Arkadaşlar merhaba. ODTÜ mezunu Bilgisayar mühendisiyim, 25 yaşındayım. Annem görücü usulü evlenmem için 23 yaşında köyden bir kız bulmuş. Normalde sosyal bir ortamda görücü usulü evlenmek konusu geçse makaraya alırım. Dalga geçerim. Hahaha hihihi yaparım. Bugüne kadar hep böyle oldu bu. Şimdiye kadar hep annemi savuşturdum. Evlen artık baskısı dayanılacak gibi değildi. Ama bu defa olaylar farklı gelişti. Çünkü kız çok güzel. Hoşlandım… Tamam anne hadi tanışalım dedim. Sinemaya falan gideriz, belki biraz yakınlaşırız, elini tutarım diye düşünüyordum. Kız ömründe hiç tek başına dışarı çıkmamış. Buluşmaya erkek kardeşiyle geldi. Şok oldum. Kardeşi başımızda durdu. Film izlerken ortamıza oturdu. Hamburger yiyoruz, patatesi ketçaba banarken ablama bakıyor mu diye gözümün içine bakıyor. Doğru düzgün kızla konuşamadık bile. Sonra bir aile buluşması yapalım dedik. Daha doğrusu annesi dedi. Babasının ilk sorusu cumaya gider misin evlat oldu. Giderim efendim dedim. Hiç kaçırmam. Dedim ama 20 senedir gitmiyordum. Neyse babası ilk cuma günü sabah erkenden aradı. Şehre indim, Çarşıdayım gel bir cumaya gidelim dedi. Kabul ettim. Cuma namazı nasıl kılınır unutmuşum. Neyse namaz kılanları taklit ede ede göz ucuyla baka baka kıldım. Ama ortama yabancı olduğum hareketlerimden ve göz ucuyla etrafı izleyişimden çok belli oluyordu. Baba aşırı muhafazakar. Namaz dualarını surelerini biliyor musun falan diyor? Biliyorum efendim falan diyorum. Bildiğim 2 dua: fatiha ve subhaneke.
Güncellemeler
1 yıl
Bu kızla mutlu olunur mu
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar