Aile & Toplum Neden tüm erkekler 18 lik kızları begeniyo? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 16 Yapay Zekaya Sor 40 50 yaşındakiler bile Güncellemeler1 yıl 16 18 hatta Neden tüm erkekler 18 lik kızları begeniyo? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı. Sapıklar neden olacak. ben olgun kadın severim mesela 0 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 16b cevap paylaştı. Olgun kadınlar esasen daha iyi gadası 0 0 Yorumla
wkertenkele Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ben de tersini dusunuyordum. Neden tum ergenler bana yuruyor 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ 2 11 Yorumla Soran 1 yıl Nasıl sjahs Yorumla wkertenkele 1 yıl Bildigin acik acik yuruyorlar iste, yasima basima bakmadan Yorumla Soran 1 yıl Kaç yaşlar peki Yorumla Soran 1 yıl E güzelya en azından genç Yorumla wkertenkele 1 yıl Nesi guzel yaa 🤦🏻♀️ ergen kafasiyla ugrasmak mi 😆Kafalar hep git gel,. bi oyle bi boyle. Karakter oturmamis Nerden tutsan yarim kaliyor yani 😏 Yorumla Soran 1 yıl Ama daha istekli olurlar Yorumla wkertenkele 1 yıl Ay tek kriter bu mu sence 🤦🏻♀️🤦🏻♀️Kisiligi oturmayan insan bugun seni ister yarin herhangi bi baskasini.O yuzden olgunluk iyidir 😎😇 Yorumla Soran 1 yıl Evlimisin Yorumla wkertenkele 1 yıl @Bigboysss555 komik cocuk seni 😏 Yorumla wkertenkele 1 yıl @Bigboysss555 aferin sana 😇😇 Yorumla Sekslord 1 yıl E taş gibi kadınsın tabii sana yürüyecekler Yorumla
Sineklertanrisii Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl 18 yaşında bir kadının fiziği bile oturmaz. Tecrübesi yoktur. Çocukçadır. Benim için 27 den sonra kadın zirvesine ulaşır. 1 3 Yorumla wkertenkele 1 yıl Gel de ergen kafalilara anlat iste dostum 😏🤦🏻♀️ Yorumla Sineklertanrisii 1 yıl @wkertenkele büyüdükçe anlayacaklar bir zamanlar çocuk olduklarını. Yorumla wkertenkele 1 yıl Simdilik birakalim, kendilerini kandirmaya devam etsinler mi diosun 😉😝 Yorumla
__PATRON__ Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. taze diri o yüzden. ayrıca azımsanmayacak sayıda öyle çıtırda olgun erkek seviyor canlı şahidiyiz... 0 0 Yorumla
RODUS Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Çoğunun amacı kötü çocukça sevgi şefkat anlayışından falan değil genç birinin üzerinde sapkınlıklarını deneme arzusundan 0 0 Yorumla
abdullah637373 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 78% 1 yıl Herkes genç sever 30 yaşlarındaki kadınlar bile 19-20 yaşında erkeklere yükseliyor 0 0 Yorumla
bfbfatih Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 878 cevap paylaştı. kim demiş benim gözümde çocuk onlar genel konuşmayın 0 0 Yorumla
YeahYes Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 97% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 522 cevap paylaştı. Çıtır olmaları sebebiyle. Hem enerjileri yüksek hem fiziki olarak daha pürüzsüzler. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Tecrübeli kişiler şunu iyi bilir ki sıfır kilometre jiletini dahi soyulmamış bir arabanın verdiği hissi hiç bir şey vermez 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Çünkü kadının en güzel olduğu zaman 19 dur, sonra çöküş süreci başlar 0 14 Yorumla wkertenkele 1 yıl Ohaaa bee abartma sen de 🤣🤣 nerde yaziyor o dedigin 😆 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Herkes bilir bunu Yorumla wkertenkele 1 yıl Herkes kimmis 🤣 ben niye bilmiom mesela? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 31 yaşındaki kadınların güzelliklerinin doruğunda olduğuna dair araştırmalar var, bu araştırmayı erkekler üzerinde yapmışlarsa gelin beni si Yorumla wkertenkele 1 yıl E kendin diosun simdi arastirmalar bile 31 diyor diye!! 19 nerden cikti 🤣🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ben bi erkeğim, biliyosun dimi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Himym dizisinde her gün başka bi kadınla yatan barney karakteri bile yürüdüğü kadının 31 yaşında olduğunu duyunca ondan koşarak uzaklaşıyodu Yorumla wkertenkele 1 yıl Ee yani? Kriterimiz bilimsel arastirmalar mi yoksa hayal urunu dizi karakterleri mi olmali dostum? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kriterlerimiz erkekler Yorumla wkertenkele 1 yıl Ben erkekleri senden cok daha ii taniyorum dostum, guven bana 😉 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Nah tanıyosun diyim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Burdan sor bakalım 19 mu 25 mi diye, kaç kişi 25 yaş seçecek gör, 31 e de gerek yok Yorumla wkertenkele 1 yıl Peki de , cok da tin 😎Ben kendimi bilirim, sen kendini Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Aynen Yorumla
Yaban00 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Erik gibi kütür kütürler ondandır 3 13 Yorumla Soran 1 yıl Ama onlar kart Yorumla Soran 1 yıl Kaç yaşındasınız Yorumla Yaban00 1 yıl İşte kendilerine bakmıyorlar. Kart horozu Yorumla Yaban00 1 yıl 27 kuzum Yorumla Soran 1 yıl Peki yanlış anlama Yorumla Soran 1 yıl 27 de felan da sürekli yazan oluyormu Yorumla Yaban00 1 yıl Neyi Yorumla Yaban00 1 yıl Dm yinkapatmazsan yağmura tutulur Yorumla Soran 1 yıl Yani fark ediyomu yaş onu merak ettim yine böyle abaza insanlarmı yazıyo Yorumla Yaban00 1 yıl Abazalar Yorumla Soran 1 yıl Bana 50 yaşında yürüyenlet bile oluyo ya anlsmıyom hiç Yorumla Soran 1 yıl Reeldede diyom bu siteyi kullanmıyom Yorumla Yaban00 1 yıl şu an yorumlastigim benmiyim Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bilmem hiç düşünmedim 0 25 Yorumla Soran 1 yıl Sana olmuyomu böyle yazan dayılar bana çok oluyo Yorumla Yamaal 1 yıl Mesaj kutum kapalı ve herkesle konuşmam Yorumla Soran 1 yıl Yok sivilde diyom ben Yorumla Soran 1 yıl Laf atan ya da dik dik bakan Yorumla Yamaal 1 yıl Sivil 🤔🤔yok hiç olmuyor Yorumla Soran 1 yıl Hmm yaşadınız yere baglıdır Yorumla Yamaal 1 yıl Evet hiç olmuyor öyle şeyler Yorumla Soran 1 yıl Yaşınız kaç ki Yorumla Yamaal 1 yıl 18 Yorumla Soran 1 yıl Bende 18 Yorumla Soran 1 yıl Lise sonmı Yorumla Soran 1 yıl Ama burada dayılar felsn çok bakıyo dikizliyo Yorumla Yamaal 1 yıl Okula ara vermiştim bu yıl son olacak umarım 😅😅 Yorumla Soran 1 yıl Dogulumusun Yorumla Soran 1 yıl orada belki daha azdır böyle abaza Yorumla Yamaal 1 yıl 😅😅inan bunların yanında hunharca melek kalıyor Yorumla Soran 1 yıl Sjshs Yorumla Soran 1 yıl burada çok var ya Yorumla Yamaal 1 yıl Bir kere siteye girmiştim 😒acayip 10 dk bile kalmadım sildim Yorumla Soran 1 yıl Nersinden dogunun Yorumla Soran 1 yıl Bu siteyimi Yorumla Yamaal 1 yıl Hayır bu sitede değil Yorumla Yamaal 1 yıl U. A. R de yaşıyorum Yorumla Soran 1 yıl U a r anlamsum Yorumla Yamaal 1 yıl Anlamdım Yorumla
doanzd Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 91% 1 yıl Ne alaka canım ben 35 üstünden hoşlanıyorum 0 0 Yorumla
thebarbo Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 324 cevap paylaştı. Yoo milf seven de var 0 0 Yorumla
Mr_yanlız Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 93% 1 yıl Oyle bisey yok ben olgunlardan hoslaniyorum 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,7b cevap paylaştı. herkes daha gencini daha çıtırını ister :) 0 0 Yorumla
Picassonunhardcoreu Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Onlar sapık dayılar umarım soyları kuruyacak 0 0 Yorumla
sohpetmuhabbett Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl çıtır sevdası bitmez seks başka onlarla 0 0 Yorumla
agorasevdası Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. 16 Sübyana girer.İşim olmaz 0 0 Yorumla
tubahanimmi Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Biĺemedm 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Sizede olmuyormu bunlar Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Taze diye 2 3 Yorumla Soran 1 yıl Hiç yaşadınmı böyle 50 yaş 40 yaş yazan Yorumla poseydon694 1 yıl Her şeyin tazesi güzel Yorumla poseydon694 1 yıl Ama 20 ila 35 arası favorim Yorumla
Azgın_kızlar_nerede Takip Et Xper 5 Yaş: 26 1 yıl el değmemiş kızda güzel her şeyin 0 iyidir 0 0 Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Ben olguncuyum ya 0 0 Yorumla
BirGaripGörünmezAdam Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı. cusss. 0 0 Yorumla
1907yusuFB Takip Et Master Yaş: 33 1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı. Subyanci çok 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
Sapıklar neden olacak. ben olgun kadın severim mesela
Olgun kadınlar esasen daha iyi gadası
Ben de tersini dusunuyordum. Neden tum ergenler bana yuruyor 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Nasıl sjahs
Bildigin acik acik yuruyorlar iste, yasima basima bakmadan
Kaç yaşlar peki
E güzelya en azından genç
Nesi guzel yaa 🤦🏻♀️ ergen kafasiyla ugrasmak mi 😆
Kafalar hep git gel,. bi oyle bi boyle. Karakter oturmamis
Nerden tutsan yarim kaliyor yani 😏
Ama daha istekli olurlar
Ay tek kriter bu mu sence 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Kisiligi oturmayan insan bugun seni ister yarin herhangi bi baskasini.
O yuzden olgunluk iyidir 😎😇
Evlimisin
@Bigboysss555 komik cocuk seni 😏
@Bigboysss555 aferin sana 😇😇
E taş gibi kadınsın tabii sana yürüyecekler
18 yaşında bir kadının fiziği bile oturmaz. Tecrübesi yoktur. Çocukçadır. Benim için 27 den sonra kadın zirvesine ulaşır.
Gel de ergen kafalilara anlat iste dostum 😏🤦🏻♀️
@wkertenkele büyüdükçe anlayacaklar bir zamanlar çocuk olduklarını.
Simdilik birakalim, kendilerini kandirmaya devam etsinler mi diosun 😉😝
taze diri o yüzden. ayrıca azımsanmayacak sayıda öyle çıtırda olgun erkek seviyor canlı şahidiyiz...
Çoğunun amacı kötü çocukça sevgi şefkat anlayışından falan değil genç birinin üzerinde sapkınlıklarını deneme arzusundan
Herkes genç sever 30 yaşlarındaki kadınlar bile 19-20 yaşında erkeklere yükseliyor
kim demiş benim gözümde çocuk onlar genel konuşmayın
Çıtır olmaları sebebiyle. Hem enerjileri yüksek hem fiziki olarak daha pürüzsüzler.
Tecrübeli kişiler şunu iyi bilir ki sıfır kilometre jiletini dahi soyulmamış bir arabanın verdiği hissi hiç bir şey vermez
Aile icinden cik hekesi ailendeki erkekler saniyorsun
Çünkü kadının en güzel olduğu zaman 19 dur, sonra çöküş süreci başlar
Ohaaa bee abartma sen de 🤣🤣 nerde yaziyor o dedigin 😆
Herkes bilir bunu
Herkes kimmis 🤣 ben niye bilmiom mesela?
31 yaşındaki kadınların güzelliklerinin doruğunda olduğuna dair araştırmalar var, bu araştırmayı erkekler üzerinde yapmışlarsa gelin beni si
E kendin diosun simdi arastirmalar bile 31 diyor diye!!
19 nerden cikti 🤣🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Ben bi erkeğim, biliyosun dimi
Himym dizisinde her gün başka bi kadınla yatan barney karakteri bile yürüdüğü kadının 31 yaşında olduğunu duyunca ondan koşarak uzaklaşıyodu
Ee yani? Kriterimiz bilimsel arastirmalar mi yoksa hayal urunu dizi karakterleri mi olmali dostum?
Kriterlerimiz erkekler
Ben erkekleri senden cok daha ii taniyorum dostum, guven bana 😉
Nah tanıyosun diyim
Burdan sor bakalım 19 mu 25 mi diye, kaç kişi 25 yaş seçecek gör, 31 e de gerek yok
Peki de , cok da tin 😎
Ben kendimi bilirim, sen kendini
Aynen
Erik gibi kütür kütürler ondandır
Ama onlar kart
Kaç yaşındasınız
İşte kendilerine bakmıyorlar. Kart horozu
27 kuzum
Peki yanlış anlama
27 de felan da sürekli yazan oluyormu
Neyi
Dm yinkapatmazsan yağmura tutulur
Yani fark ediyomu yaş onu merak ettim yine böyle abaza insanlarmı yazıyo
Abazalar
Bana 50 yaşında yürüyenlet bile oluyo ya anlsmıyom hiç
Reeldede diyom bu siteyi kullanmıyom
şu an yorumlastigim benmiyim
Bilmem hiç düşünmedim
Sana olmuyomu böyle yazan dayılar bana çok oluyo
Mesaj kutum kapalı ve herkesle konuşmam
Yok sivilde diyom ben
Laf atan ya da dik dik bakan
Sivil 🤔🤔yok hiç olmuyor
Hmm yaşadınız yere baglıdır
Evet hiç olmuyor öyle şeyler
Yaşınız kaç ki
18
Bende 18
Lise sonmı
Ama burada dayılar felsn çok bakıyo dikizliyo
Okula ara vermiştim bu yıl son olacak umarım 😅😅
Dogulumusun
orada belki daha azdır böyle abaza
😅😅inan bunların yanında hunharca melek kalıyor
Sjshs
burada çok var ya
Bir kere siteye girmiştim 😒acayip 10 dk bile kalmadım sildim
Nersinden dogunun
Bu siteyimi
Hayır bu sitede değil
U. A. R de yaşıyorum
U a r anlamsum
Anlamdım
Çıtır da ondan
o yaşlar daha çocuk, sarmıyor
Lanet olası çıtır sevdası
Görünüşe göre değişir
Ne alaka canım ben 35 üstünden hoşlanıyorum
Yoo milf seven de var
Oyle bisey yok ben olgunlardan hoslaniyorum
herkes daha gencini daha çıtırını ister :)
Onlar sapık dayılar umarım soyları kuruyacak
çıtır sevdası bitmez seks başka onlarla
Onlar sapıklık peşinde ve sübyancılar
Çıtır seviyoruz
hayır ben 35 üzeri kadınları beğeniyorum
16 Sübyana girer.
İşim olmaz
Biĺemedm
Sizede olmuyormu bunlar
Yok öyle bir şey.
Taze diye
Hiç yaşadınmı böyle 50 yaş 40 yaş yazan