• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aile & Toplum

Babam ya evlenirsin ya okursun dedi?

Gizli Üye
Gizli Üye
(18-24)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
01
Yapay Zekaya Sor

Kendisi öğretmen. Annem vefat ettiği için evden mi yollamak istiyor beni düşündüğü için mi

Babam ya evlenirsin ya okursun dedi?
Babalık Soruları Evlilik Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Sessizbiokur
    Sessizbiokur Takip Et
    Yoda Yaş: 23 , eic 99%
    1 yıl

Bi ara ben de babamla baya kötü kavga etmiştim. Kavga sırasında bana sana süre veriyorum ya okuyacaksın ya birini bulacağım evleneceksin ya da iş bulacağım çalışacaksın seçmek için 1 haftan var düşün karar ver demişti.
    1 hafta sonra baktım ciddi duruyor , okuyacağım diye ağlayarak söylemiştim ona. Bu sene o gün neden böyle bir şey yaptın diye sorduğumda seni hırslandırmak istedim dedi.
    Bence senin baban da benzer bir sebepten böyle yapıyordur. Senin başarılı olmanı istiyordur mutlaka. Büyüyünce babalar biraz değişse de aslında biz onların gözünde değişmiyoruz. Sen hala onun biricik küçük kızısın. Bence seni çok seviyor ve iyiliğini istiyor.

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yaa :( bilmem. Evlendi sonra bende üniversiteye gittim ama sonra döndüm

Yorumla

En İyi Cevaplar

• feliicienne
    feliicienne Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 100%
    1 yıl

Baban gidip bir uçurumdan atlayabilir
    Evlilik ve eğitim kişisel seçimlerdir ve herkes kendi kararını verme hakkına sahiptir. Birisi evlenmek istiyorsa bu onun bileceği iştir. Birisi eğitimine odaklanmak istiyorsa bu da onun bileceği iştir

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Boş duvara bakıp hayatı sorgulamak da isteyebilir :( dediği şey kendi babasızlığının belirtisi işte

Yorumla
  • GoldenFireBall_06
    GoldenFireBall_06 Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.

Haklı adam başka ne yapacaksın üçüncü bir seçenek yok ki senin iyiliğini istiyor bence, endişeli geleceğin konusunda bu yüzden böyle sert yapıyor.

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Annemi kaybetmişken nasıl düşüneyim bunları biraz daha ılımlı olsa ama tek derdi evlenmekti o sıra

Yorumla
    • GoldenFireBall_06
      GoldenFireBall_06
      1 yıl

Basın sağolsun ne zaman kaybettin

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

2

Cevap

4

Cevap

• Bay_Gentleman
    Bay_Gentleman Takip Et
    Yoda Yaş: 37
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 523 cevap paylaştı.

Seni düşünüyor. Başın sağolsun Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Beni düşünmüyor kendi acizliğinin ve bana destek olamayacağının farkında üvey anne olacağı için

Yorumla
    • Bay_Gentleman
      Bay_Gentleman
      1 yıl

Evlenecek mi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Evlendi evlenmeden evveldi bunlar

Yorumla
  • Leonardo6382
    Leonardo6382 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27
    1 yıl

Evden göndermek istiyor olabilir.

2
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Babamı affetmedim sustum nasıl bi adaletse kalp krizi geçirdi konuşmadım zorla arattırdı abim. Ondan sonra yumuşadım ve hayatım kaydı. Merhamet acıma vicdan sevgi gibi duygularım sömürüldü sanki.

Yorumla
  • tubahanimmi
    tubahanimmi Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 100%
    1 yıl

Bu nasi bi seçim

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

19 yaşında annesini yeni kaybetmiş birine verdiğin sevgi dolu olduğuna inandığın baba tavsiyesi.
      Affettim ama ben yokum artık

Yorumla
    • tubahanimmi
      tubahanimmi
      1 yıl

Ben devamını okumadm. Basın sagolsun

Yorumla
  • mehmetsskk
    mehmetsskk Takip Et
    Bilge Yaş: 27
    1 yıl

Kendi istekleri vardir adamin

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Oku sen de

0
    32 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Bunu cevaplamadan babamı nasıl affedeyim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Babanı affedecegin bir şey yok. Baban haklı. Okumazsan napican tabiki evlenicen

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Evden göndermek ne alaka? Babanın yanında da okuyabilirsin. Sana git dememiş ki bu ne alınganlık

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Alıngan ve kırılgan biriyim sebebini bilmiyorum. Düzgünce konuşalım o zaman şüphelerimi götürsün :( ki ben ikisini de istemiyorum iyi değilim dedim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

İkisini de istemiyorum nedir? Boş boş yaşamayı mı planlıyorsun? Öyle bir dünya yok. Bu kadar gereksiz alınganlık yapacağına otur konus babanla neden böyle dediğini sor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Okumak istemiyorsun, evlenmek istemiyorsun eee ne istiyosun o zaman? Boş yaşamayı mi planlıyorsun? Hayattan bir amacın olsun. Baban çok doğru söylemiş. Gereksiz alinganlikları bırak. Büyüyün biraz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Amacımız ne? Namaz kılmaya gönderildik zaten hepimiz.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Hemşirelik bıraktım babamın aşağılamalarına dayanamayıp? Hemşirelik mi senin amacın? Hemşireler Dr yardımcısı. Hemşireler erkek gibi oluyorlarmış. Bi hemşire varmış kaltk acıtmış iğne yaparken. Üvey annem bi taraftan 2 tanıdığı varmış bırakmışlar hemşireliği hastaya zarar vermişler kul hakkı demişler. sadece o değil. Teyzemde dalga geçmiş güya. Hemşireler doktorların bilmem nesiymiş. Abimin eşi kızlar okumaya değil evlenmeye gidiyorlarmış bilmem ne. Bıraktım işte bende evdeyim şimdi herkes çok mutlu. Geçiş yapmayı düşünüyorum babam sen daha okuyamazsın diyor. İyi değilim ve destek olabilecek tek insanın babam teyzem ve saydığım bu diğerleri olması. Kızkardeşim var o da annelik ilgi bekliyor etrafa bakıp o da bana zorbalık yapıyor. İntiharı düşündüm yaptım ama sonuçta ibadet etmek için gönderilmişiz ben iradesizim diyip devam ediyorum nefes almaya.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Özür dilerim şu an gerçekten. Baban ne kadar da cahilmiş. Hemşirelik mis gibi meslek. Dr yardımcısı falan da değiller. Dr yardımcısı olsalar adı hemşire olmazdı. Senin o cahil babanın mesleği neymiş de hemşireligi küçümsüyor? Bence bıraktığın okuluna geri dön. Bey*insizlerin lafını dinle dediğim için senden ben özür diliyorum. Sana psikolojik şiddet uygulayacak kadar aşağılık birine de baba demeye bin şahit ister zaten. Git bıraktığın okuluna devam et. Namazını da orada kıl. Cahillerin arasında bulunma

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Sadece baban da degil teyzen bilmemnen falan bu boş konuşan herkesten uzak tut kendini. Mis gibi bölüm kazanmışsın git oku atan. 50 bin maaş alacaksın en az. Böyle meslekleri kucumseyenler de eminim hayatta bir halt olmayı becerememiş tiplerdir.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ah ah

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Bak çok net söylüyorum. Hemşirelik gibi kutsal bir mesleği kucumseyenlerin eminim daha iyi meslekleri yok. O teyzen muhtemelen ev hanımıdır, babanın mesleği ne çok merak ettim cidden ve üvey annenin mesleğini de söylersen beni aydınlatırsın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Bendeki canım ne biliyor musun? Geri dönüp hepsine tek tek bana bunları dedin diyip açıklamarını dinledim. Çünkü başka gidecek yerim yoktu. Kimseyle konuşamıyordum. Zorla aynı yerlerdeyiz söyledim. Açıklamalar aynı oldu. Bi daha konuşmam o zaman vs. Tahminlerin doğru sadece babam öğretmen soru da özellikle belirttim. Artık kendimden şüphe ettiğim düzgün düşünemediğim ve beynim çalışmadığı için... unuttum ne diyeceğimi şimdi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Baban öğretmen hmm. Şu an hemşirelik öğretmenliğin üstünde yalnız. Öğretmen maaşına bak, sonra bir de hemşire maaşına bak. Burada onlar seni değil senin onları kucumsemen gerekir. Sana psikolojik şiddet uyguluyorlarsa sen de ters psikoloji uygula. Hiçbir okul okumamış ev hanımı olan teyzen ve üvey annene okumamış cahil muamelesi yaparak başlayabilirsin. Sen akıllı ol git hemşireliğe devam et. Geç değil. Hazır tam yaz vakti dönem başına denk geleceksin. Git bölümünü bitir kpss ye gir atan mis gibi. Herkesten yüksek maaş alıp kendi ayaklarının üstünde durduğun zaman sen kucumse onları. Zaten bu mesleği kucumseyenler inan bana daha iyi meslekleri sahip değiller. Hepsi bir baltaya sap olamadığı için aşağılık kompleksinden dolayi meslek kucumsuyorlar. Kendi acizlikleri yani

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

En basitinden yemek yerken o yemek boğazlarında kalsa müdahale edip hayatlarının kurtulmasına vesile olacak olan sensin. Senin mesleğin. Hemşirelik bir iğne yapmak değil. 4 yılı boşuna okumuyorlar. Hayat kurtariyorsunuz. Bunun bilincinde olmayan cahillere de laf anlatmaya uğraşma o yüzden. Git oku çalış. Çünkü böyle bir ailede işsiz güçsüz, okumamış bir kız olarak kalınmaz. Bu şekilde evlenilmez de. Allah korusun yarin öbür gün eşinle anlaşamasan ailen arkanda duracak bir aile değil belli ki. Yazık etme kendine. Hiç düşünmeden git devam et hemşirelige

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Şöyle bir durum ki okul özel okul. İşin aslı Tıp kazanamadığım için bunlar. Bu düşündüklerinizi düşünerek gittim ama özel oluşu gardımı indiriyordu ki babam da sanki ondan da gönderdi onu affetmem için. Ama hiçbir şey çözülmedi. 1 senedir evdeyim tekrar sınava da hazırlanamadım. Hep annem olsa hayatım çok başka olurdu bu kişiler olmazdı diye düşündüm. Şu an ne yazıyorum konudan konuya atlıyorum ama dediğim gibi kimin niyeti ne anlayamıyorum. Babam iyi baba oldu özele yazdırdı gibi geliyor bi. Birde zaten iyi ben kötü düşünmüşüm gibi. Yoksa bana da mı kendisini öyle gösterdi artık aklım almıyor. 1 senedir evde nedense kolum kanadım kalkmıyor geri gitmeyi istedim yok geri dönersen filan dedim baba yapacak bişeyim yok bu sefer üvey annem babanı da ikna ettin dedi kötü kötü. Şok oldum. O da iyi görünen kötülerden. Herkese öyle gösterdiler birine de bişey diyemiyorum kafayı yedim :,( Bana şu an sen artık okuyamazsın açıköğretime geç işe gir diyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Sınav puanıyla başka üniversiteye geçim dedim de yaş 22 olunca

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Kaçıncı sınıfta bıraktın hemsireligi?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

1i bitirdim eve geldim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Hmm daha başındasın anladım. Yks sıralaman kaç

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Aslında orada çok bunaldım babam artık gelip alsın istedim panik atak gibi bi şey de yaşamışım galiba bıraktım bırakıcam filan dedim tam öyle istemesemde babam anlamadı tabi oyun oynamışsın benle filan dedi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Anladım :(

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Çok geçmiş olsun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Benim kafam o kadar karışık ki şu an ne anlatsam ne desem bilemiyorum çözümü biliyorum ama kafamda bana yapılanlar sözler yaşadıklarım sadece ağlıyorum ve evde masada zorla yemek yiyorum hep aynı kaçıcam filan dedim sakinlik ve gıcıklıklarından yoruldum bittim diyorum noldu ki sanki diyorlar

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Öfke doluyum ama depresyondayım da

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Evet depresyondasın bence de. Boş durmak da insanı daha da depresyona sokar. O yüzden kendine meşguliyet edinmen lazım. Okul oku, çalış, bir şeyler yap ama boş durma. Bir şeyler için çabala. Bir hedefin olsun mutlaka

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Zamanın o kadar dolu olsun ki bir şey düşünmeye vakit bulama. Depresyona girmeye vaktin olmasın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Bende öyle düşündüm. Ama bu sefer neden sürekli meşgulsün oldu. Açıkladım tek tek birde işte yoksa depresiflik filan. Ve bu beni çok yordu tekrar öyle olamadım sonra.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Öncelikle yapman gereken şey başkalarının dediklerine kulak asmamak. Unutma bu hayatı sen yaşıyorsun. Bir başkası değil. Sen bu hayatta neyi istiyorsan onu yapacaksın. Başkalarına halt yemek düşer

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Ağzı olan konuşuyor. Herkesi memnun edemezsin. Kimseyi memnun etmek zorunda da değilsin zaten. Sen nasıl yaşamak istiyorsan öyle yaşa. Yoksa pişman olursun. Başkalarının dediklerine uydum keşke yapmasaydım diye kafanı taşlara vurursun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

O kadar haklısın ki. Daha geçen anladım herkesi memnun etmeye çalışıyorum çünkü her şeyi düzeltebilirim gibi geliyor ama olmadı işte ben geride kaldım... şimdi de seyreyliyim arkadaşlarımı mezuniyetlerini insanları.. neyse teşekkür ederim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Rica ederim. Yaşın daha 22. Çok gençsin. hiçbir şey için geç degil

Yorumla
  • aslan1916
    aslan1916 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32
    1 yıl

Oku o zaman

0
    0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Babam ya evlenirsin ya okursun dedi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Annem, "evlenecek misin yoksa okuyacak mısın, bir karar ver" dedi. Haklı mı? 17 cevap verildi
Babanıza evlenmek istediğinizi nasıl söylediniz/söylersiniz 😌? 32 cevap verildi
Babam üniversite sınavını kazanamazsan, seni evlendiririm dedi. Ne yapacağım? 16 cevap verildi
Maddiyat için babanız yaşımda adamla evlenir misiniz? 31 cevap verildi
Anneniz öldü ve babanız evleniyor nikaha gider miydiniz? 7 cevap verildi
Evlenmek istediğinizi babanıza nasıl söylediniz? 11 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Her şeyin farkında olup, susmayı tercih etmenin nasıl bir duygu olduğunu bilir misiniz?
  • Evlenme krakeriniz nedir acabasıı sayın KS halkı?
  • Hiç yaş incir yediniz mi, tadı nasıldı?
  • Ahını aldığın birinden af diler miydin?
  • Hanımcı erkek mi yoksa anneci erkek mi?
  • Pekii sizin en son neyiniz bozuldu?
  • Kalpli olan neyi seversin?
  • Aynaya bakınca vücudunuza hayran hayran mı bakıyorsunuz yoksa kusur mu arıyorsunuz?
  • Hangi saç rengi auranızı yükseltir?
  • Bitmeyen vajinal akıntı yaşıyorum, miyom olabilir mi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨