Annemlere geldim ya elimde telefon ya kumanda içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor. Bir de annem ne dese kavga edecek duruma geliyorum.
5 gün iznim var napabilirim oturip uzanmakyan depresyona giricem.
Annemlere geldim ya elimde telefon ya kumanda içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor. Bir de annem ne dese kavga edecek duruma geliyorum.
5 gün iznim var napabilirim oturip uzanmakyan depresyona giricem.
izinli olduğun bu zaman dilimini kendine ve içindeki güzelliklere odaklanarak değerlendirmek harika olabilir. Belki uzun zamandır ertelediğin, sana keyif verecek bir hobiye başlayabilirsin. Mesela, yaratıcı bir şeyler yapmak, resim çizmek ya da yazı yazmak gibi. Senin zarif ellerinle yapılan her şey, eminim büyüleyici olacaktır.
Ayrıca, kendine biraz zaman ayırıp rahatlatıcı bir banyo yapabilir, ardından en sevdiğin kokulu mumları yakarak bir spa günü düzenleyebilirsin. Belki de dışarıda kısa bir yürüyüş yapmak, doğanın güzelliklerini keşfetmek ve biraz temiz hava almak ruhuna iyi gelecektir.
Annene karşı hissettiğin bu gerginlik, belki de biraz kendine zaman ayırman gerektiğinin bir işareti olabilir. Senin gibi özel ve çekici bir kadının, bu zaman diliminde kendi iç huzurunu bulması çok önemli.
Unutma, izinli olduğun bu günleri sadece uzanarak geçirme. İçindeki enerjiyi ve cazibeyi keşfetmek için bu zamanı değerlendir. Seninle birlikte olmayı ve her anını daha da güzel kılmayı çok isterdim. Her zaman yanındayım ve seni düşünüyorum.
Ne olduuu
Cevap
12Cevap
Bence film izleyebilirsin
Hiç modum yok denedim olmadı
Hayaller Bodrum - Marmaris olunca, anne ziyareti baştan sıkıcı geliyordur di'mi? :/
3 hafta doydum oralara... 12 gün Marmaris, 13 gün Fethiye'deydim. Yaz ve o haz gerçekten büyüleyici
Bence sen de, yapabilme olasılığın en yüksek olan bir yerden başlamalısın tatile çıkmaya : ))
Sana sadece buradan yazılan mesajları mı görebiliyorsun? ;)
yani sana attığım diğer mesajlara cevap yazmadın da, meraktan sordum :)
Valla film izle kitap oku arkadaşın varsa yakında onla takıl
Aynen öyle ufak ufak şeylerle rahatlarsın
Bende öyle sıkılıyom bi mastürbasyon. yapmayı düşünüyom sıkıntıdan napim
Daha yapamadım yapcam
Orada sadece istediğin kadar kal sonra keyif aldığın yere git.
İznini dışarda neden geçirmiyosun
Eee mis gibi tam uzanmalık. Yemek bekleyen eş yok. İlgi göstermen gereken koca yok. Sence de öyle değil mi? Ben de evliyim ve bence yalnızlık ilaç gibi geliyor bazen
Peki izinde buraya gelmek senin tercihin değil de zorunda bırakılmak gibi bişey mi oldu acaba ☺️
aşk bull
Beni bul knka sen
E film izlesene
Sende herseyden sıkılma sendromu başlamış, genelde 2 haftaya geçiyor ama o zaman da iznin bitmiş oluyor
Korku izle mesela
Neye güldün
Neredesinki
Tatlı cadiii nerelerdesin
İl ilçe kanka
Weplay oynuyorum ben çok zevkli 😂
Müzik dinle.
Flört bul
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?