Arkadaşlar düşünceleriniz benim için çok önemli çünkü kafamdan çıkmayan bir durum var?

Ben yaklaşık beş seanstır lazere gidiyorum. Ve ilk seansıma girecek olan kadınla ödeme için kasaya geçtiğimizde sadece bana olan bakışlarını fark ettim ve sonrasında çok garip oldum yani nasıl ifade edeyim bilmiyorum heyecanla utangaçlık arası bi duyguydu. Bir sonraki seansım 40 gün sonraydı ve ben ilk seans sonrasında ikinci seansın gelmesini iple çekmeye başladım. Kadını düşünmeye başladım. Aslında şöyle bir durum var ben insanların gözlerinden çok şey anlayan biri olduğumdan istemsizce şahısın çok temiz ve iyi biri olduğu yargısına vardım. Yani öyle bir şey ki dünkü tanıdığın insana karşı sanki asırlardır tanıyormuşsun gibi kafanda yorum yapıyorsun kişi hakkında. Bu arada yanlış anlaşılsın istemiyorum lez falan değilim böyle bir şey söz konusu değil. Bugün beşinci seansıma gittim. Tarif edemediğim bir heyecan vardı hani parayı verip çıkmak zorunda kalmak bile çok zoruma gitti bundan dolayı ne yapabilirim bilmiyorum çok düşündüm numarasını istesem yanlış anlaşılır mı? Ya da kendisiyle arkadaş olmak istediğimi söylesem ne der? Tek amacım onunla konuşup arkadaşça bazen görüşmek. Hani bu aslında çok saf ve temiz bi durum, kalbi çok temizmiş ve onunla arkadaş olmam gerekiyormuş gibi hissediyorum. Hatta ağlayıp sarılmak bile istiyorum. Çok anlamsız geliyor normalde arkadaş canlısı bir insan dahi değilimdir çok yakınım dediğim bir iki arkadaşım vardır anca. Yorum yaparsanız sevinirim :’)

Arkadaşlar düşünceleriniz benim için çok önemli çünkü kafamdan çıkmayan bir durum var?