Biz ilk basta anlasmali bosanacaktik. Ikimizde istiyorduk ayrilmayi. Hicbir talebim olmadı o zaman o davada. Bir an önce bu iş bitsin, herkes kendi yoluna gitsin diye 5 kr dahi istemedim. Ama hesapta olmayan bir sey oldu. O da plansiz gebelik.
Gebelik olunca esim bir daha deneyelim dedi. Ben bebek uzerine kurulmus bir evlilik ne kadar duzgun olur dedim. O da bebek belki de şansımızdir, bereketimizdir, bu durumumuzda bosuna gonderilmemistir. Bence tekrar denemeliyiz dedi.
Bende kafam karışıktı iyice. Gecimsizlik nedeniyle bosanacaktik. Bunlari cozersek belki olur dedim. Calismiyorum, atamam olmadi bir türlü. Aile evine de bu sekilde gitmek istemedim. Cok buyuk seyler olmadigindan da bende sans verip devam etmeyi kabul ettim. O an uygun olan bu gibiydi.
Ama hamileligimde aldatıldım. Neyseki bunu cabuk ogrendim, cabuk karsima cikti. Elimde deliller var. Ve ben tekrar dava açtım. Esim geldi hesap sordu bir de neden tekrar dava aciyorsun diye.
Bende aldatttigini carptim yüzüne. Anlattim. Bir sey demedi. Sen istemesen de muhtemelen mahkeme boşar bu durumda. Bosuna beni yorma. Bana cocuguna azicik saygin kaldiysa yorma bizi dedim.
Ama bu sefer diger dava gibi olmayacak. O zaman tek ben vardim, ben sorun degildim. Ama simdi bebegim var. Nafaka ve tazminat istiyorum. Suanda kullandigim arabayi zaten bana aldin onu da bana birakacaksin. Hastaneye git gel, aşılara git gel, kontrollere git gel araba bana fazlasiyla lazim olacak.
Bize kalacak yer lazim. Aile evine bir kadinin cocukla gitmesi zor bir sey. Kadin icinde aile icinde zor bir durum. Babamın kendi evlatlarina bakma zorunlulugu var ama torunlarina boyle bir zorunlulugu yok. Senin baba olarak cocuguna bakma zorunlulugun var.
Babama torununa bak, ihtiyaclarini karsila, bize kalacak bir cati ver diyemem. Bu adaletsiz olur. Adam emekli maasiyla anca geçiniyor 2 bogaz daha olarak o eve, o catiye siginamam. Aileme de yazik, bebegimle bana da yazik.
Ya bu kaldigimiz evi bana bırak (kendi evimiz), ya bize kalacak bir ev al ya ya da iyi kotu ev alabilecegim miktarda para ver.(bunu saglayacak maddi imkani var. Bankada ne kadar parasi oldugunu biliyorum) Hangisini tercih edersin sen karar ver dedim hicbir sey demedi. Sadece ara sira yuzume bakti o kadar.
Sizce taleplerimi kabul eder mi, sıkıntı cikarir mi? Normal bir durum olsa yine bir sey talep etmezdim ama hem bebegim var hemde aldatma durumu var. Canimi yakmasi, emeklerimi hice saymasi, kizina da, bana da bu igrencligi layik gorme durumu var.
Karnim burnumda Şu an calisamam. Dogumdan somra lohusalikta da bir sure calisamam zaten. Kucuck bebegi kime birakayim zaten. Kendimi toparlayinca bakacağım durumlara. Belki bu sirada atamamda olur bilmiyorum belli olmaz. Durum bu. Insallah eşim beni daha da bu halde sıkıntıya sokmaz, benimle restlesmez. Restlesirse ne yapmaliyim bilmiyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer