Psikolojim artık kalmadı bir kaç arkadaşım oldu unide vs bir kaç patladım bir olaydan sonra ailem sürekli bana kuzum iması yapıyor çok zoruma gidiyor maddi manevi kestiler desteğini çok zor durumlarda düştüm ne yapicam sizce sığınma evine gitmek mantıklı mi ise gir çalış diyen arkadaşlarda sınavım var 20 gün sonra ne çektim bunlarda ama vücudum dayanmıyor artık bilmiyor yok sayıyor kimse konuşmuyor yukarda dediğim gibi her şey param bitti her gün makarna yiyorum son aldığım parayla ise giricem zaten bu surecte çok ciddi kötü şeyler yaşadım çevrede haliyle sizi yadirgiyor ama kimse ne olduğunu hiv bilmiyor bilmiyorum artk yaşlandım heralde eskisi gibi değilim son gücüm kaldı sığınmaya gitsem mi bu süreçte bir sürü dostum dediğim sevgilim vs hepsini kaybettim cunki mental olarak çok kötüyüm ama bunu anlamadılar ve beni terk ettiler tabi ki sabit 2 3 kotu gün dostum var onlarla konuşuyorum ama kimseyle görusmek istemiyorum en sevdiğim adam terk etti bir gece de ona bir üzülmedim asla cunki üzülmesi gereken ben değilim o beni görmek istemediği biri olarak gördüğü için bıraktı bu süreçte maddi zorluk çektiğim için dostum dediğim nerdeyse her gün konuştum insan bir anda yok oldu haitle son noktayı ben koydum şimdi bakıyordum herkese gülerdim hayat bir oyun gibiydi düşünüyorum da o oyuna tekrar donermiyim özledim cunki annemi arkadaşlarımı hayatın eğlence olduğu o zaman ya da eskisi gibi yeterlimiyim bir de son bir şey insani hiç bir şey yıkmaz ailesi yıkar bir tek. Ama eminim atlaticam🙂❤❤❤
KKisa anlatiyorum?
Güncellemeler
1 yıl
kuzum iması yalnis yazmışım
Güncellemeler
1 yıl
kardeşim iması yalnis yazmışım
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım