Hayatta kimse tarafından sevilmemek?

• İçimi dökebileceğim hiçbir arkadaşım yok çevrem yok 25 yaşındayım hiç sevgilim olmadı benden 1 yaş büyük ablam var o evli ben evlenmedim daha annem sürekli hakaret ediyo evde kaldin ayi öküz senden utanıyorum köydeki çoban bile seni beğenmez diyo kiloluyum kac kez diyete gittim ama birakinca tekrar aldim normalde calisiyodum ama annemin sonraki evliliginden olan kardesim var 4 yasinda ona bakiyorum 1 senedir falan annem evde beni istemiyo üvey babanin yaninda nereye kadar düşüncesiz fikirsiz diyo görücü getiriyo bende onlardan hoslanmayinca daha fazla üstüme geliyo sevmesende evlen diyo arkamdan ablamla sürekli dedikodu yapip beni kotuluyorlar herkes evlendi evde kaldi evlensede kurtulsak gibisinden ettigi küfürlerde cabası çok kiriliyorum çok üzülüyorum ama sevmedigim biriylede evlenmek istemiyorum ablam bir kere bile kardesime bakmadi kucukken hep ben baktim hep ben ilgilendim ama ablam evlendigi icin ona cok iyi davraniyo kücükkende onu daha cok severdi canim kizim felan diyo bense onun dusmani gibi davraniyo obez sisman evde kaldin gibi turlu turlu hakaret ediyo herkes arkandan laf ediyo evde kaldin diyo bende istiyorum evlenmek ama sevdigim biriyle artik cok yoruldum bunyem kaldirmiyo bu hakaretleri sevmesende evlen git diyo sevmedigim biriyle nasil bir ömür gecircem her gün psikolojik baski yapiyo sosyal medyadan da birini bulamiyorum evlencek insan yok maalesef sosyal medyalardan da bulamiyorum annem beni kücükken aldirmak istemis engel olmuslar keske kücükken ölseydim benim disimdaki herkese cok iyi davraniyo bana senin pisikolojin bozulmus diyo etmedigi laf kalmadi evlendigi kiside beni istemiyo bu hayattan biktim ben hicbiseye layik degilim keske kücükken ölseydim ya da beni aldirmalarina engel olmasalardi keske kendimden nefret ediyorum bu dunyadaki hicbiseyi hak etmiyorum ben
Hayatta kimse tarafından sevilmemek?