Askılı, minili çok açık giyinen kızlar neden aşırı egolu oluyorlar?

Yani baştan belirtmek isterim amacım kızların açık giyinmesini yargılamak ya da bir kesimi rencide etmek vesaire değil kesinlikle. Lütfen konuyu başka yerlere çekmeyin. Şu gözlemlediğim bir gerçek genelde böyle minili askılı vb giyinen kızlar aşırı kibirli oluyorlar. Genelde Kot pantolon falan giyenler daha mütevazi oluyor bunun sebebi ne acaba? Mesela açık bir kıza bir şey sorduğun zaman bile sanki tacize uğruyormuş gibi ya sana aşırı soğuk ya da suçlayıcı bir ifadeyle bakıyor falan. Bir şekilde rahatsız olduğunu hissettiriyor ve bende doğal olarak karşımdaki ile konuşmayı kesiyorum. Ben ahlaken karşımdaki istemediği için bir şey sormuyorum. Bahsettiğim sohbet etme ya da yavşama falan değil. Kimseye yavşamam da zaten ayrı bir konu da normal bir şey sormaktan bahsediyorum. Daha önce açık sevgilililerim de oldu hep bu şekilde bir şey fark ediyorum. Bu konuya neden kafayı taktın ya da sana ne falan diyebilirsiniz belki. Açık ve güzel olan bir kızla beraber olmak istiyorum yani hayatımda olsun istiyorum ve güzel hayaller kuruyorum ama bu soğukluk bir engel oluyor aramıza çoğu kez. Kedi ulaşamadığı ciğere mundar der hesabı da değil, çünkü daha önce bir çok kez bir çok şeyi elde ettim inanın böyle komplekslerim yok. Sadece siz önyargılı olmadan açıklamak istedim. Lütfen düşüncelerinizi belirtir misiniz?

Askılı, minili çok açık giyinen kızlar neden aşırı egolu oluyorlar?