Kayınvalidem nasıl biri?

Merhabalar

Size evlendiğimde beri olan büyük kavgamızdan kayınvalidemden bahsetmek istiyorum bu konuyu aşamadım. Eşimle kavga edip duruyoruz ve annesi öyle biri diye eşimden bile nefret ediyorum yeri geldiğinde. Kayımvalidem eşi tarafından el üstünde tutulmuş şımartılmış biri eşi onu her koşulda haklı buluyor ve savunuyor iki oğlu var ve onları kız evlat gibi yetiştirmiş titizlik takıntıdı olan ve elalem ne der diye yaşayan bişey dediklerinde hasta olan biri. Benimle ilk tanıştığında çok fazla heyvanlıydı ama bir bakışı var li orada kıskançlık hissettim eşim benimle sevgili iken hergün görüşmek isterdi. Bende onunla görüşmek isterdim annesi tek yemek yiyorum diye (bir oğlu üniversite okuyır eşi de dışarıda çalışıyordu) hasta oldum sen görmedin vs. Diye kahır ederdi eşime. Neyse biz nişanlanacktık bunlar 1 tane bilezik almişlardı nişan gecesi bana onu takmadılar ailem söyledi neden takmadılar diye bende sordum eşim bilmiyorum dedi o zaman ondan ayrılmak geldi içimden çünkü toksitlik sezmiştim. Eşime ailen çok farklı ben yapamıycam ayrılalım dedim. Tamam bile dedi. Evlenince sizin eve gitmeyiz eğer bize gitmiyceksek dedi. Annemin nişan kıyafetine laf etti. Misilleme yaptı anlayacağınız. Eşim o gece ağladı falan barıştık. Sonraki süreçte kınada kaynannam beş karış suratlıydı. Düğünde de annemle kavga edip bayıldı. balayında arabamız bozuldu ve annesi yüzünden kavga ettik. Barışmak için iyi geçinmek için uğraştıkça şimdide bana hep laf sokuyor ve içten içe hep beni istemeyip beğenmiyor hep kusurumu arıyor. Görüşmek istemedikçe eşimle kavga ettik ve geçimsiz gelin konumuna alındım. Kayınpederim de hep onun tarafında. Diğer oğluda şimdi bebeğim olacak ve ben halen görüşmek istemiyorum ara sıra eşimle kavga ediyoruz. Sizce napmalıyım

Güncellemeler
1 yıl
Cevaplayabilir misiniz
Kayınvalidem nasıl biri?