Türkiyede yaşamak başlı başına bir travma! Herkes herkesden nefret ediyor. Çoçuklarını nefretle büyütüyor Kadınlar şiddet görüyor Yabancı düşmanlıgı belkide dünyadaki en yüksek oran. Halk A’uı B anlıyor.
Keşke bir araştırma yapsalar, Akşam aynı programı izleyen 100 insanın o programın içeriginden kac farklı şey anladıgı!
Etrafda Profesöründen pazarcısına herkes “Bayan Bayan” diye bagırıyor, Kadın ya da Hanımefendiyi bilen yok.
Küçük bir çocuk bisikletle kaza yapıyor... ben de uyuyorum. Araba benim uyuduğum odanin camın önünde... yokuş aşağı geliyor çocuk duramıyor, arabanin arkasina giriyor... arabanin farı çocuğun parmağını kopardı.. bi ses duyuyorum yardım edin, elim koptu... uyku sersemi diyorum ki korkma kanadi sadece hemen giyinip gidiyorum ki çocuğun parmağı kopmuş hem ağlıyorum hem parmak arıyoruz yerlerde... Aklıma o geldi içim tuhaf oldu yazarken nolur çocuklarınızı gözünüz önünden ayırmayın.
Çok serce ve yanindaki parmak gitti bulduk ama umarim geç kalmamıştir annesini bulamadik cocuk baya uzakta mahallede oturuyor komşular aldi götürdü hastaneye dikmemişler parmağı bilmiyorum son noldu
bir video görmüştüm. kedi blander in içinde ve adam çalıştırdı baya kötüydü. çalıştırmadan önce kedi ilk cikmaya çalıştı ama kapak vardı. sonra calistirdi ve kedi döndükçe organlari cikmaya başladı full kan oldu blander.. sonrasında kedi hala canlı, bilerek öldürmüyor mikrodalgada ısıtıyor diyen var canli şekilde..
Hayatının son zamanlarında bir annenin binbir emekle yetiştirdiği evladının ona maddi sebepler kaynaklı yüzüne bakarak hakkını helal etmediğini söylemesi ve ardından cenazesinde gülebilecek kadar içinin çamurla kaplı olmasıydı.
Yok gurbette çalışmaya gittik sivasa akşam saatlerinde güneş battıktan sonra aşırı soğuk olurdu iş bitmedi bi türlü son gündü bitene kadar donduk çok berbat bir gün 🙂 Yolda araba gidemiyordu çeşit çeşit sıkıntı yani babamın da dermanı kalmamıştı 🙂
Bir erkeğin üzerine benzin döküp ateş çakması ve yurt dışında sahilde bir adamın köpekbalığı tarafından sol bacağının baldirdan gitmiş olması. Travmatik asla unutmadım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Türkiyede yaşamak başlı başına bir travma!
Herkes herkesden nefret ediyor.
Çoçuklarını nefretle büyütüyor
Kadınlar şiddet görüyor
Yabancı düşmanlıgı belkide dünyadaki en yüksek oran.
Halk A’uı B anlıyor.
Keşke bir araştırma yapsalar,
Akşam aynı programı izleyen 100 insanın o programın içeriginden kac farklı şey anladıgı!
Etrafda Profesöründen pazarcısına herkes “Bayan Bayan” diye bagırıyor, Kadın ya da Hanımefendiyi bilen yok.
Halkın parası, haksızca yeniliyor.
Zaten Travmada yaşıyoruz
Küçük bir çocuk bisikletle kaza yapıyor... ben de uyuyorum. Araba benim uyuduğum odanin camın önünde... yokuş aşağı geliyor çocuk duramıyor, arabanin arkasina giriyor... arabanin farı çocuğun parmağını kopardı.. bi ses duyuyorum yardım edin, elim koptu... uyku sersemi diyorum ki korkma kanadi sadece hemen giyinip gidiyorum ki çocuğun parmağı kopmuş hem ağlıyorum hem parmak arıyoruz yerlerde... Aklıma o geldi içim tuhaf oldu yazarken nolur çocuklarınızı gözünüz önünden ayırmayın.
Çok kötü
Çok serce ve yanindaki parmak gitti bulduk ama umarim geç kalmamıştir annesini bulamadik cocuk baya uzakta mahallede oturuyor komşular aldi götürdü hastaneye dikmemişler parmağı bilmiyorum son noldu
Dikmemişlerse dokular ölmüştür kötü olmuş. Buz kalıpları arasında olması gerekirdi.
Buz kaliplari bulduk.. serce parmağını bulamadik cocugun oteki parmakla gitti... ya ben yerlerde parmak ariyorum Rabbim göstermesin daha
Amin
bir video görmüştüm. kedi blander in içinde ve adam çalıştırdı baya kötüydü. çalıştırmadan önce kedi ilk cikmaya çalıştı ama kapak vardı. sonra calistirdi ve kedi döndükçe organlari cikmaya başladı full kan oldu blander.. sonrasında kedi hala canlı, bilerek öldürmüyor mikrodalgada ısıtıyor diyen var canli şekilde..
Hayatının son zamanlarında bir annenin binbir emekle yetiştirdiği evladının ona maddi sebepler kaynaklı yüzüne bakarak hakkını helal etmediğini söylemesi ve ardından cenazesinde gülebilecek kadar içinin çamurla kaplı olmasıydı.
O da bulur ettiğini
Elbet bulacaktır, kimse kendi çamurunda boğulmadan kurtulmaz bu kadar batmışken
Soğukta kalmak 🥲
Ayaklarımı hissetmez olmuştum ellerim de aynı şekilde karnım açtı ben o günü unutmam 🙂
Sokakta kalma durumu mu
Yok gurbette çalışmaya gittik sivasa akşam saatlerinde güneş battıktan sonra aşırı soğuk olurdu iş bitmedi bi türlü son gündü bitene kadar donduk çok berbat bir gün 🙂
Yolda araba gidemiyordu çeşit çeşit sıkıntı yani babamın da dermanı kalmamıştı 🙂
Yazılanları okuyunca travma oldu bu ne ya 🥺
Ben çocuk ve hayvan tecavüzlerini okuyamıyorum. Ne içim, ne ruhum kaldıramıyor
Valla okudukça sorduğuma pişman oldum
Senin yüzünden bende nasiplendim 🙄
Allah da beni kahretmesin :D
Etmesin tabi, o kadar da değil 😄
Bir erkeğin üzerine benzin döküp ateş çakması ve yurt dışında sahilde bir adamın köpekbalığı tarafından sol bacağının baldirdan gitmiş olması. Travmatik asla unutmadım.
Arabanın altında yavru kedi varmış bir adamda arabayı çalıştırınca hayvan ezildi ve öldü çok kötü olmuştum o gün.
Gözümün önünde bir kızın parmağı kopmuştu. Sanırım hayatımda tanık olduğum en korkunç olay buydu. Hatta o günden sonra kapılara karşı fobim oluşmuştu.
Lise dönemlerimde evimizde yangın çıkması. Çok şükür hepsi yanmadı ama bende travma oldu. Hala itfaiye sesi duyduğum zaman korkarım..
Arkadaşımın lösemiden ölmesi ve annesi bir kardeş yapabilirdi ilik tedavisi ile onu kurtarabilirdi ama yapmadı ve sonuç olarak öldü arkadaşım
Kopuk bacak, 13 yaşında ev kedimin gözümün önünde arabanın altına pestil olması. Attığım çığlık hala kulağımda.
Hiçbir şeye en kötüsü diyemiyorum çünki sabah ve akşam twittera her girdiğim de güncelleme geliyor
Hatırlamıyorum zihnime kazınmış "travma" olarak tanımlayabileceğim bir olayda yok sanırım unutuyorum her şeyi.
Gördüğüm ve beni derinden etkileyen depremler oldu.
Kendi yaşadığım ise bende kalsın.
yani düşününce bi kiz yuz ustu bisikletle yokustan yuvarlanmisti, agzi yuzu kan icindeydi o baya kötüydü ama en kötüsü degildi
en kötüsü neydi?
Bir gece komşumun canına kıyması en unutamadığım olaydır. Aylarca geceleri uyumadığımı bilirim.
Nasıl oldu
Gözümün önünde araba köpeği ezdi :( onu hiç unutamıyorum
Küçükken t*cize uğramak bu bende çok kötü travma yarattı senelerce etkisinden çıkamadım😔
Bizzat kendim yaşadım
nedir
Öyle bir travmam yok hatırlamıyorum belkide unutmayı tercih ettiğimden.
Aldatılma anımı görmek olabilir
22 yıldır tanık olduğum her şey kötü
Malum adam hayatımızın içine etti. 😂
Malum adam kim ya?
Sen Türkiye'de yaşamıyor musun 😂
Yaşıyorum
Ablacım malum parti hani 22 yıldır iktidarda ordan aklıma geldi 😂
Öyle bir şey hatırlamıyorum şu an
Babamın ölümü yaşadığım en kötü gündü
En yakın dostumun ölüm anı olabilir
Annemle babamı yatakta basmak
Ölüm..