Sizede sanki bütün @ptlları bizim karşımıza çıkıyo gibi gelmiyo mu ¿
Akıllı başında insanlar nerde? neden beni bulmuyorsunuz 😢
Sizede sanki bütün @ptlları bizim karşımıza çıkıyo gibi gelmiyo mu ¿
Akıllı başında insanlar nerde? neden beni bulmuyorsunuz 😢
Hayatım boyunca bütün aptalları toplamışlar benim hayatıma sokmuşlar yanlarında vermiş olduğum çabadan ben yoruldum
Sadece şu yazıyı okurken dahi dokundu la Allah kurtarsın kardeş
Teşekkürler umarım kafayı yemem☺️
Rica ederim, her anlamda insanın kendi dengi insanlarla karşılaşamaması psikolojik olarak yıpratıyor ya bende aynıyım inan ki kendimi insanlardan çok soyutladım başka çözümü yok gibi
Bende çok yıprandım hala yıpranıyorum benim dengi olmayan insanlarla aynı ortamda onlara ayak uydurmak o kadar zorki artık ağlamak bağırmak kırıp dökmek işe yaramıyor içten içe tükeniyorum nefesim kesiliyoe gibiyim
Üf sen aynı ben cidden :( kendimi gördüm yazdıklarında bazen içim o kadar daralıyor ki kocaman bir çığlık atmak istiyorum. Sınıftaki vr üniversitedeki diğer insanlar hiç dengim değiller ama ben senin gibi yapmıyorum sevmediğin insanlara ayak uydurursan ezik gibi hissedersin. Ben üni başlarında öyleydim acayip bir eziklik verdi sonra tek takılmaya başladım. Baya bir tek takıldım sonra bazıları kendi geldiler yanıma onlar bana ayak uydurdu ben uydurmadım.
Bende aynı şekilde yalnız takılmak beni çok sıkıyor sıkıştım kaldım resmen pskiloga gidiyorum hiçbir şey yapmıyor herseyi düzeltmek senin elinde diyor elimde olsa neden düzeltmiyeyim zaten bunalmışım tükenmişim aslında çok sosyalim insanlar beni çok yordu
Knk insanın kendisini anlayan arkadaşları olmadıktan sonra tek takılmak cidden samimiyetsiz kalabalıklardan daha iyi geliyor. Hiç yoktan saçma insanlar ile muhattap olmuyosun. Psikologun söylediği de yanlış insan sosyal bir varlık sosyalleşme ihtiyacı var ama bazen insanın yaşadığı çevre bunu mümkün kılmıyor bende ve sende olduğu gibi. Gerçekten insanın eli kolu bağlanıyor. Düşün ben internette ne olduğu belirsiz insaların yorumlarını alıyorum çünkü çevremde yorum almaya değer tek 1 kişi bile yok nerdeyse.
Benimde aynı şekilde kimseye içimi dökemiyorum kendimi buraya atıyorum çevremde çok insan var ben o kalabalığın içinde yalnızım
Evet ya bende öyleyim çevrede insan var ama gel gör ki kafa yapısı uyuşmuyor akılları 5 karış havada
Tükendik güzelim.
Valla şu gencecik yaşımda yaşlandım
Zor ya aklı başında biriysen dengin karşına düşmüyor
Hiç sorma ya orası ayrı bir araştırma konusu kim bunlar bilim insanları şu işe de bir el atsa iyi olacak 😄
Yanlış anlamadım bu arada diğer yorumda bir kişi de aynı şeyi yazmış akıllı insanları arıyoruz ama biz akıllı mıyız diye valla bende onu sorguluyorum. Acaba biz sakat mıyız da dengimiz insanlar mı çıkıyor karşımıza
Öyle bir ülke varmıymış diye arattım harbiden varmış hawaiiye benziyor burası burada yaşayan bilim insanlarını Türkiyeye getirsek zaten adamlar bizim milleti vahşi hayvan zannedip kalpten gider 😄
Yani şu an kendimi sorunun bizde olduğuna ikna etmeye çalışıyorum yoksa diğer türlü daha çok koyar insana :/
Varsa bizi de bulsun o tesadüfler 😭
Ashshaha çok iyiydi de aramızda çok fark ya profildeki yaşına göre aramızda 11 yaş var :')
Olur ya valla millet deliye biz akıllıya hasret
Bu arada öğretmen misiniz bizim liseden eski bir hocaya benzettim ya
Bizim matematikçiye baya benziyorsun ya çok kral adamdı. İngilizce hocaları da çok havalı oluyordu ya gerçi bizdekiler hep kadındı tahmin edeceğiniz gibi hep hamile olurlardı 😅
Ashahsha yok bizde öyle değildi ya hep yenileri geldi bizim okul kalabalıktı baya ondan galiba. Neyseki hiç dincilerin tiplerini çekmedim. Kaç tane gördüysem hepsi kaprisli sanki okulda film çekiyoz başrol anıyorlardı kendini :D
Ah bu din hocaları yok mu ayrı bir tramva kaynağı yemin ederim 😂 bizim ortaokuldaki din hocasının hayatı salmış bir tipti tam benim kafada lisedekiler pick me gibiydiler şakasız
Neyse onları çekiştire çekiştire günaha girdik gece gece iyi mi :/
Ashahaha harbi mi dur merak ettim bakcam
Dozunda güzel ya ama değmeyecek insaları çekiştirip onlara sevap point kazandırmayı da hiç sevmiyom :D
Harbi ekşide başlık açılmış hocanın adına gittiği tüm okullarda tuvalet eğitimini vermiş vatana millete en büyük katkıyı sağlamış 😂
Bizim üniversitede yaşlı bir hocamız var eski yazarlardan, hocalardan tanıdıkları olmuş derste anlatırdı bu hocayı tanıyor mu diye soracağım kesin duymuştur ankaralı ya da İzmirliyse 😅
Üni açılınca sorarım anca 1.5 ay sonra :D
Cevap
3Cevap
Acaba biz mi aklı başında değiliz biz onları buluyoruz olmasın
Olabilir ya bazen kendimi de sorguluyorum kanzi acaba ben mi çok değersiz iğrenç bir mahlukatımda bunlar beni buluyo
Yok bence akılsızlık bizde onlara fırsat veriyorsak
Fırsat vermekle alakasını çözemedim yani sevgili eş anlamında diyorsan evet bir insan @ptlsa tekmeyi vuracaksın ama çevre anlamında kastetmiştim ben. Mesela benim okuduğum bölümün %90ı süzme s@l@k. Ne yapacaksın içinde yaşadığın çevreyi değiştiremiyon
Anladım boş ver iyi ya herkesi uyutursan😄
Hangi bölümü okuyorsun
Ezhel-Bul Beni
Bul beni bul beni yaaa shahshshhs
Gizlisin , o yüzden karşına çıkamadım.
Ashshshs trakyalılar karşıma çıkmasa da olur
Neden kız , ben düzgün trakyalıyım. Köylülerimiz biraz hanzodur. Yapacak bir şey yok
Şaka yaptım trakyalı arkadaşlar vardı ya bana denk gelenlerin çoğu uysal kendi halinde insanlardı her yerin iyisi de var kötüsü de ama genel olarak çok içiyorlar :D
Ben içmem ama düzgün içenler kafa adamdır burada.
Kendi halindeler ya agresif değiller en azından Karadeniz insanı gibi 😒
Bende karadenizlileri sevmem , bizim köylüleri de sevmem. İyileri de var ama. Kötüsü karadenizliyi mumla aratır
Karadeniz yani turistik açıdan çok iyi de insanı çok sıkıntı her yerin iyisi de var kötüsü de önemli olan iyilere denk gelmek de o da bize denk gelmiyo be :(
Sen nerelisin knk
Ankara
Eryamandayım knk ama sıkıldım buradan
Niye etimesgut iyidir ys yenimahalle de oturuyorum bende burada evler çok pahalı ya ünilerden dolayı
Ben misafirlikteyim knk , genelde de evdeyim.
Arada
Üf ben hep bu moddayım Allah kahretmesin 🤦🏻♀️
Sende aklı başındamısın:)))
Onu Allah bilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar