- 1 ay
Daha sabah burada gittiği yerde 1 haftalığına başkasıyla olmuş ve aldatmak sayılır mı diye soranı gördüm üstüne üstlük sayılmaz hiç yanlış biliyorsunuz diyor insanı cidden etiyle kemiğiyle bu devirden nefret ettiriyorlar 💀🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- 1 ay
sevgi sadakat yok, herkesin arzuları var kim kime yerleştirirse ya da kadınların çöp tenekesi gibi tipiyle burnu havada erkeğin parası var diye burnu havada
02 Yorumla- 1 ay
Abii niye çöp tenekesi olduk şimdii 🥺ama gerçekten sevgi sadakat yok bilmiyorum umarım herkese kendi niyeti gibi birileri nasip olur
- 1 ay
güzele güzel deniyor çöp tenekesine çöp tenekesi, görmeden konuşmam genelde sana lafım yok umarım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
- m1 ay
Merhaba,
Evet katılıyorum!
Günümüz ilişkileri menfaat ve çıkar üstüne heves ve zevk peşinde tükeniyor tüketiliyor!
Hepsinin canı cehenneme!
Seven sevdiğinden bir başkasına kör sağır dilsiz ve sakat olmalı! Görmemeli duymamalı konuşmamalı ve adım atmamalı!16 Yorumla- 1 ay
Umarım kıymet bilene niyetimiz gibi birine denk geliriz 🥺🧚♀️
- 1 ay
Durup dururken hiçbir şey olmaz 😅
Amin İnşaAllah 😅
Herkes kıymet bilir gibi duruyor ama korkuyorum 😅
Canım yandığı için 😅
Sence kıymet bilen nasıl anlaşılır - 1 ay
Çok iyi anlıyorum bu durumu , insan bazı şeylere cesaret edemiyor
- 1 ay
Anlaşılmak güzel şey 😅
Cesaretim var aslında 😅
Ama öyle severim ki 😅
Sıkıntı olursa tsunami gibi oluyor 😅
Binbir süratli insanları sevmiyorum 😅
Her şey yerinde güzelde insanın duruşu olmalı 😅net olmalı 😅
- 1 ay
Yaaa umarım kalbinin güzelliği gibi biri karşına çıkar inşallah hayırlısı ne ise olsun hakkında iyilik güzellik bulsun senii 🎀
- 1 ay
Güzel mi 😅bazen diyorum niye hep ben üzülen sömürülen taraf oluyorum 😅
Yani elinden gelen bir şey varsa esirgemezsin dimi sevdiğin için elimde olan her şeyi yapmak isterim yaparım da ama yaptıklarımın yanında yapılan hiçbir şey yok sonra etrafıma bakıyorum çeyreğim kadar bile sevmiyor 😅hatta iki çeyrek diyim belki o zaman olur 😅
Nedense sevmeyenler mutlu anlık takılanlar mutlu bulsun bulsun da 😅 hak eden herkesi bulsun 😅
- 1 ay
Aldatmak kalpsize kolay, kalbi temiz sevene zordur. Marifet tek kişiye sadık kalabilmek, gelip geçici hevesler için ordan oraya eğlenenlerin karşılaşacağı tek şey koca bi yalnızlık, bana da düşen keyifle izlemek
11 Yorumla- 1 ay
Çok güzel açıklamışsın🎀🌸
Umarım herkesin niyetinin güzelliği gibi biri bulur yıksa diğer turlu kötü, yanlış biri olacağına hiç olmasın daha iyi bence de
Eşinin veya sevgilinin p*rno izlemesi aldatmak mı peki?
23 Yorumla- 1 ay
Bence hoş bir şey değil güzelimm aldatmak ve saygısızlık karşıdaki insanın buna üzüleceğini bile bile duygularına incitir ihanet ediyorsun gibi bana göre
- 1 ay
Kırıcı bir durum 🥺ne desem bilemedim hoş bir davranış olmamış kalbine hangisi iyi gelirse onu yapsaydınız üzülme umarım🎀💙 bundan sonra yapamaz eşiniz
- 1 ay
yıllardır söylüyorum bunu
aldatmak, sadece birinin koynuna girmek demek değildir11 Yorumla- 1 ay
Öyle tabii ki , ben de sizin gibi düşünüyorum fiziksel veya değil duygusal olarak aldatmak da vardır yanii
- 1 ay
Günümüz ilişkileri uyuşturucu baskını gibi yat aşağı modunda
12 Yorumla- 1 ay
O kadar haklısın ki çiçeğim öyle çok değersiz ve kötü
- 1 ay
Evet
- 1 ay
Çok hakli yazı. Cidden aldatmak sadece biriyle konuşmak değil
13 Yorumla- 1 ay
Öyle kanka 🥺nerde yanlış yapıyoruz ah bilmiyorum
- 1 ay
Bilmiyorum 😒
- 1 ay
🙁🙁
- Gizli Üye(25-29)1 ay
Normal arkadaşlar arasi da aldatma söz konusu olabilir. Dürüst olmamanin tersidir. Ve tabiki insanliga yarasmaz.
13 Yorumla- 1 ay
Öyle , herkesi niyeti gibi insanlar bulsun 🎀🥺
- Cevap sahibi1 ay
Öyle olmuyor işte. Bence her zaman akilli olmak gerek, yoksa insanlar insanları kullanmaya meyilli. Hele ki bu devirde. Eskiler daha insancil daha huzurlu hayat yasamislardi bence ama şimdi dünyanın düzeni kötü
- 1 ay
Öyle gerçekten eskiler çok daha güzelmiş, evet bazılarına gerçekten iyi niyeti kullanıyor çok üzücü 🥺keşke eskiye dönsek 🎀
- Gizli Üye(18-24)1 ay
Kesinlikle öyle, ama benim suçum ne ben 1 Ay sevgili olduğum çocuğu 3 sene unutamadım bu süreçte kimseyle flört bile etmedim hwkskjxk
12 Yorumla- 1 ay
En güzeli güzelimm🎀Allah sana senin gibi temiz düşünceli birini nasip etsin helal olsun
- 1 ay
Umarım unutursun hayırlı ise tabi eger kaderinde ise o kisi sen cabalamasan da seni bulur zamanı gelince üzülme
- 1 ay
Bu devirde aşk yok. her şey çıkar üzerine kurulu. Pembe hayaller kurmayın.
21 Yorumla- 1 ay
Bilmiyorum ki çiçeğim, var aşk ama sorun doğru insanı bulmakta
Yani şu spklar gerçek aşkı yok etti biz ne yapalım🤷🏻♀️☹️
11 Yorumla- 1 ay
Allah onları neyse...
Gerçekten ya o algıları yüzünden nefret ettim çoğu şeyden
Hep bu yazilanları barındırdım iliskimde. Ne yazikki para edemeyebiliyor
00 Yorumla- 1 ay
Ask ya da sevgi diye bisey yoktu zaten
11 Yorumla- Yeni 1 ay
Var , ama insan yorgun olunca bazı şeylere inanaci kalmıyor belki de
- 1 ay
çok doğru söylemiş
12 Yorumla- 1 ay
Öyle güzelimm 🎀
- 1 ay
❤❤❤❤❤
Katılıyorum sözlere
11 Yorumla- 1 ay
Öyle evet🌟🥺
- 1 ay
Alternatif çok olunca sadakat vs önemsiz oldu
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)1 ay
Bu aldatmaktan cik kisitlanmaya benziyor
00 Yorumla - 1 ay
Duvara asmalik bir yazı kesinlikle öyle
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Yani
11 Yorumla- Yeni 1 ay
Hmm ):
Sadakat ne
07 Yorumla- 1 ay
Bence karşında ki insanı hem duygusal hem fiziki anlamadım her anlamda sadık kalma 🎀
- 1 ay
Ay anlamda yazacaktım affedersin
- 1 ay
Ay kafam karışık açıklayamadım düzgün 🥺tercih dönemi bu durum derken öyle neyse
- 1 ay
Aminn çok teşekkür ederimmm🎀💞
- 1 ay
kesinlikle dogru
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Zerre doğru değil :D
00 Yorumla
Detaylı bilgi