Aile & Toplum Sevgilim bana kısrağım diyor normal mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor At kisrak sürekli böyle hitap ediyor kısrağım benim diyor Güncellemeler1 yıl Erkekler özellikle sizden yorum istiyorum Sevgilim bana kısrağım diyor normal mi? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 148,9b cevap paylaştı. çünkü kaba birisidir maalesef 0 0 Yorumla
aynadakiajan Takip Et Master Yaş: 45 , eic 51% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı. Bırak gitsin o ne öyle be hem düzgün yer tercih etmiyor hem kaba hem sana evleneceğizde der o duyda inanma 0 0 Yorumla
EternalDreamer Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Herhalde atlara zafi var ya da at fetişi var seni öyle seviyor 😅😅 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Yaşın ve boy kilon ne baya iyi fiziğin belli ki ilkin mi ve anal zevkli mi? 0 0 Yorumla
yelizece Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 90% 1 yıl ne desin kısrak gibi binmiş işte 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Tövbe tövbe Yorumla yelizece 1 yıl ahahahaha Yorumla
reeLkullanıcı Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 97% 1 yıl Sen inliyor musun peki, 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Cookk Yorumla reeLkullanıcı 1 yıl Sorun yok o zaman. Yorumla
Sqhiptare Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl At gibi bijdigi icin olabilirmi 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Öyle galiba Yorumla Sqhiptare 1 yıl O an erkek icin nirvanadir, heleki anal seks.. bambaska bi dunya Yorumla Soran 1 yıl Kendini kaybediyor Yorumla Sqhiptare 1 yıl Evet anal seks vajinaya gore daha fazla zevk veriyor Yorumla Soran 1 yıl Yinede kısrağım demesi iyi bişey mi kötü mü Yorumla Sqhiptare 1 yıl Iyi bisey tabiki Yorumla
Picassonunhardcoreu Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl O da ben gibi sert ve Alfa bir erkekte ondan 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Nasıl yani Yorumla Picassonunhardcoreu 1 yıl İyi sqiyor işte Yorumla
YesılYankeeı Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 49% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 465 cevap paylaştı. Bence bu art niyet olabilir 🤔🤔🤣 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Nasıl yani Yorumla YesılYankeeı 1 yıl Benim ki sadece kendi yorumum ilişkinizi bilemem 🤔 Yorumla Soran 1 yıl Art niyet derken Yorumla YesılYankeeı 1 yıl Bence art niyet diyince aklına ne geliyorsa o işte arkadaş:)) Yorumla
birhosumagittin Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 97% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 611 cevap paylaştı. Önce kısrak ne demek ona bakmak lazım;) 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Begeniyor vücudunu betimlrme yap bakalım nasıl 0 0 Yorumla
güneyjdm Takip Et Master Yaş: 33 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. At görmüş seni 0 0 Yorumla
1907yusuFB Takip Et Master Yaş: 33 1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı. Hsusksjsjsj kendini jokey zannediyor sanırım 🤣 0 0 Yorumla
Nefropatikkız Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Kesin sapık 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Emin miyiz Yorumla
Maturemale Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Güzel bence 0 2 Yorumla Soran 1 yıl İyi bişey mi Yorumla Maturemale 1 yıl Evet iyi Yorumla
Հայերեն_և_քրդերեն Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 91% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 763 cevap paylaştı. Kahkaha attım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl O kadar mı dar 0 15 Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Az bile söylüyor o zaman. Söyledikçe köklüyor mu Yorumla Soran 1 yıl Durmuyor bağırıyor Yorumla Cevap sahibi 1 yıl şu an aklına geldikçe tahrik oluyorsun dimi Yorumla Soran 1 yıl Hayır Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Emin misin libidon tavan gibi. Ne zaman yaptınız en son Yorumla Soran 1 yıl Üç gün oldu Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Zamanı gelmiş canım istemiyor mu Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Nasıldı üç gün önceki Yorumla Soran 1 yıl Anlatamam Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Çıkayım gizliden n'olacak merak ettim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sanalda bu kadar dert etme Yorumla Soran 1 yıl Olur Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Çıktım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Geliyor musun Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 1 yıl Aile & Toplum konusunda 7,4b cevap paylaştı. Sen de yapramm de 0 0 Yorumla
zafer04800 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 1 yıl Öyle mi yandın :)? 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Niye Yorumla zafer04800 1 yıl Orayı artık kötü eder ya Yorumla Soran 1 yıl Gerçekten mi Yorumla zafer04800 1 yıl Evet oran artık gitti senin Yorumla
mahsun3636 Takip Et Guru Yaş: 40 1 yıl Binecek sana 0 2 Yorumla Soran 1 yıl O anlamda mi diyor Yorumla mahsun3636 1 yıl Eeee yani Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl O ne be 0 7 Yorumla Soran 1 yıl Bende bilmiyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Takiliyon mi Yorumla Soran 1 yıl Nasıl Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ciddi mi takiliyon mu Yorumla Soran 1 yıl Daha bir ay oldu Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 1 ayda anala alıştırmis ciddi değil sanki Yorumla Soran 1 yıl Neden her ilişkide cinsellik var Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
çünkü kaba birisidir maalesef
Bırak gitsin o ne öyle be hem düzgün yer tercih etmiyor hem kaba hem sana evleneceğizde der o duyda inanma
Herhalde atlara zafi var ya da at fetişi var seni öyle seviyor 😅😅
Yaşın ve boy kilon ne baya iyi fiziğin belli ki ilkin mi ve anal zevkli mi?
ne desin kısrak gibi binmiş işte
Tövbe tövbe
ahahahaha
Sen inliyor musun peki,
Cookk
Sorun yok o zaman.
At gibi bijdigi icin olabilirmi
Öyle galiba
O an erkek icin nirvanadir, heleki anal seks.. bambaska bi dunya
Kendini kaybediyor
Evet anal seks vajinaya gore daha fazla zevk veriyor
Yinede kısrağım demesi iyi bişey mi kötü mü
Iyi bisey tabiki
O da ben gibi sert ve Alfa bir erkekte ondan
Nasıl yani
İyi sqiyor işte
Bence bu art niyet olabilir 🤔🤔🤣
Nasıl yani
Benim ki sadece kendi yorumum ilişkinizi bilemem 🤔
Art niyet derken
Bence art niyet diyince aklına ne geliyorsa o işte arkadaş:))
Saçma sapan bir söylem.
Önce kısrak ne demek ona bakmak lazım;)
Çok garip erkekler var gerçekten 😂
Begeniyor vücudunu betimlrme yap bakalım nasıl
At görmüş seni
Kısrak gibisinde ondan
Hahahah komik 😂😂😂 at mısın ablam sen😂
Hsusksjsjsj kendini jokey zannediyor sanırım 🤣
Kesin sapık
Emin miyiz
Güzel bence
İyi bişey mi