Haaaaa; Yazmayı unutmuşum, güzel ve alımlı çalımlı olmalı. naz tuz trip falan yapmamalı. ilgi istememeli gibisinden iyi ahlak sahibi olmalı.

Haaaaa; Yazmayı unutmuşum, güzel ve alımlı çalımlı olmalı. naz tuz trip falan yapmamalı. ilgi istememeli gibisinden iyi ahlak sahibi olmalı.
Onlar daha çok Zeynep Kamil doğum hastanesi, yeni doğan bölümünde olabilir 🤣
Şimdiki kadınlara sosyal medya, telefon kullanma dersen doğrudan senden ayrılır. Hepsi fıldır, fıldır gezen tavuk modunda.
ben çocuksuz dula da okeyim :D hangi kurs abi bu?
Tüm kriterlerini yazmışsın da abii sen de ne var acaba adam akıllı düzgün olan merak konusu mesela iyi hizmetkar mısındır ha ya da arkanda eşya bırakırken umursamaz her yere saçar mısın ne olacak di mi hürmetkar hizmetkar toparlar ohoo sen bu kabalıkla eş bulursan bana haber et olur mu
Kulp takıcam
Cevap
3Cevap
Aynen yaa milletin arkasını toplamaya evleniyoruz zaten biz. Sen eş değil hizmetçi arıyorsun kendine belli ki
Benim aradığım bir şey yok. Benim biriyle evlenmem için evliliğin bilincinde olan biri olması lazım. Sizin gibi insanlar eş değil hizmetçi arıyor. Hayat müşterektir. Yeri gelir kadın yapar, yeri gelir erkek yapar. Biri arkanızı toplasın istiyorsanız evlenmeyin gidin kendinize hizmetçi tutun.
Kimseyle yatmayan kız doğuda, iç anadoluda kaldı galiba. Onlar da korkudan öyle
korku olmadan olmuyor mu
Diğer yerlerde korku yok çünkü evlenmeden ilişkiye giriyorsun bile. Korkanlar tepkiden korkuyor
yani hastalıklardan korkan yok değil mi?
yeni özgürleşen coğrafyalarda namus kavramının çıkış noktasının ve sertliğinin cinsel hastalıklar olduğu kavramıyla şekillendiği gerçeği anlaşılana kadar binlerce kadın rahim ağzı kanserinden dolayı rahmini kaybediyor veya ölüyor.
Çok fazla beklentilisin bir insan bunların hepsini yapamaz kimse kimsenin kölesi değil ayrıca kimse melekte değil
Abi sen tam olarak ne arıyorsun?
Köle 🥳🥳🥳
Ben de bu kriterleri taşıyorum da sana varmam😄
@yalnizciccek aramızda yaş farkı çok. yarın öbürgün dul kalmak istemiyosan tabiki varma ama bir önce kocayı öteki tarafa postalayıp mal mülk sahibi olmak istiyosan birazcık sabırlı ol ve beni zorlayabildiğin kadar zorla. belki şansın yaver gider ve gerdek gecesi giderim sügürt ağanın babası gibi😂
Valla 21 yaşım. Çok şükür aklım başımda sosyal medya kullanımıyorum klasik ev kızıyım ama eğitim aldım güzelim ama sana varmam 😄😄😄😄 çünkü ben Muhafazakar dindar Allah korkusu olan adam istiyorum 😄😄
@yalnizciccek benim Allah korkum olmadığını nasıl anladın ki? kesin başka üyeliğinle beni tanıyosun. Yani dindar değilimde Allah korkusu var. Diğer taraftan genç kız almam zaten. ilgi delisi olurlar. aşka yorgun biriyle hayatının başında heyecanlı ilişki isteyen genç kızla ciddi uyum sorunu olur. bu uyumsuzluk 30 yaş kadında bile ciddi anlamda sorun yarattı ve ayrıldım
Yani ben elhamdülillah ne istediğini bilen biriyim zaten 40 yaşındaki adamla ne yapayım şaka yapıyordum ayrıca ilgi Denizi değilim hak ettiğimi görmek isterim yalnızca
@yalnizciccek ben de aynı sen 🥹🥹🥹 gel beraber arayalım
Hizmetçi mi ariyonnn mkkk
bilsem oraya yerleşirim :D
İzmir hariç heryer
Hayırdır şehre göre insan mı ayiriyorsunuz? Her şehirde her türlü insan olur. İzmir'in nesi varmış? Bu nasıl bir kafa ya
40 yaşına kadar bulamadiysan daha zor😁
En onemlisi kriter ne?
Benim manitanın şehri
Köle verelim abime
olmaz. ev hanımı olsun yeter
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?