Annemle kavga ettim. Ve dedim ki " senin ve babamın sevgisi bana bişey ifade etmiyor. Çöp parçası kadar kendimi mutlu hissetmiyorum. Ama sürekli aglayasim geliyor. "Dedim. Başka bir kavga da arkadaşım ile yapınca " seni sevmiyorum. Seninle geçen zaman bana ızdırap geliyor. zaman ve para kaybı sadece dedim." Kardeşime ise " kan bağım olmasaydı senin hayatta olmamanı ve kötülüğünü isterdim dedim." Anneme karşı bazen " inan senin gibiler kocalarına bağımlı kişiler dedim. Beni dogurmakla hata yaptın seni tatmin edemediğim için üzgünüm diyecem ama değilim dedim. " Babama çok eskiden şey demiştim " sen sadece kan bağım olan birisin. Ölsen parasız kaldığım için üzülürüm çünkü biliyorum ki bu evin yükünü ben taşıyacam. " Çevremdeki çoğu kişi bana egosu yuksek diyor. Sevgilim hiç olmadi biri beni sevince açıyorum. Sevmeyince ise seviyorum. Ama onun beni sevmesini sevmiyorum. Tek başıma nefes aldigimi hissediyorum. Hayvanlari sevmiyorum. Çoğu zqman birine nefret hissetsem sevdiği kişiyi öldürmek istiyorum.
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Yorumlanacak pek bir durum yok aslında. Klinik vakasın. Psikologdan değil psikiyatristten randevu alman gerek
Anlayamadım
Yani psikolojik olarak normal bir durumda değilsin. Ilac kullanman gerekebilir. O yüzden psikoloğa değil psikiyatriste gitmen gerekiyor
Haa okeyyy
Anladığım kadarıyla sende vicdan da 0. Muhtemelen sende narsizm kişilik bozukluğun da vardır.
Vicdan derken neyi kast ediyorsun?
İnsan birisini üzdüğünde veya sevdiği birinin canını yaktığında üzülür ve vicdanı sızlar. Anlattığın şeylere göre sende bu da yok.
Ailene karşı bu kadar nefret duymanın sebebi var mı?
Aslında cidden yok. Gram üzülmesim gelmiyor. Annem sen sadece kendi başına bişey gelince üzülüyorsun demişti.
Aslında yok. Genel sevmiyorum.
Bu hayatta hiç mi değer verdiğin bir şey yok? Hic mi sevdigin insanlar yok?
Sevdiğim hickimse yok. Değer verdiğim ise okudugum cinayet kitapları ve filmlerim var.
Çiçekleri de sevmem.
Psikiyatriste gittiğinde bunları aynen anlat.
Ailen sana hiç sevgi göstermedi mi?
Kötü bişey olduğunu düşünmüyorum. Aşk diye adlandırdığınız şey sadece cinsellik. Sevgi ise şu an kan bağın olmasa aileni bile istemezsin.
Bilmem. Herkes birbirini sevdiğini söyler ama kimse gerçekte sevmez bnce.
Hep böyle miydin yoksa bu hale sonradan mı geldin merak ettim.
Muhtemelen ailen sana olan sevgisini hissettirememiş. Sevgi denen bir şeyin var olabileceğine inanmıyorsun. Bunun en büyük ispatı da kendini bile sevmiyor oluşun. Kendisinden bile nefret eden bir insan başka hiç kimseyi sevemez zaten
Çocukkende böyleymişim herşeyden sıkılıp nefret edermisim. Ama gerçekten şuanki halim tek nedeni çevresel diye düşünüyorum.
Ailemin sevgisine ihtiyacım yok. Benim kimsenin sevgisine ihtiyacım yok. İnan şu an böyle konuşuyorum ya. Ailem dışımda kimse beni böyle tanımıyor.
İnsanların yanında bambaşka biriyim kibar nazik sakin biriyim
Kişilik bozukluğun var
Ailen gözünün önünde ölse üzülmezsin değil mi?
Aslında yok bu sadece insanlara gösterdiğim sıfat. gercekte ailemin yanındaki benim. Dışarda bir hata yapsam özür dilerim en ufak şeye teşekkür ederim. Beni kimsenin tanımadığı bir yerde olunca ise biri bana bağırdı mi onu öldürürüm.
Çok üzülmem. Olabilir herkes oluyor sonuçta.
Öldürürüm derken? Mecaz heralde
Öldürürüm den kastım gerçekten değil sadece ezerim anlaminda.
Bunu düşündüğünü hemen anladım. Saçmalama orta çağda yaşamıyoruz benimki sadece mecaz anlamında kullanılmış söz.
Yakalanmayacağını bilsen sende birini gerçekten öldürme potansiyeli var. Çünkü vicdan sahibi değilsin. Duygu denen bir şey zaten yok. Aslında çok tehlikeli birisin
Öteki dünya diye bir kavram var
Kesinlikle ilaçlıksın yani psikolog bişey yapamaz sana. Psikiyatriste görün
Cehennem de yapmak istemem.
Yapmak değil yanmak*
Öteki dünya diye bir kavram var elbette ama yeterince bunun bilincinde misin? Manevi bir hissiyatın yok gibi geldi bans
Manevi hissiyatım yoj
Ama bir gerçek var ve biz buna inanıyoruz.
Yaş kaç acaba?
Anladım. Ben psikolog degilim hemşireyim. Mesleğim gereği anlarım psikolojiden. Dediğim gibi psikiyatrist görsün seni.
Randevum var korkmayın hemşire hanım size iyi günler 🤍
Benim korkacagim bir durum yok zaten. Yardımcı olmaya çalıştım sadece. İyi günler dilerim 👍🏻🌸
Farkındayım iyi hemşire diye bir kitap var okumanızı tavsiye ederim 🌺
Teşekkürler 🌸
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!