Arkadaşlar, erkek arkadaşımın ailesi, küçük detayları büyütüyorlar. Bir yerde patlamamız gerekiyordu çünkü annesi bana altın için mi evleniyorsun diye sordu, ben de soru sormuştum. Nişanda takı takılıyormuş, siz de takacak mısınız diye sordum. Çoğu arkadaşım, götürlüp beğeniyormuşsun falan dedi, neyse normal ve saygılı bir şekilde sordum, orada yüzük seviyorduk zaten.. ama annesi öyle hakaret edince yeter dedim. hep yüzüne gülüyordum, iyi davranıyordum, dengesiz bir kadın diye hep Altan aldım. Nereye kadar? Zaten çok suratsız gelmişti, hiç hoşuma gitmedi, bağırdım işte sonra kadın bana parmağını kaldırdı, annem de parmağını kırarım, indir dedi. Şimdi sürekli kadın bunu söylüyor, işte benim parmağımı kıran insanlardan kız istemeyiz, biz istemiyoruz, bitir bu ilişkiyi diyip duruyor, nişan, hepsi iptal oldu. Kaç aydır düzeltmeye çalışıyoruz, olmuyor. Dün yine konuşmuş, düğün salonu tutuk, diye. Hala hayır diyorlarmış. Psikolojim devam etmiyor, uyuyamıyorum, hep beynim konuşuyor, hastalanacağım diye, çok korkuyorum.
Ailemde seni istemeye gelmez bu aile diyip duruyor… vallah yeter ya ben çok yoruldum oğlanda dengesiz oluyor ailesine konusdumu bi hareketler ediyor oda delirdi canım adam gibi de diyorum biz istiyoruz sozeee noliyor diye ama bilmem söylemiyordu ne konuşdugunu….
Napiyim ben?
Ailemde seni istemeye gelmez bu aile diyip duruyor… vallah yeter ya ben çok yoruldum oğlanda dengesiz oluyor ailesine konusdumu bi hareketler ediyor oda delirdi canım adam gibi de diyorum biz istiyoruz sozeee noliyor diye ama bilmem söylemiyordu ne konuşdugunu….
Napiyim ben?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Mal varlığı yüzük bilezik vs ile konuya girersen kadın da seni para göz görür bu bir haklı. İkincisi kaynanan olacak kadına bağırıyorsun saygisizsin seni niye gelin olarak alsın üçüncüsü annen ne diye muhattapa giriyor orada kadınla senin aranda mevzu bu iş olmaz olsada çok sıkıntı yaşarsınız benden demesi
Kadın ta başta bana demişti başını örtecek misin ve de kaç kere de nişana hep uzattılar ben de hep yüzlerine güldüm tamam dedim ailem de o şekil hepsi ama çok kızdı dediler ki biz mi kız tarafıyız yoksa erkek mi yani bu işte bir terslik var o yüzden biz de mecburenbir yerde dur demek zorundaydık
Buluştuğumuzda bile o günü kadın çok suratsızdı inanılmaz şekilde sürekli of puff çekiyordu hiç yüzü gülmüyordu bir arızlık arıyordu…
Hepsine hayır demeyecektin. Tesettür işini soylesen haklısın sen mevzuyu orada bitirsen gene haklısın. Ama bilezik mal olunca o konuyu da orada patlatinca haksizds olsa haklı olmuş oldu. Bu iş olmaz kardeş
Neden ama benim kuzenim de aynı muhabbeti etti ve de orada kadın sürekli onu çok alttan alıyordu yeter ki çocuğun mutlu olsun diye bu kadın da öyle bir niyet bile yok biz düğün salonu tuttuğumuz halde hala hayır söylüyorlar ben kötü bir şey yapmadım ki sonuçta normal soru sordum ve de çok saygılıydı sordum anneme hayır demişim ondan soruyorum
Dedim
Öyle yani
Tamamda haklı haksız konusu olsun olmasın yarın hayatiniza engel olacak oğlunu dolduracak istemeyecek zorluk cikaracak felan filan yani
Kadın oğlunu başka şekilde dolduruyor sürekli diyor ki işte annesini dinleyecek annesinin söylediklerini yapacak sana işkence yapacak ama normalde kadın bize işkence yapıyor onlar yüzünden işimiz ilerlemiyor ben normalde nişanlanmak istiyorum oğlan diyor ki nişansiz evlenelim
Canım benim benim psikolojim bozuldu ben kaç gündür uykusuzluk yaşıyorum kafam beynim susmuyor sürekli benimle konuşuyor sürekli sürekli konuşuyor hiçbir kere susmuyor dalıyorum bile uykuya yani ben burada kafayı yedim millet değil ben burada kimseye de hakaret bile etmedim kadının zaten derdi benimle değil benim annemle
Sen bu çocuğu birsk hersey sevgiyle olmaz baştan çıkan pürüzler ileride sizi mahvedecek sevgide kalmayqcwk saygıda
Kuzum seni anlıyorum çok zor. Ama bu iş olmaz buna inwndir kendini bukadar yıpranırken eşin olacak adam yanında bile yok onlar degerliyse annen baban da değerli böyle düşün
Eğer seni seviyorsa annesini yola getirsin diğer türlü de zaten hep sorun yaşarsın
Zaten bir adam gibi diyemiyor siz kimsiniz siz ne karışıyorsunuz benim hayatım benim evliliğim size ne oluyor yani sürekli izin veriyor onların konuşmalarını onların izni almak için
Şimdi bana trip atıyor diyor kafamı toparlamam lazım düzgün düşünmem lazım ben soruyorum ki ben mi yoksa ailen mi çünkü artık bir tercih yapman lazım dedim çünkü ailen sürekli hayır diyor dedim yani bense çık bir yola yalnız başımıza halledelim benim ailemden istersin dedim beni aramızda bir nişan yaparız dedim oğlan hiçbirine gelmiyor cevap bile vermiyor şu an
Üzgünüm ama ailesi seni istemiyor sanırım. Bozmak için böyle yapıyolar
Evet arkadaşım gerçekten öyle başta bana başını örticekmiskn dedi bende ilerde belki dedim ben izmirliyim
Arkadaş ne bekliyorsunuz
Katlanabilirsen katlan ama seni istemeyen aileye de gelin olma bence
Ama suç bizde mi yani ben bilmiyorum yani kadın her küçük detaylı hep bir sorun arıyordu kaç kez nişanı uzattı bizim eve gelip normalde isteme ne zaman olacağını konuşacağımız yerde babası benim babama diyor ki biz zaman istiyoruz normalde bunu biz söylememiz lazımdı benim babam orada şok oldu babam da çok mahcup duruma düşürdüm
Suç sizde değil hayatım. İstemedikleri için her şey sorun oluyo
Evet canım ben de öyle anladım zaten ta başta anlamıştım kadının hep sorun aradığını her küçük detayda Ginningarg kopartıyordu ya da iftira atıyordu bizi hiç beğenmemişti bir kere de onların evlerine gittiğimde bana dediler ki biz alkol içiyormuşuz güya çünkü açıkmışız diye
Sen ve ailen Geçimsiz
Hadi yaa? Nedennnnnnn