Arkadaslar sizinle bir sey paylasmak istiyorum. Benim bir arkadasim var kiz arkadasim. Ve onun kiz arkadasiyla aramiz bozuldu. Ama ben yine de arkadasim kalmasin diye ses etmiyorum hatta dedim gül gelecekse ve benimle tartismazsa ben hic sesimi cikarmam dedim. Sonra aynisini o kiz sormus benim arkadasim da begumun gotu yemez ki bir sey yapsin dedi Ben halbuki o arada kalmasin diye hep sustum sesimi cikarmadim ama arkadasimin oyle demesi zoruma gitti. Beni o mesajda kucumsedi degil mi? Ne dusunuyorsunuz?
Güncellemeler
1 yıl
Konu basligini yanlislikla oyle yaptim sonra da duzeltemedim sorry arkadaslar.!
Sizce bu kisiyle arkadasligi kesmeli miyim? Siz olsaniz napardiniz?
Amerikada bilmusken soruyum dedim Soru sorsam erkek oldugum icin donen ya olmuyir ya buyuk ihtimalle dedigim sekilde bir yorum gelip baska yorum gelmeyecek ti. Akli olan baska ulkeye gitmeye calisiyor zaten. Saglik numarasi olmayan is vermiyorlar ne amerikada ne baska ulkede sponsor da olan yok yeni mezuna. Askerlikte geliyor. Ben oyle biri ile arkadas kalmaya calismistim herkes bana dusman olmustu, mesafe koy
Hem can guvenligi olarak hem de sosyal yardim yapiyorlar burada saglikda para vermezsin, bir de sana yardim parasi veriyor devlet sadece burada is bulmak sikinti dilin varsa sikinti yok. Ve bende buraya iltica yoluyla geldim.
Cevap sahibi
1 yıl
Teşekkürler İltica sebebi olarak ne söylediniz? Ben göçmen koşullarına uyuyorum, ielts sınavı zor olur galiba sadece. Bazı siteler 6 yazmış ben 4.5 biliyordum çünkü
Ama burada kurt olmayip bize hala irkcilik yapanlar bile bizim uzerimezden Kurtuz deyip yalanla aliyorlar turkiyeden de kurt derneginde adam bulup kagit alip yapiyorlar yani iki yuzluler
Cevap sahibi
1 yıl
Kolay yol için insanlar her şeyi yapıyor maalesef. Irkçılığı çok seviyor türkler. Umarım orada hayatın güzel olur.
Ben resmi atandan cok deger verdigim insanin arkamdan boyle konusmasina takildim. Cunku resmi atanla samimiyetim yok ama arkamdan oyle konusan deger veriyordum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kadmasik sormussun. Resimdeki konusma senle biri adasindaki konusma mi?
Okusaydin anlardin. Zaten ulkeninin sorunu bu okudugunuzu anlamiyorsunuz aq
Amerikya nasil gittin nasjajjs
klasik soru
Bu arada sorum ciddi
Nasil gittin
Sorum bu degildi.
Olsun. Walmart yazmicaktin detaya.
Gurbette ki türklerde kendini bi bøk saniyor.
Aq mali sorsan amerika nasil diye turkiye cennet diyecek tiptesin zaten
Turkiye cennet mi? Turkiyenin aq ben.
Ben burada soru sorarken soruma soruyla cevap vermem turkiye de burada da oyleyim burada da.
Soruma soruyla cevap verenlere cevap vermem*
Amerikada bilmusken soruyum dedim
Soru sorsam erkek oldugum icin donen ya olmuyir ya buyuk ihtimalle dedigim sekilde bir yorum gelip baska yorum gelmeyecek ti. Akli olan baska ulkeye gitmeye calisiyor zaten. Saglik numarasi olmayan is vermiyorlar ne amerikada ne baska ulkede sponsor da olan yok yeni mezuna. Askerlikte geliyor.
Ben oyle biri ile arkadas kalmaya calismistim herkes bana dusman olmustu, mesafe koy
Ben canada da yasiyorum
Amerikaya gore biraz daha iyi canada.
Hem can guvenligi olarak hem de sosyal yardim yapiyorlar burada saglikda para vermezsin, bir de sana yardim parasi veriyor devlet sadece burada is bulmak sikinti dilin varsa sikinti yok. Ve bende buraya iltica yoluyla geldim.
Teşekkürler
İltica sebebi olarak ne söylediniz?
Ben göçmen koşullarına uyuyorum, ielts sınavı zor olur galiba sadece. Bazı siteler 6 yazmış ben 4.5 biliyordum çünkü
Ben zaten kürtüm bunu kanitlayacak turkiyede belgelerim de var o yuzden kürt oldugumuzu irkciliga ugradigimizj soyledik
Iltica sebebi zaten irkcilik ve siyasi olmasi sart yoksa red yersin.
Ama burada kurt olmayip bize hala irkcilik yapanlar bile bizim uzerimezden Kurtuz deyip yalanla aliyorlar turkiyeden de kurt derneginde adam bulup kagit alip yapiyorlar yani iki yuzluler
Kolay yol için insanlar her şeyi yapıyor maalesef.
Irkçılığı çok seviyor türkler.
Umarım orada hayatın güzel olur.
Tesekkurler sen de hayatini kurtarirsin bir sekilde umarim
Bence bunu sana atan arkadaşını hayatından silll
Niye? Arkadasimin arkamdan oyle konusmasi hos mu ki
İkinizle de aynı konusan biri ve bu resmi sana atan kişi ya seni sevmiyor ya da onu
Ben resmi atandan cok deger verdigim insanin arkamdan boyle konusmasina takildim. Cunku resmi atanla samimiyetim yok ama arkamdan oyle konusan deger veriyordum.
Böyle arkadaşları yanında nasıl barındırıyorsun?
Şu an konusmuyorum zaten. Sanirim konusmamakla iyi yaptim
Hem ne bileyim ki boyle insan cikacak. Benimde basima ilk defa geldi.
Evet başına ilk defa geldi ama insanları gözlemlemeyi unutmayın :) konuşma zaten konuşmamakla iyi yaptın bence
Ya bilmiyorum kardesim arkadasliginizj bozmayin diyor herhalde ondan hoslaniyor diye oyle yapiyor. Ama ben zaten istesem de konusamam cok gururluyum
Gurur herşeyden üstündür iyi yapmışsın boş ver böyle tipleri arkadaşa gerek yok bence kendin kendi arkadaşın ol :)
Degil mi ben sadece verdigim karardan emin olmak istedim bir de kirginim ne bilim. Ama haklisin tesekkur ederim çok
Rica ederim afiyet olsun dndocckcox kırgın olman normal evet kararın bence çok çok iyi
Bilemiyoruz altannn
Peki cüneyt abi