Kuzenimle sevgili olmadığımızı her ortamda açıklamam gerekiyor?

bir kuzenim var, diğerleri arasında yaşıma en yakın olan o, psikoloji öğrencisi, 2 yıl farkımız var. birlikte büyüdük, her anımız birlikte geçti. gerçekten ona çok bağlıyımdır, o da bana aynı şekilde. tutumumuz, davranışlarımız, birbirimizi önemseme şeklimiz ve sevgimizi gösterme tarzımız çok başka. akrabalarımız aramızdaki bağı, birlikte büyüdüğümüzü biliyorlar. ama tanımadığımız insanların olduğu ortamlarda çok fazla bunlar sevgililer mi? soruları duyuyoruz, birbirimize sevgi göstermeye çekiniyoruz resmen. ama gerçekten öyle bir durum yok. kardeş gibiyiz. bu ilişki kişisel hayatlarımızda da sorunlar yaratıyor, hayatımıza giren kişiler birbirimizle olan ilişkimizi gözden geçirmemizi söylüyorlar. ama ben onun yanında çok güvende, çok mutluyum.
çoktan istediğim pembe kuvars bir bileklik vardı, onu bana verdiği günden beridir arkadaşlarım arasında gereksiz bir söylenti başlattık. hani asla normal değil böyle düşünmeleri, çünkü aramızdaki saf bir kardeşlik bağı. kafam çok karışık, ne yapmalıyım bilemiyorum. siz ne yapardınız böyle bir durumda? 🥹
Güncellemeler
1 yıl
kategoriyi de yanlışlıkla üni tercihleri seçmem yok mu.
Güncellemeler
1 yıl
artık hayatımızda sorunlar yaratıyor bu durum. ama asla kopmamız söz konusu değil
Kuzenimle sevgili olmadığımızı her ortamda açıklamam gerekiyor?