Annenin öz kızını kıskanması?

16 yaşıma kadar annemde psikolojik ve fiziksel şiddet gördüm. Sebepleri ise babamla tartışması, benden 7 yaş küçük erkek kardeşime bakamamam, baba tarafının anneme laf söylemeleri ve onlardaki hırsını benden çıkarması gibi şeyler.
Her neyse geçen gün parası olup olmadığını yksye çalışmak için kitap almam gerektiğini söyledim param yok dedi. Sonra ailecek alışverişe gittiler ve 10 bin liralık market alışverişi yapmışlar. Tekrardan sorduğumda yok dedi ve yanımda kumar oynamaya başladı.
Ben bugüne kadar annemde sürekli hakaret duydum. “Sen benden çıkmış olamazsın, öküz kadar oldun kilona bak, odana git görmek bile istemiyorum seni, sana o kadar para verdim hayırsız evlat” gibi şeyler diyor.
Konuşmayı çoğu kez denedim asla konuşamıyoruz. Sürekli zayıf noktalarımdan vuruyor. Babama karşı dolduruyor. Babam beni çok sever annemi ona söylemek istemiyorum çünkü araları açılır. Bu arada kardeşim 11 yaşında ona bir fiske bile vurmamışken beni 6 yaşımdan beri dövmesi çok gücüme gitti.
Şu anda 18 yaşındayım ayrı eve çıkma ihtimalim maalesef yok nolur yardımcı olun…
Kaç defa intihar etmeyi düşündüm ama ölmekten de korkuyorum
Annenin öz kızını kıskanması?