5 senelik lise arkadaşım lise bittikten sonra sebebsizce engelledi
Anlatıyım lisede 1 sene aynı sırada oturduk ulan koskoca 1 sene her teneffüs yanıma geliyordu okul çıkışı yemek yemeye giderdik hatta 2-3 kez yemekte ısmarladım buna sıkıntı şu lise bittikten 1 yıl sonra sebebsizce engelledi lise 2023 Haziran'da bitti 2024 Haziran'da beni engelledi 2-3 senedir Instagram dan takipleşiyorduk 5 senelik arkadaşımdı 2023 Haziran'da lise bitti lise bittikten 1 yıl sonra 2024 hazirandada engelledi
Bende çok merak ettim sordum hep engelledi en sonunda bana bir daha yazma görüşmek istemiyorum dedi en son bunu dedi ama neden görüşmek istemiyor sa niye lisede 5 senelik arkadaşlık yaptı ve lise bittikten 1 yıl sonra sebebsizce engellemesi tuhaf geldi sizce dövmelimiyim dövsem haklımıyım?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Dövmeyi bile haketmiyor o istemiyorsa sende peşine düşme daha fazla
haklısınız da 5 senelik arkadaşımdı ama hakkediyor bence lise bittikten 1 yıl sonra sebebsizce engelledi
Lisede her teneffüs yanıma geliyordu okul çıkışı yemek yemeye giderdik lise bittikten 1 yıl sonra sebebsizce engelledi bu adamlık mı ikimizde erkegiz birde en son bana bir daha yazma görüşmek istemiyorum dedi ben dövmek istiyorum
Engeli kaldırır özür dilerse yanlızlaşır ya da üzülür falan kabul ediyimmi sence 5 senelik arkadaşım yoksa bende onumu engelliyim?
Özür dilerse kabul et insanlar hata yapabilir ama ikinci kez tekrarlanirsa tamamen sil hayatından
O 1.70 boyunda ben 2 metreyim beni çok sinirlendirdi bu olay fiziksel olarak benden çok daha güçsüz ben boksta biliyorum o bilmiyor nasıl cürret edebilir böyle birşeye diye düşünüyorum sence dövmelimiyim ölür falan mı döversem gerek yokmu?
Ya oğlum manyak mısın niye dövüyorsun😂 dövme gerek yok elinde kalır yazık
Evet kalabilir ben 2 metreyim birde profesyonel boksörüm yumruklarım çok güçlü o çocuk 1.70 birde aşırı güçsüz sen anladın 7-8 tane vursam ölebilir mi sana göre
Anne ve babama dedim döversen ölür yapma dediler
Evet ölebilir yapma sen boş ver
off nedenki kesin ölebilirmi
5 sene boks eğitimi aldım
2 metre boy 85 kiloyum
Karşıdaki çocuk 1.70 çok güçsüz
Ama yaşlar eşit 19 ikimizde dövsem ölmeyedebilirmi dayaktan kim ölmüş bugüne kadar
Umursama. Gerkes de Osman Sınav olma derdinde. Ramiz dayı da verelim mi kucağına?
Anlamadım nasıl umursamıyım empati kur sana aynısını biri yapsa
Yapmadılar mı? Bunlar daha ne
Sporcu heleki dövüş sporu yapan 2 metre biri umursar bir vursam çocuk ölücek kaç senedir boks yapıyorum
Lise bittikten 1 yıl sonra bana bir daha yazma görüşmek istemiyorum diye sebebsiz ce engelliyor klavye delikanlısı ezik işte
Sana ne yaptılar
Koçum senin boyun kadar benim kupam var. Geçmiş maçlara baksaydım hiç kupam olmazdı. Sen antrenmanını yap ve önündeki maçlara bak. Daha 20’li yaşlardasın. 34 yaşında bir antrenör, bir abi tavsiyesi. En güzel dersi unutarak verirsin.
Hayat intikam almak için yaşanmaz, en güzel intikam unutmaktır.
Kaliteni bozma, sporcu zeki çevik ve aynı zamanda ahlaklı olur. Sen onlardan üstün olacaksın. İt gibi dalaşarak mı üstün olacaksın?
Yaşım 19 sizin branş ne
Hep alttan alıp kendi psikolojime zarar veripmi üstün olucam gerektiğinde hakkedene hakketigini vermeliyim
Evet ortada bir çekememezlik var hissediyorum kıskançlık var o yüzden engelledi büyük ihtimalle de banane s. edicem en iyisi bu bu eleman takmaya degmiycek kadar ucube çünkü
Çekemeyenin gtüne anten takarsan sporcu değil çanak antenci olursun
Hayatta başarılı insanların hiç birisi intikam ile geçmiş duygularda kaybolmamıştır
Çıkışı yolunu kes aynı şehirdeysek çağır beni de birlikte dövek :d
İstanbul aynı ilçedeyim evi biraz uzak banada ama kanka profesyonel boksörüm boyumda 2 metre ve çocuk 1.70 çok güçsüz döversem ölebilir yinede döviyimmi
İstanbul daysan gel beraber dövelim ben döverimde döversem ölür diye korkuyorum
Profesyonel boksörüm ve yumruklarım aşırı sert boyumda 2 metre civarı güçlü yüm
Ve bu çocuk çok güçsüz aşırı güçsüz 7-8 tane yüzüne sağlam yumruk atsam ölebilirmi ölmezmi sence
Döv diyonda döversem ya ölürse eleman aşırı güçsüz
Nasıl döveyim kanka taktik ver ama çok agırmı döviyim birazmı
Tüh ben Ankaradayım burada olsa beraber döverdik şu ara stres atmam lazım. Ben sporda yapıyorum boyu da benle yakınmış ama her türlü döverim bea
Ben evde gölge boks yapıyordum anne ve babama da sordum onlar dövme kesin ölür ya da sakat kalır mallesef dedi sizce doğrumu yoksa bir şey olmazmı 7-8 yumruktan
Dövde knk adamı öldürme yüzünü de yumruklama zaten boyu yüzünden talibi pek olmaz birde adamın yüzünü dağıtıp kısmetini kapatma :D
Kanka tamamda bu çocuk cidden çok güçsüz gücü 5-6 yaşındaki çocuklar gibi hatta 4-5 yeminederim boyuda 1.70
Ben ise tam tersi profesyonel boksörüm boyum 2 metre civarı kilomda fazla vursam ölebilir mi sence ondan korkuyorum
Yaşıtız ama yaşlar 19 ikimizinde bu durumu başka biri yaşasa sence dövermiydi ne kadar güçsüz olursa olsun karşıdaki
Aynı ilçede yaşıyoruz evini biliyorum evinin dışında bekliyim döviyimmi intikam amaçlı hem ona agır bir psikolojik sorun olur hemde keşke engellemeseydim bunlar başıma gelmezdi der?
Beni trollemiyosan harbi dövüş sporları ile uğraşıyorsan 7-8 yumruk öldürebilirde sinirlere denk gelirse karşı taraf savunma yapıp yumrukları savıştırmadıysa. Yani sen yinede bulaşma şimdi elinde kalır çocuk
Kanka yüzüne vurmazsam başka neresine vurucamki?
Boyum 2 metre kilom tam 85 yeminederim
Annem ve babam vurma ölür ya da sakat kalır diyorlar abartıyorlarmı kavga etmiyim diye doğrumu demişler birde boksörüm yani dövüş sporu yaptım senelerce
La olm bu sebepten adam mı dövülür manyadın mı çocuk zayıf çelimsiz diyon birde sakat kalır la
Ben yüze vurma eğitimi aldım yüze vururum bir burnunu kırarım onun zaten tipsiz knk iyice tipsiz olsun bir burnu hafif normal
Evet baya güçsüz cocuk ölebilir döversem ama ne yapayım beni çok sinir etti sinirimi bozdu intikam almak istiyorum
Manyaklaşma lan düşman olsa kavgada yüze vurulmaz. Sırtına vurma birde kaburgalarını falan kırarsın ayı gücü vardır şimdi sende
Yalan söylemiyorum 5 senedir boks kickboks eğitimi alıyorum lisansım var aynı zamanda maçlarada çıktım evet ölebilir vurursam o çelimsiz ezik
güçlü olsa döverdimde bunda oda yok güçsüz ün teki AQ 1 yumrukta ölebilir yazık aciz herif birde bana engel atıyor yazık ona cidden
Yalan atma la boksu bilmesek yiycez ha boksta yüze vurmak oyunu adil yapmaz vurursun yinede adil olmaz ama.
Ee o zaman neresine vuruyım vurulucak yer kalmadı
Boksta yüze vuruluyor birde karaciğere yalan borcum yok işine bak boksa herkes gidebilir kaçtane klüp var benim yalan borcum yok
Kendi haline bırak la s et gitsin engel atsa ne olacak. Bak bizim sınıfta bir kız var aşırı kıl oluyorum ilk fırsatta dövmek istiyorum ama okuldan atılırım diye bir şey yapamıyorum 🙅♀️
Ben 19 yaşındayım sen lise kaçsın
biz lise mezunuyuz da seninki ni biliyorum dövme seninki saçma sebeb
Üniversite knk
Benimki kıl olma değilki lise bittikten 1 yıl sonra
5 yıllık en yakın lise arkadaşım beni engellemiş yediğim içtigim bir olan 1 yıl aynı sırada oturduk okulda her teneffüs yanıma geliyordu
Birde bana bir daha yazma görüşmek istemiyorum dedi cüreet etti klavye delikanlısı buna sinir oldum
Saçma değil kız taklidimi falan yapıyor beni çekiştiriyo arkadaşı ile
ya kanka orası öylede bu benim yakın arkadaşım lise bittikten 1 yıl sonra engelledi buna cüreet etti
Sen 2 metre boks bilen biri olsan böyle biri seni engellese birde posta koyucu laf etse sende dövmek istersin ona arkadaşım diye iyi davranıyor dum
Ya dövmem o Zaman da bari ne bilim yavaşça yeremi yatırsam ya da bacagına sağlam bir tekmemi atsam
ben üniversite de bu tip olaylar olmuyor lisede oluyor sanıyordum umursama ya da hocaya şikayet et boş ver takma o maldır
Ya olabilir insanlar değişir sana küfür hakaret etmediyse sorun yok bence. Evet anlıyorum çok ağır bir şey ama gel gör ki öyle bir karar almış ne gelir elden. İllaki bir gün sana işi düşer dövmek saçma olur. Hadi normal biri olsan mahalle arası kavga falan yapılır da boksörüm diyorsun adamı öldürecek misin seni engelledi diye ahshshsjahahshshshshs
evet fiziksel olarak ondan çok daha büyügüm birde boks ve kickboks eğitimi aldım kavga etmemem lazım dimi
adil olmaz evet ölebilir annem ve babam evde yumruklarımı izledi normal insana atsan ölür ya da sakat kalır sen sakinligini koru dediler hele. Bu çocukta hepten korumam lazım
Oo üninin ilk yılı varya knk liseyi arattı harbi diyim tabii kimse kimseye karışamaz da ama çok gruplaşma vardı yalnıız kaldığım zamanlarda oldu. Dışlamaya çalışanlarda fırsat vermedim ama
Boksör olmanın en kötü yanı yeminederim bu ne kadar tahrik edilsende alttan almak zorundasın bir vursan karşı taraf yüzde 90 ölücek kötü bir durum
Haklısınız da en yakın arkadaşım dı lise bittikten 1 yıl sonra engellemesi zoruma gitti
İşi düşer engeli kaldırır yazarsa cevap vermiycem engelliycegim
Üniversite de lise gibimi hiç değil diyorlar valla bilmiyorum ben gitmiycem ama sınava girdimde gitmiycem üniversiteye istemiyorum
Üniversite dekiler daha olgun ordada çocukça kavgalar oluyormu
normal biri olsan derken ben normal değil miyim
Doping mi kullanıyon knk bir iki yumruktan da bir şey olmaz abartma istersen yaşına göre yoksa senden büyük boksörlerde dediğin olur yani olmaz değil
Normal derken
Orta boy 55 kilo zayıf bir erkek olsam o zaman dövebilirdim sıkıntı olmazdı
Ama 85 kilo 2 metreyim ve dövüş sporları ilede ilgileniyorum dövsem riskli olur
Karşı tarafda boyu 1.70 ama çok güçsüz bir balon en iyisi unutmakta kolay unutulmuyor psikolojiyide etkiliyor en yakın tarafından engellenmek
Doping le alakası yok benim genetik yumruk gücüm aşırı hızlı kaç senedir ugraşıyorum 1 yumrukta bile çogu kişiyi öldürebilirim yaşa bakmaz reşitim yaş olmuş 19
Üniversitede de liseye benzemez genel olarak genel olarak kimse kimseye karışamaz ama arada böyle çürük tipler olur birazda şans meselesi knk. Kavga olmaz genelde üniversitede.
Normal derken dövüş sporları ile uğraşmayan biri demek istedim veya kas yapısı olmayan.
Hmm tamam bence üniversiteye bağlı lisede bir kolej var birde meslek lisesi var öyle düşün
Kız çok hızlı ve uzun yazıyon yetişemedim
Bilmiyorum bu yavaş yazışım sen beni birde Instagram sohbette gör orada çok daha hızlı yım
Yazım hızım 12-13 yaşında veletler gibimi genelde veletler çok hızlı yazarsa merak ettim
Yok ya tam öyle de değil ama dediğin doğru üniversitenin ve bölümün puanı ne kadar yüksekse kalite ve içindeki öğrenci o kadar iyi oluyor. Mesela odtünün mühendislikleri ile ne bileyim halka ilişkileri bir değildir. Üniversite iyi olsa bile bölüme düşük sıradan girdiysen kalite kötü olur. Mesela ben Yıldırım Beyazıtta okuyorum üni güzel ama bölüm 350 binle falan kapattı o yüzden s@l@k tiplerde var zeka ve çalışkanlık anlamında değil ahlak olarak
Anladım thanks
Yok hızlı yazıyorsun ama manasız şeyler yazmıyorsun yani velet gibi değil ben pek hızlı yazamıyorum ondan da olabilir
Rica ederim :)
Engellerse engellesin neden bu kadar takıyorsun kafana hic umrunda olmasin
5 senelik arkadaşımdı lise bittikten 1 yıl sonra sebebsizce engelledi
En son farklı hesaplardan 3-4 kez sordum bana bir daha yazma görüşmek istemiyorum dedi ve engelledi
O 1.70 ben 2 metreyim birde 4 sene kickboks yaptım sence döveyimmi onu
Fiziksel olarak ben daha güçlü yüm ondan
Böyle demek kolay senelerdir konuştugun en samimi olduğun kişi seni engellesin sende aynısını yaparsin
Tövbe tövbe dövme tabi ki
Yo hiçte umrumda olmaz sildigim insan sayisini biliyor musun acaba snsjdjd
Bilmiyorum ama nasıl buna cüret eder o 1.70 güçsüz fiziksel olarak ben 2 metreyim çok güçlü yüm ona rağmen iyi davranıyor dum engellemesi şu an dövmek istiyorum ama dövsem ölür diye istemiyorum
Dövmek istiyorum da ölür diye korkuyorum
Intikam almak cok sacma
Neden katılmıyorum
Hickimseyi kendine bu kadar hakim olamayacak kadar takmamalisin, eziklik bu
senin kişisel görüşün buda
Bu eleman 1.70 aşırı güçsüz
Ben 2 metreyim ve fiziksel olarak çok daha güçlü yüm 5 senelik arkadaşız lisede 5 sene aynı sırada oturduk her teneffüs sohbet ederdik yanıma gelirdi okul çıkışı yemek yemeye giderdik lise bittikten 1 yıl sonra bir daha bana yazma görüşmek istemiyorum diyip sebebsiz ce heryerden engellemesi Instagram wp beni sinirlendirdi çünkü yakın arkadaşım dı
Benim sinirlenme sebebim buna nasıl cüreet eder sanalda niye kendini bir şey sanıyor ona sırf arkadaşım diye iyi davranıyor dum
Tamam, takmaman lazim
bu kadar takmak neden saçmaki ben nasıl cüreet eder diye taktim
Hicbirsey yaoma hayatina bak
Neden
Ppndeki kim Hitler'e benziyor
Gerçek aski bularak
En yakın arkadaşım diyorum ikimizde erkegiz