İlişkim sürekli olumsuz yönlere doğru ilerliyor. Bu durumu düzeltmek için nasıl bir adım atabiliriz?

Arkadaşlar, erkek arkadaşımın ailesi, küçük detayları büyütüyorlar. Bir yerde patlamamız gerekiyordu çünkü annesi bana altın için mi evleniyorsun diye sordu, ben de soru sormuştum. Nişanda takı takılıyormuş, siz de takacak mısınız diye sordum. Çoğu arkadaşım, götürlüp beğeniyormuşsun falan dedi, neyse normal ve saygılı bir şekilde sordum, orada yüzük seviyorduk zaten.. ama annesi öyle hakaret edince yeter dedim. hep yüzüne gülüyordum, iyi davranıyordum, dengesiz bir kadın diye hep Altan aldım. Nereye kadar? Zaten çok suratsız gelmişti, hiç hoşuma gitmedi, bağırdım işte sonra kadın bana parmağını kaldırdı, annem de parmağını kırarım, indir dedi. Şimdi sürekli kadın bunu söylüyor, işte benim parmağımı kıran insanlardan kız istemeyiz, biz istemiyoruz, bitir bu ilişkiyi diyip duruyor, nişan, hepsi iptal oldu. Kaç aydır düzeltmeye çalışıyoruz, olmuyor. Dün yine konuşmuş, düğün salonu tutuk, diye. Hala hayır diyorlarmış. Psikolojim devam etmiyor, uyuyamıyorum, hep beynim konuşuyor, hastalanacağım diye, çok korkuyorum.
Ailemde seni istemeye gelmez bu aile diyip duruyor… vallah yeter ya ben çok yoruldum oğlanda dengesiz oluyor ailesine konusdumu bi hareketler ediyor oda delirdi canım adam gibi de diyorum biz istiyoruz sozeee noliyor diye ama bilmem söylemiyordu ne konuşdugunu….
Napiyim ben?
İlişkim sürekli olumsuz yönlere doğru ilerliyor. Bu durumu düzeltmek için nasıl bir adım atabiliriz?