Güncellemeler
1 yıl
Anlama kıtlığı var herkeste. eşinden korkmuyor Zengin, para onda açık ilişki yaşıyorlar hala yakalan. amak diyorsunuz sizin İlkokul okuduğunuzdan şüpheliyim
Kıza hayran, takıntılı gibi her hesabından takip ediyor kendi hesabından da. Ama iş hesabından beğeniyor fotoğraflarini kendi hesabından beğenmiyor sadece takip ediyor neden ki. Zaten adam hovarda eşinden korkan biri değil iş adamı kadını sürekli aldatıyor istiyorssn boşan istiyorsan kal diyor resmen kadına kadın kabullendi öyle bir adam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
sapıktır bence yakalanmamak içindir
Karısından korkmuyor açık ilişki dedim ya lan
Kendi hesabından begenmeme sebebi digerleri görmesin sormasın diyedir.
Eşini aldatan œvlatlarından Baska ne beklenilir ki zaten
O kimseyi takmaz, kendi hesabından beğendigi bir çok kadın var bu kızı özellikle beğenmiyor iş hesabından beğeniyor sadece
bilemeyiz canım. ama sen bu adamı istiyorsun güzelsen onu alırsın
O pisliğin nesini istiycem iğrenç o kız da ben değilim sosyetik bir kasmer
iyi o kız o adamla yatar, sende karısı olarak kudurmaya devam edersin
Karısı değilim kız da o adama selam vermez
Gizli ilişkiye adımlar ve sağlıklı adımlar değil
Kız ona bakmaz hatta selam bile vermez
Konu bakmak veya bakmamak değil onun için umut diyelim hayal diyelim
Ama neden kendi hesabından değil de iş hesabından beğeniyor iş adamı olduğunu göstermek için mi acaba adam çok zengin iş adamı ama kız da zengin ona asla bakmaz dediğim gibi kro adam selam bile vermez
Eşinden çekindiği içindir doğal olarak öyle insanlar için boşanmak tuzlu kendini garantiye alıyor
Ya anlamanız da sorun mu var açık ilişki diyorum eşini şeyine takmıyor beğendiğini çok kadın var kendi hesabınan eşini Muhasebecisiyle bile aldattı eşiyle ilgisi yok eşine ister kabullen ister git diyor umrunda değil eşimden korkan pısırık adamlardan sanmayın her adamı
Hanımefendi öncelikle kendi yazdıklarınızı okuyun ben o kişiyi şahsı tanıyor muyum ve eşine bunu söylediklerini biliyor muydum iş hesabından neden beğenir gizliden olsun diye bu kadar detaya sahipseniz demek ki kişi egolu ve insanları egosuyla elde etmeye etrafında bulundurmayı adet edinmiş
Bana ne kim korkak kim pısırık madem savunuyorsanız onu gidin konuşun Allah Allah
Yazdıklarım da eşini takmıyor ondan korkmuyor yazdım ama okumadınız belli ki. Sorun sizde. Bence iş adamı olduğunu göstermekten ya da kız engeller diye korkuyor
Tamam kusura bakmayın
Tek çıkarım var , varlığıyla etrafında insanları tutuyor kullanıyor kişilik olarak zayıf donanımsız ve özgüvensiz varsa yoksa mülküm var diyor ihtiyacı olanda var ona göre işimi hallederim diyor kısaca
Aynen böyle iyi analiz. Kızı elde edicek bir özgüveni yook
Kusura bakmayın bu arada
Alta doğru bakmamışım çünkü reklamlar vardı
Sorun değil ama adamı iyi çözdün cidden
Yani Türkiye’nin ortalaması
kurallar
Derken
ailesi bilmemeli
Ailesini şeyine takmıyor karısini sürekli aldatıyor muhasebecisiyle aldattı açık ilişki.
Ayrıca karısı da iş hesabını takip ediyor az mantık ya az mantık
sana yakınlığı nasıl
hakim olan sensin
biz olaya sen kadar hakim değiliz
Yazıdim karısını takmıyor diye okumuyorsunuz. ki
orada fark ettim amaaaa
ee bana kızıyrsun
yakalanmamak içindir
Karısını takmıyor diyorum aldatıyor hep açık ilişki gibi
evli oldugu icin
Evli olması şeyinde değil açık ilişki
yine de bosanmak isterse aldatmada kanit olarak gosterip nafakayi yukseltebilirler cok net bilmiyorum ama
Açık iliski diyorum hala ne diyorsun canım açık ilişki. Eşini Muhasebecisiyle aldatmış adam yani eşi geri _zekali sülük taktiği yok