Evleneceğim kişi ile birlikte hayatımızı düzene soksak olmuyor mu yani?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Birikim varsa gerisi kolay zaten
Benim sitemim şu. Ben neden birikimimin hepsini düğün ve gereksiz kısmına harcamak zorundayım. Yok gelin saçı yok damat traşı hepsi fuzuli (düğün bile) hisse alsam milyoner olacağım belki o gereksiz gösteriş kısımlarına giden parayı yatırıma kullansam
Haklısın ama gel de anlat..
Olmuyor kurulu düzeninin olması şart kimse borç içinde yaşamak zorunda değil
Her şeyi ben inşa edecek değilim herhalde elin kızına az da kızlar koysun taşın altına elini
Düğün gibi s@l@k saçma adetler olmazsa borç minimize olur zaten
Öyle herşeyi senden bekleyen biriyle zaten olma ayrıca kız tarafı da elini taşın altına koyıyo merak etme yatak odası mutfak ceyizler nişan kına yeterli mi
Düğün istemiyorum zaten, nişan yeterli hatta kına bile gereksiz bana göre. Sanki kız tarafı kolay kısmı alıyor. Niye %50 değil mesela
Kolay kısım mı bi git işine ya
Evet kolay kısmı, kim uydurfuysan yok kına yok nişan yok düğün. Hepsi para israfı şeyler. Aileler arasında ve en gakın olan kişilern davet edildiği tek bir organizasyon yetmiyor mu?
Askeriyeye mutfak alışverişi sanki 2 set çatal bıçak kaşık seti, tabak, bardak ve elektronik aletler neye yetmiyor. Ordu mu gelecek misafirliğe eve. Çeyizde saçma 20 yıllık elektronik eşya kullanmak durumunda kalınıyor.
Yatak odası yazmışsın bide nesi varsa artık maliyet olarak
Düzgün bir yatak odası takımı 70 80 bin ayrıca nişan istemiyon düğün istemiyon resmen bedavaya evlenmek istiyosun kbakma ama seninle evlenen kadın yandı sen eşine de değer vermezsin evlenince evde kalman daha iyi senin
Hee aynn. Millet kuru pasta yesin diye enayi gibi yıllarca borç ödiyip evde kavga mı ediyim evleneceğim kızla. En@yi türk adetlerini yapmak istemiyorum işte. Nereden çıktı değer vermeyeveğim?
O saçma sağan adetlere para gideceğine tatil yapılır üstüne artan para ile yatırım yapılır heleceğimiz kurtulur. Asıl sen evde kal gold digger
Tatili hangi parayla yapcaksın? Yorumda yazmışın birikimi bile neden harcamak zorundayım diye kendinle çelisiyosun ayrıca benım maddı durumum zaten iyi çeyizlerimi de tamamladım eylülde de nişanım var 🤣
Çok umrumdaydı. Kuaföre 50 kişi gibi damada kitlicek gibi duruyorsun.
Damada niye kitleyim sadece benim kuaförümü öder saçmalama istersen beni tanımadan ön yargılı davranma işine bak hadi sen
Evlenme sen evde kal diyene bak sen sksksksk
Asıl sen işşne bak soru benim
Sen zaten bu zihniyetle evde kalırsın merak etme 🤣
Boş bir kız ile evleneceğime daha iyidir. Ben katolik kız bakacağım, kilise düğünü yetiyor. Türk kızı gibi gösteriş bud@lası olanlarıyla başkası evlenir artık.
biraz calisip para birktirmen gerek
Her şeyi neden erkek yapmak zorunda
Kızlar ne güne duruyor onlarda para biriktirsin madem bu bayaa finansal kölelik
oyle degil.. soyle dusun, evlendiginde cocugunuz olacak ve kadin calisamaz en 2 bucuk sene, sonra hadi cocugumuz yalniz kalmasin denir ikinci cocuk gelir, ona da bakmak icin 2 bucuk sene..5 sene toplamda. bu arada bu 5 senede cocuklarin ve esinin masraflari olur.. erkegin epey maddi oalrak guclu olmasi gerekir.. degilse rezil olursunuz
Çocuk istemiyorum zaten ilk 5 yıl. Bence mazeret değil çocuk konusu. Çocuk yapmak için evlenmiyorum sonuçta
cocuk icin evleniliyor genelde... ilk bes yil ikiniz calisip biriktirip bir ev alirsaniz ve senin tek maasinla gecindirebileceksen sonraki 5 sene gibi sorun olmaz. ama bu zorluklara gogus gerecek birini bulman gerek
bir de asagida diger yorumlarina da baktim. haklisin bebcede dugun denen sey sacma. cok cok yakinlarinin katildigi 30 kisilik amsrafsiz bir kutlama yeterli bence de. Ancak diger konuda katilmiyorum, erkek 50 % paylasmak zorunda degil. turkiye kosullarinda yuzde elli kurali olmuyor. Sen avrupayi ornek aliyorsun anladigim. avrupadan evlenmen daha mantikli senin icin. ama bizler icin durum farkli. Bizim kukturumuzde kizlar , ilerde magdur olmamak icin guclu zengin erkek arayisinda, erkekler de temiz gecmisli guzel kiz arayisinda.
Aynen çok vaynen
Vaynen?