Annem kendini aşırı fazla yoruyor kız kardeşim hasta onun stresini yapıyor en ufak şeye stres yapıyor sürekli hastaneye falan gidiyor tek başına otobüsle sadece toplasak günde 5 dakika dinleniyordur bel fıtığıda var o kdr iş yapiyorki bileğinde kist çıktı şırınga ile aldılar gene ağrısı var başı ağrıyor gel hastaneye gotirim diyorum gelmiyor yarın sabah hastaneye gidicek bir yakını hastaneye gitti çocuğuna bakıyor 3 4 e kdr orada kalır
Lütfen anneme dua edin ya aşırı yoruluyor stresli zapzayif yemek bile yemiyor haline çok üzülüyorum ama bir şey de yapamıyorum 😭😭
Lütfen anneme dua edin ya aşırı yoruluyor stresli zapzayif yemek bile yemiyor haline çok üzülüyorum ama bir şey de yapamıyorum 😭😭
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Çok geçmiş olsun kardeşinin neyi var kafasına takıyor belliki
Kardeşim bacağından rahatsız 3 yıldır teşhis konulamiyor doktor bı ara kemik tümörü var dedi sonra yok dedi kafasına onu takmış
Ama keşke sadece kafasına taksa yine iyi kendini çok yoruyor her işe kosuyor
bir şey olucak diye aklım çıkıyor kardeşime bile bu kadar uzulmemisimdir
Çok geçmiş olsun bir erkek olabilirsin ama arada sen el at işlere anenn için
Yapiyorum zaten çok iş yapmaktan bir şey olur mu
Hayır ama sende yardım et arada bazen hastane işleri olunca kardeşin için sen git ya da dışardan alınması gereken bir şey varsa kilo içinde eğer çalışan biriysen annene bazen dışardan yemek getir sağlıklı şeyler v. s