Eskiden erkekler Burak Özçivite, Çağatay Ulusoy'a hatta daha eskiden Maraz Ali'ye falan benzemeye çalışırdı hatta bu sitede sorarlardi... Şimdi o kadar ünlü yok mert Ramazan Demir falan var o da bunlardan çooook uzak...
Şimdi kimseye benzemeye çalışmıyorlar ama ama tarzını aldıkları hep LGBT'simsi ünlüler. Mesela uzun beyaz çorapa ve şort giyen çok kerimcan durmaz tayfası bunu moda etti eskiden böyle sokağa çıkamaz di kimse, şimdi de old money tarz giyiyorlar onu da lgbtli fenomenler moda etti. Yani benim açımdan sıkıntı yok ama manitanızı elinizden alınca hüngür hüngür ağlamayın lolipoplar sizi. Ya da sokağa çıkın kavga edin sopa yiyen biraz da tekrar erkekliği bizi kazanın kadar sizin.
İnsanlar yeni tarz arayışında fakat ben gerek duymuyorum, eski American giyim tarzı bugünkü erkeklerin giyim tarzına milyon basar. Şimdi erkekler erkek gibi değil, dar kot pantolonlar, tayt tarzı eşofmanlar, kısa paçalar bir erkeğe yakışmıyor. Kerimcan Durmaz gibi onlarca makyaj yapan erkek kanallarının altı genç kızlarla dolu, savunuyorlar ölümüne.. Neyi savunuyorlar onu da anlamıyorum.
Olum az once kisa corap giyildi diye erkekleri linc eden vardi simdi uzun corap giyildi diye linc eden var siz saka misiniz erkek profilli kiz misin femcel misin sen dhdhdhd
0
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Ben beyaz uzun çorap ve şort giyen Kerim diyorum, yoksa uzun çorap erkekliğin şanındandır.
Cevap sahibi
1 yıl
Ya bosverin sacma seyleri djdjjf
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
Seni ne ilgilendiriyor dost
0
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Uzun beyaz çorap giyen biri. Ananla güne git konuşma