Aile & Toplum 22 yıl sonra kaç yaşında olacaksınız? ahududulu_muhallebi Takip Et Yoda Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ben 44 yaşımda oluyorum.Orta yaşa giriyorumEğer yaşarsam 22 yıl sonra kaç yaşında olacaksınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Biscolatagirl Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 1 yıl 24+22=46 Her yaşın bir güzelliği var tasalanma şimdiden şeker🌸 0 0 Yorumla
alpp3838 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 911 cevap paylaştı. Vay anasını... Sen doğduğunda senin yaşındaydm. Ne tez büyüdün sen yaa 😄 0 2 Yorumla ahududulu_muhallebi 1 yıl Neden 26 yazıyor o zaman yaşınız Yorumla alpp3838 1 yıl burada yaşımı düzeltemiyorum Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Yaşarsın ya niye yaşamıyasın 0 2 Yorumla terziayca 1 yıl Allah bilir Yorumla Cefternal 1 yıl @terziayca tabiki Allah bilir. İnş manasında dedim Yorumla
terziayca Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 72% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 942 cevap paylaştı. Kırk dokuz 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 yıl Aile & Toplum konusunda 18,3b cevap paylaştı. 55 yaşında. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
24+22=46
Her yaşın bir güzelliği var tasalanma şimdiden şeker🌸
Vay anasını... Sen doğduğunda senin yaşındaydm. Ne tez büyüdün sen yaa 😄
Neden 26 yazıyor o zaman yaşınız
burada yaşımı düzeltemiyorum
54 yaşında olacağım inşallah.
Yaşarsın ya niye yaşamıyasın
Allah bilir
@terziayca tabiki Allah bilir. İnş manasında dedim