Türk erkeğinin selam vermesine bile sapıklık derler. Afrikalıların ve diğer milletlerin erkekleri için ağzının suyu akar. Ne yapsalar hoşlarına giderler ses çıkarmazlar güler geçerler.
Türk kadını ilk adımı atmaz, herşeyi karşıdan bekler, tüm sorumluluğu erkeğe yıkar kendi sadece özel ilgi ister.
Türk kadını ilk adımı atar karşıdan olumlu cevap gelirse kolay oldu gözüyle bakar hisleri nötrleşir, sonra hevesi kaçar.
Mutlu olmayı beceremiyor sadece yoruyor erkeği bizim kadınlar.
20 yaşındaki de 40 yaşındaki de aynı
Türk kadını ilk adımı atmaz, herşeyi karşıdan bekler, tüm sorumluluğu erkeğe yıkar kendi sadece özel ilgi ister.
Türk kadını ilk adımı atar karşıdan olumlu cevap gelirse kolay oldu gözüyle bakar hisleri nötrleşir, sonra hevesi kaçar.
Mutlu olmayı beceremiyor sadece yoruyor erkeği bizim kadınlar.
20 yaşındaki de 40 yaşındaki de aynı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Dogru valla tipsiz zencilere giden var bizi isteyen yok para icin ne tiplere giden var (sozde hicbiri paraya bakmiyor) boy boy derler ama giderler çinlilere hobbit heriflere sarisin sevmiyoz derler avrupali tipleri begenirler yani Turk olmasinda ne olursa olsun bunlara gore
"adımı atar karşıdan olumlu cevap gelirse kolay oldu gözüyle bakar hisleri nötrleşir, sonra hevesi kaçar"
Kendini yazmışsın ne güzel ayna insanlarla karşılaşmanız :D Karma is for you:p
Neyimi gördün acaba. ben genel tanım yaptım. Karma falan özenti saçmalık bir de o moda oldu 😏
İkizler burcu değil misin senin gibilere müstehak diyorum :) Karmanın ne olduğunu anlayacak ruhi derinliğe sahip değilsin tabi şaşırmadık
Öfff şöyle bilmişlik taslamalarınız beni acayip geriyor aşırı itici. Benim inancımda karma saçmalığı yok. Ruhi derinlik zırvalamasını da geç kendinizi böyle avutmayın. Derdin varsa gel özelden yaz böyle hallere bürünme
Hiç uğraşamam senle özelden 😂
Çekici olmak gibi bir derdim yok üstelik senin yüzeysel olmandan daha itici bişey de yok:)) . Eden bulur diyorum halk dilinde:) ne yaptıysan kimin ahını aldıysan onu çekiyorsun işte ama asla ders alma sen tamam:)
Uğraşırsın sen bu dille herkesle uğraşırsın kaçak dövüşme gel yaz : ) ben net biriyim. Kime ne yaptım gel anlat da bileyim hak vereyim. Dersimi ver bana bakalım sen hangisiydin 😄
😂 Seni tanımıyorum valla hiç de konuşmadım. Burcunu bilmem yetiyor hiçbir manevi derinliğiniz yok yaa yüzeysel insanlar :)
Burcum Boğa yavrum maalesef sadece her bku bildiğini sanıyorsun. Fazla deruni birisi olduğun için oluyor bunlar. Zavallı durumuna düşürüyorsun kendini. Yüzeysel dediğin kişiye rezil oldun
Sorun değil her halükarda yüzeyselsin sana rezil olmak gibi bir tanım yok bende 👋 :D
Siz nereden türüyonuz böyle. İnsanları küçük görmek üstten bakmak. Senin çapın yetmez kaliten de yetmez bana. Git kumda oyna. İkizlermiş
Bugün de birine ayna olduk şükür :D Türk kadını şöyle böyle diye ağlamaya devam et dağ armudu kardeşim :)
Hocam farklı soruda tartışmış olsak bile, bu soruda sonuna kadar hak veriyorum sana. Hele son zamanlarda bkunu çıkardılar.
:) aklın varsa buna göre hareket et.
doğru yoldasın
Herkes kendi yoluna takmamak en iyisi
Herkes kendi yolunda artık bu böyle gider durur
Tamam knk
Yav he he
Ergen
Tamam