Eski esimden hamileyim ve baskasiyla evlenmeyi düşünüyorum? Sizce olur mu?

Eski esimle bosandik. Simdi 7 aylik hamileyim. 1-2 aydir gorustugum biri var. Aslinda önceden tanidik biri ama ikimizde farkli gozle bakiyoruz artik birbirimize.

Beni her halimle kabul ediyor. Evlenelim dedi. Bende cocuk icin evde yabanci bir erkegin olmasi pek olmuyor sanki dedim. Bir sure ayri evlerde yaşarız istersen dedi. Sevgili gibi bir sure disarda bulusuruz. Bebek biraz büyür bu surecte. Bende onun bir abisi olurum dedi.

Bende evlenmek istiyorum ama eski eşim ve ailesinde bu durum sıkıntı olabilir nasil olur bilmiyorum dedim. Iki yetiskiniz. Kimsenin senin hayatina mudahale olmaya hakki yok.

Ama seni de rahatlatacaksa bir sure evliligimizi gizleyebiliriz. Senin ailen bilir baska da kimse bilmez bir sure istersen dedi.

Sizce ne yapayim? Onun beni sevdigini hissediyorum. Ne dersem diyeyim bir yol buluyor bana. Iyi de biri. Zaten anladigim kadariyla bana epeydir duygulari varmış.

Esimin ailesini falan gectim bebekle beraber yasamayi bilemiyorum ya. Bebege cok guzel bakar, abilik yapar bunu gorebiliyorum ama babasiyla da arasinda biri olsun istemiyorum. Gerci bazi erkekler kendinden olmasa da daha iyi babalık yapabiliyor yani ama bebek ve gercek babasi arasindaki bagı zedelemek istemiyorum.

Ayri yasariz dedigi de en az 2-3 yil kadar surer. Babayla bebegin bagi, onun buyumesi benim lohusaliktan vs toparlanmam derken surer yani. Ayri yasama konusunda bunu teklif etti ama sabredebilir mi bilemiyorum?

Eski esimden hamileyim ve baskasiyla evlenmeyi düşünüyorum? Sizce olur mu?