Babam beni çok zorluyor?

Babam beni o kadar kısıtlıyor ki.. Annem de bu durumdan kötü etkilendiği için o da aynı yola gidiyor.. Öyle bunaldım öyle sıkıldım ki.. Ben bundan 2 ay öncesine kadar sırf bu yüzden canıma kıydım.. Canıma yaa.. Bir torba ilaç içtim, hastanelik oldum.. Çok da yaklaşmıştım ama onu bile beceremedim işte.. Bundan bile etkilenmemişler anlaşılan.. Kendimi ifade etmeme, istediğm şeyi dile getirmeme fırsat yok.. Hep herşeyin en iyisini ben bilirim düşüncesi ile kararlar veriliyor. En büyük hatam üniversite tercihimde yaşadığım şehirden okul yazmak oldu, allah kahretsin ki buradan tek tercihim tuttu.. 4 duvara kapattım kendimi, artık ne yaşamak istiyorum ne de bu evin içinde bir saniye daha durmak.. Öyle büyük hatalara sebep oluyorlar ki hala farkında değiller.. Artık bu bunalımdan nasıl kurtulurum bilmiyorum, bana yardımcı olun siz bari, kendimi buraya verdim iyice.. Tek sosyalleştiğim yer burası oldu.. Ne kadar acınası.. Bazen diyorum kaçsam kurtulsam mı? Ama sonra ne olacak? Ah kafam çok karışık, sizce ben ne yapayım?
Babam beni çok zorluyor?