Aranızdan bir psikoloji okuyan varsa yazdıklarıma kıyasla 3 aşağı 5 yukarı yorum yapabilir mi kendime randevu alacam?

Annemle kavga ettim. Ve dedim ki " senin ve babamın sevgisi bana bişey ifade etmiyor. Çöp parçası kadar kendimi mutlu hissetmiyorum. Ama sürekli aglayasim geliyor. "Dedim. Başka bir kavga da arkadaşım ile yapınca " seni sevmiyorum. Seninle geçen zaman bana ızdırap geliyor. zaman ve para kaybı sadece dedim." Kardeşime ise " kan bağım olmasaydı senin hayatta olmamanı ve kötülüğünü isterdim dedim." Anneme karşı bazen " inan senin gibiler kocalarına bağımlı kişiler dedim. Beni dogurmakla hata yaptın seni tatmin edemediğim için üzgünüm diyecem ama değilim dedim. " Babama çok eskiden şey demiştim " sen sadece kan bağım olan birisin. Ölsen parasız kaldığım için üzülürüm çünkü biliyorum ki bu evin yükünü ben taşıyacam. " Çevremdeki çoğu kişi bana egosu yuksek diyor. Sevgilim hiç olmadi biri beni sevince açıyorum. Sevmeyince ise seviyorum. Ama onun beni sevmesini sevmiyorum. Tek başıma nefes aldigimi hissediyorum. Hayvanlari sevmiyorum. Çoğu zqman birine nefret hissetsem sevdiği kişiyi öldürmek istiyorum.
Aranızdan bir psikoloji okuyan varsa yazdıklarıma kıyasla 3 aşağı 5 yukarı yorum yapabilir mi kendime randevu alacam?