Güncellemeler
1 yıl
Bize sürekli gelmez ayda yılda bir gelir iki üç gün kalır gider misafir değil de ne şimdi
Biz çekirdek bir aileyiz annem babam ve ben evde fazla yabancı görmüyor alışkın değilim ara sıra babaannem gelir İzmir'de oturuyor Biz aydın'dayız normalde sabaha kadar oturur öğlen 13 14 15 00 gibi kalkarım işte bugün öğlen babaannem geldi annem diyor ki yarın bir işleri var sen yatarsın diyor biz geliriz dedi Ben de yok erken kalkarım dedim Niye hayırdır falan dedi evde misafir vardı deli misin dedim babaannem suratını astı hürmet ediyoruz yine de yaranamıyoruz neden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
bence sevmemiştir
Sen babannene misafir muamelesi yaparsan bozulur tabi..
Bu kadın da Çin malı zaten zırt pırt bozulup duruyor misafir değil de ne
Misafir değil evin büyüğü..
Ya ayda yılda bir geliyor böyle evin büyüğü mü olmuş bal gibi misafir
Ailenin büyüğü o dur canım.. Hiç mi bilmiyorsun aile büyüğü ne demek 😂😂😂
Ailenin büyüğüse çıkarsın üç beş kuruş versin torunumu zor durumda niye hiç diyor mu 😀 kredi kartımı çok açılmışım asgarisini zor yatıracağım dedim kulağının üstüne yattı
Yatar tabi ona ne senin kredi kartından.. Yapmasaydın alışveriş 🤣🤣
Hani ailenin büyüğüydü aile büyük dediğin sorunlara çözüm bulmaz mı bulsun Çok değil bir 11 verse yeter
Yav sen hiç o kadına para verdin mi peki bu zamana kadar 😂😂
Arkadaş bak hatırlatayım o babaanne ben torun Ben babaanne o torun değil😀😀 kimin para vermesi gerekiyor o beyincik soğanını bir zahmet yoruver
Kadının aldığı maaş zaten 15.000 niye versin sana.. Sen ona vereceksin ki.. O da ihtiyacını giderecek bu pahalı hayatta 😂😂😂
Yahu beni deli etme babaanne toruna harçlık verir yahu torunun babaanneye harçlık verdiği nerede görülmüş 😀😀
İşine gelmeyince hemen babanne torun oldu değilmi.. Sen vereceksin kadına sen.. 😂😂😂
Yahu borç gırtlakta Sen benimle dalga mı geçiyorsun 😀
Eeeee onu 37.000 lira harcamadan önce düşünecektin 🤣🤣🤣🤣
37.000 değil 38.492 lira😀😀 bir şeyi de düzgün hesapla
Anladık 40.000 işte.. 1 ayda pardon pardon 10 günde 40.000 harcarsan sağdan soldan dilenirsin işte böyle 🤣🤣🤣🤣🤣
Sağ sol değil Benim babaannem bana para vermek boynunun borcu 😀😀
Hiç de bile... Sen en son ne hediye aldın o kadına da ondan para bekliyon 🤣🤣🤣🤣
Anneler günü'nde bir tişört aldım yetmez mi 😀
Tişört mü.. Puh sana rezil seni 🤣🤣
Madem babanne diyorsun alsana kadına bir bilezik 🤣🤣🤣
İstersen kendi aldığın bileziği vereyim Ama onun bile yine küçük gelir 😀
İşte küçük gelir.. O yüzden üçlü burma al bitane 🤣🤣
Sen kaç para ediyorsun seni satarsam alırım 😀😀
Beni satın almak istiyorsan nikah dairesine gelmen lazım.. Başlık vermene gerek yok 🤣🤣🤣🤣
Ay nikahlar götürsün seni emi 😀😀
Hahahahahahahajahahahaha
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Nnnee gülüyor bir de
Gülecem tabi ağlayım mı yani 🤣🤣
En son ne zaman ağladın
En soooooonnnnn.. Sen denizde yakışıklı ararken ağladım.. O da gülmekten 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Ben denize yakışıklı aramak için gitmedim Ben evlilik delisi değilim ki ismi lazım değil başkaları gibi 😀
Evlenmeye gittin demedim ki zaten.. Yakışıklı aramaya gittin dedim 🤣🤣
Kişi kendinden bilir işi demek sen denize elalemi kesmeye gidiyorsun öğrendiğim iyi oldu😀
Ben hiç denize gitmiyorum ki.. En son 4 sene önce gitmiştim yakışıklı ayy pardon güzel kız 🤣🤣🤣
Sana değil de o çocuğa üzülüyorum yazık 😓 Her çocuk gibi o da istiyordur denize gitmeyi ama malum Baba kendi babasından korkusuna bir şey yapmıyor ki
Babana. Anne mi dedin bozulur tabi
Çok seviyor seni uyu diye kıyamamış