Aile & Toplum Kızlarla her şeyi yaşayan erkekler neden sonunda iyi kız temiz kızla birlikte oluyor? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Bu hep böyle, sonunda temiz kızlar kötü erkeklerle Temiz erkeklerde kötü kızlarla oluyor Kızlarla her şeyi yaşayan erkekler neden sonunda iyi kız temiz kızla birlikte oluyor? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 yıl Aile & Toplum konusunda 18,3b cevap paylaştı. Onu bende anlamadım. Sanki dünya kötüler kazansın diye yaratılmış. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Kizlarla birlikte olan erkekler genelde cok yakisikli uzun olur bakire kizda bunu sorun etmez o erkek istesin evlenir 0 0 Yorumla
izmitlizmit Takip Et Xper 5 Yaş: 38 1 yıl Mervelerde berkecanlarla kopan kizlarda sonunda sorulmamış hyar bulup onunla evleniyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Sana öyle geliyordur. Kötü kızlardan kaçıyorum hemen 0 16 Yorumla Soran 1 yıl Sen köyümüsun Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yo kimsenin köyü değilim o ne😅 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Köylü diyorsan eğer alakası yok ben ne köylüler gördüm Yorumla Soran 1 yıl Kötü Yorumla Soran 1 yıl Yaaaaa Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Nasıl bir soru bu? Yorumla Soran 1 yıl Kötü kız istemiyorsun ya Hep zıt oluyor ondan sordum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İyi erkek iyi kiz ister olay bundan ibaret Yorumla Cevap sahibi 1 yıl O kötü erkek dediğin tiplerden biri komsum olur. Kendisi temiz kız aramadigini söyledi. Karar senin. Yorumla Soran 1 yıl Öyle olmuyor ama sonunda hep zıt kutuplar birbirine aşık oluyor Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kötü erkeğe aşık olan kız ne derece iyi sayılır bilmiyorum. Saftır muhtemelen Yorumla Soran 1 yıl Mesela kız çok güzel ve temiz Hep geleceğini düşünüp erkeklerden uzak durmuş Sonundada her b. ku yaşayan erkeğe aşık oluyor Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Saf diyoruz ona biz Yorumla Soran 1 yıl Her neyse Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evrensel bir kanundur. İyiler iyilerle kötüler kötülerle olur Yorumla Soran 1 yıl Sonuç ne Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Aslında öyle bir şey yok mesela herkes beni çok masum ve saf biliyor ama öyle değilim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Temiz olmayan kızı ne yapayım 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Sen temizmsin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet sevgilim bile olmadı Yorumla
GoldenFireBall_06 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Güzel tespit 0 0 Yorumla
Yahyaayaa Takip Et Master Yaş: 30 , eic 72% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Hep öyle değil br 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Onu bende anlamadım. Sanki dünya kötüler kazansın diye yaratılmış.
Kizlarla birlikte olan erkekler genelde cok yakisikli uzun olur bakire kizda bunu sorun etmez o erkek istesin evlenir
Mervelerde berkecanlarla kopan kizlarda sonunda sorulmamış hyar bulup onunla evleniyor
Sana öyle geliyordur. Kötü kızlardan kaçıyorum hemen
Sen köyümüsun
Yo kimsenin köyü değilim o ne😅
Köylü diyorsan eğer alakası yok ben ne köylüler gördüm
Kötü
Yaaaaa
Nasıl bir soru bu?
Kötü kız istemiyorsun ya
Hep zıt oluyor ondan sordum
İyi erkek iyi kiz ister olay bundan ibaret
O kötü erkek dediğin tiplerden biri komsum olur. Kendisi temiz kız aramadigini söyledi. Karar senin.
Öyle olmuyor ama sonunda hep zıt kutuplar birbirine aşık oluyor
Kötü erkeğe aşık olan kız ne derece iyi sayılır bilmiyorum. Saftır muhtemelen
Mesela kız çok güzel ve temiz
Hep geleceğini düşünüp erkeklerden uzak durmuş
Sonundada her b. ku yaşayan erkeğe aşık oluyor
Saf diyoruz ona biz
Her neyse
Evrensel bir kanundur. İyiler iyilerle kötüler kötülerle olur
Sonuç ne
Napak lan kirli karıyı uza
Aslında öyle bir şey yok mesela herkes beni çok masum ve saf biliyor ama öyle değilim
Temiz olmayan kızı ne yapayım
Sen temizmsin
Evet sevgilim bile olmadı
Güzel tespit
Hep öyle değil br
Kızlar da öyle
Evet
Bence bu doğru
Bundan sanane
Kes lan s.. iki k