Biri talip oldu. Doktor ogretim uyesiymis. Daha yeni olmus zaten. Bir sure asistanmis iste. Simdi bana neden talip oldugunu anlamadim. Ben atanmamis ögretmenim. Annesi gormus gerci beni dugunde. Bir kere bulustuk cok fikrim olusmadi ama fena biri degil. Iyi birine benziyor, konusmasi, diksiyonu falan guzeldi. Oyle tanistik iste.
Sonra onlardan da bizden de ses cikmadi. Onlar geri döndüler. Bir daha gorussunler istiyorlarsa diye. Galiba benden cevap beklemisler. Bende tamam bir daha goruselim dedim. Tekrar gorusecegiz.
Yani kafamda soru isaretleri var. bu adamin etrafında cok kiz vardır. Kendisi gibi asistan kiz arkadaşları olmustur. Bekar dr ogretim üyesi kadin da bulabilir. Neden gorucu görüşüyor?
Onun disinda genc kizlarla cok hasir nesir bir meslegi var. Bu da kiskanc yapima biraz ters geliyor. Surekli etrafinda 18-22 yaslarinda genc kizlar var bu akademisyenlerin.
Uni hayatını da bilirsiniz. Kizlar daha cok suslenir, makyaj yapar, kombin yapar, biraz daha acik giyinirler vs vs. Bu tarafi da cok kurcalıyor kafami. Hadi bu is ciddiye bindi birbirimize uygunmusuz gibi geldi. Ben bu genc kizlarla calisma isini ne yapacagim?
Oyle muhendislik falan degil ki kiz öğrenci az diyeyim. Artik cogu bolumde kiz yogunlugu var. Egitim fakültesi kizlarla dolu zaten ve kendisi egitim fakultesinde hoca.
Bu o kadar secenegine ragmen neden gorucu usulu görüşüyor? Ve bu kadar genc kizla muhattap oluyor olmasi sizce sıkıntılı olur mu?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer