Arkadaşlar annem dul annemle beraber yaşıyoruz ben 18 o 40 yaşında 2 günlüğüne anneaneme gittim geldim annem tekti dolabın kapağını açtım bu denk geldi yenmiş içinden biraz sizce ne işe yarıyor bu macun yoktu ben giderken evde sanki

Arkadaşlar annem dul annemle beraber yaşıyoruz ben 18 o 40 yaşında 2 günlüğüne anneaneme gittim geldim annem tekti dolabın kapağını açtım bu denk geldi yenmiş içinden biraz sizce ne işe yarıyor bu macun yoktu ben giderken evde sanki
"Yüksek performans gerektiren aktiviteler öncesinde bu macunu kullanabilir, kuvvetinizi ve gücünüzü artırabilirsiniz. Cinsel gücü artırdığı bilinen epimedyum bitkisine sahip bu macun, hem erkekler hem de kadınlar tarafından kullanılabilir."
Böyle diyor internette.
Cevap
9Cevap
Görünce kahkaha attım erkekler için ereksiyon macunu, ben bundan yiyince 3-4 posta atıyorum, kadın daha çok zevk alması için
Hım anladım
Babanın annenin burcu ne biliyon mu
Hayır
Doğum tarihinden bak ben bi şey tahmin ediyom da neyseee
Az önce bi kaşık tattım farklı bi tadı var
Gece gece yenir mi o 1-2 saat sonra yanmaya başlarsın azgınlık yapar, gece olmasa bile ertesi gün çoşarsın, Mart kedisi gibi kuyruğunu dikersin havaya
Öyle mi bu
Evet başka yeme ateş basar :D
Etki yok şuam
Hemen olmaz sindirmen lazım 1-2 saat geçecek kana karışınca etki ediyor
Annen nasıl birisi? Cinsellik konusunda çok ileri mi?
Hiç bilmiyorum
İnternetten arat ama cinsel istek artırıcı bı macun. Sanırım annen sen yokken eve erkek atmış :))
Kadın içinmi erkek içinmi
Mutluluk macunu sende ye
Saol
Dalgayı hiç indirmeyen bir şey bu
Gerçekten mi
Annen dostunu besliyoo
Ne alaka
Onu erkekler yiyoo
Anladım teşekkür ederim
Bırak kadini hayatını yaşasın
Annen eve erkek atmış :dd
Tövbe
Bunu erkek kullanıyor yanlız
Bu macun cinsel gücü artırma için kullanılır
Kadın vs erkek
Erkekler daha çok kullanıyor güç artırıcı )
Anladım
Yani annenizin özel hayatı bence çok karısmayın anlatmak istersen dinlerim
Yok teşekkür ederim
Performans arttırıcı
Doğrumu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?