1.70 boyunda 95 kilo, 18 yasinda, guzel, gozluklu, alimli bir kizim. (Bunlar ne alaka?) Gomlek mi giymeliyim yoksa kazak sweet tarzi bir sey mi?
Gömlek
Kazak
Sweet
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
gömlek mumkunse kravat veya fular hatta.. vesıkalıgın amacı resmı ıslerde kullanılmak uzere olması gayrı cıddılıgı kabul etmez o tarz resım ısteyen yerler..
Kiyafet bulmakta zorlanmiyormusun? Sweet giyebilirsin.
Yoo, neden zorlanayim ki, dunyada tek 95 kilo kiz ben degilim heralde?
Obez degilim, oyleydim, suanki kilomla artik degilim. Sirf sizin gibi nerde ne soylicegini bilmeyen, soyledigi sozun gerisini dusunmeyen insanlar yuzunden bu halimdende memnun degilim, basta sen ve senin gibi beni mutsuz edenlerin hepsine gelişine selam olsun.
Agzi olan konusuyor iste. Beyni olanda dusunsun bir zahmet diyecegim Allah o yetiyi herkese vermemis ne yazik! Bazi sebepler olur ya hani biseyler yapamazsin. Fazlada muhattap olmak istemiyorum, Allah sana, ya da en deger verdigin, ugruna ölecegin bir insanada benim yasadigim zorluklarin 10 katini versin o zaman dusun neler cektigimi. Keske ölseniz.
kiloyla lakası yok vesikalıkta gömlek güzel çıkıyor
Tesekkurler. :)
Cevap
12Cevap
Sen bu fizikle ne giysen farketmez, kısaca şöyle anlatayım, sadece AYNISININ LACİVERT'i olursun. :(
alımlıysan gözlügü bırak ve Sweet giy biz Sweet giyenleri iyi çekiyos ama gözlüksüz olursa ugraştırmıyo bisi gözlük parlama yapıo sonra photoshopla uğraşıoz
Kesinlikle gomlek kadinlarda cok hos oluyor hele tarifine gore cok hos durucak ustunde
Tesekkurlerr. :)
Gömlek ve kilona bayıldım
Hahaha bende bayiliyorum. :D
Yoo gayet bilincli yazdim :)
Gömlek sırıtır. Kazak giy
Ne icin cekilcegine bagli
Nufus cuzdani icin
Istedigini giy ozaman :)
Vesikalik kareye sigiyormusun kanka 95 kiloyla?
Kazak
Gömlek giy.
Bornoz Giy Bornoz
Gömlek qiy
Pekalaa. :)
Gömlek giy..
Gömlek
tesettür? (:
Gömlek tabii ki.
Sweet
Bişey giyme
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?