Zaman makinesi icat edilmiş olabilir mi bizden mi gizliyorlar?

Zaman makinesi olsa sizce de çok güzel olmaz mıydı geçen gün bir sosyal mecra da gördüm zaman kayması olduğunu ve bazi saat ve zamanın durduğunu ya da geriye alındığı ile ilgili haberler vardı dikkatimi çekti o hafta gerçekten geçmek bilmedi Mayıs ayı hızlı bir şekilde geçerken Haziran ayı çok yavaş gibi geldi hızlı bi şekilde yaza giriş yaptık altında ki yorumları okuduğumda bi çok insan saate baktığında 5 veya 4 olduğunu fakat neredeyse yarim saat sonra dönüp tekrar baktığımda hala aynıydı ve saat çalışıyordu ya da bazıları evet Gerçekten geçmek bilmedi yavaş akti veya yerine koyduğum eşyamı yerinde değil aldığım yerde tekrar gördüm oysa ki yerine koyduğumu hatırlıyorum diyenlerini de gördüm bi film izlemistim they live diye o filmi gözümde canlandırdım ve gerçekten aramızda bilmediğimiz varliklarin bizimle oynadığını düşünmeye başladım veya zaman algimizi bozmaya çalışıyolar bazı oyunlar dönüyor belki de zaman makinasi icat edildi insanlıktan gizleniyor olabilir siz ne düşünüyorsunuz bilmiyorum fakat 2017 den beri hiç bir şey normal gitmiyor sizce?

Zaman makinesi icat edilmiş olabilir mi bizden mi gizliyorlar?