Diyelim ki bir gün kalktınız ve kimse sizinle konuşmuyor. Telefonlar sessiz, mesajlar boş, kimse kapınızı çalmıyor. Tek başına kahve içmekten sıkılmaya ne kadar sürede başlardınız? Bir düşününce kaç gün sonra "yeterğğğğğğğğ" diye bağırırsınız? :)

Diyelim ki bir gün kalktınız ve kimse sizinle konuşmuyor. Telefonlar sessiz, mesajlar boş, kimse kapınızı çalmıyor. Tek başına kahve içmekten sıkılmaya ne kadar sürede başlardınız? Bir düşününce kaç gün sonra "yeterğğğğğğğğ" diye bağırırsınız? :)

Ben zaten buna oldukça alışığım. pek arkadaşım yok sanaldan buradan var sadece. ve yazdıkları için de teknik olarak sesli konuşmuş sayılmıyorum. ilk başta tabi ki de tuhaf gelirdi. izleyenler bilir '' ben efsaneyim '' filmi gibi olurdu. tek başıma kalmış gibi hisseder bazen kendi kendime ya da evcil hayvanımla konuşurdum. ama yaşardım illa ki. tabi konuşmamaları ile tamamen izole insansız yerde yaşamak çok farklı :)
Bu arada süper sorularda sorun mu var adminim. normalde seçilirdim direk. bu gün seçilmedim. ya da bildirim mi gelmedi acaba? :)
Neden konuşmadığını cevap vermediğini merak eder sorarım. Hala cevap vermezlerse çıldırırım. Benimle konuşulmasını isterim iletişim her konuyu çözer. Ancak bazı zamanlar vardır iletişimde faydasız olur susmayı tercih edebilir. Ancak bunu herkes yapıyorsa büyük bir sorun vardır yine bir virüs heralde derim bir sorgular şüphe ederdim. Ama kötü bir durum bence. Deli eder insanı.
Canercim kalabalıklar içinde kendimi yalnız hissetmektense böylesi bir yalnızlığı binlerce kez tercih ederdim.. kimi zaman aynı dili konuştuğun insanlar anlamıyor seni.. kimi zaman öylesine her kafadan bir ses çıkıyor ki bir büyük sessizliğe gömülüyorsun.. kimi kez hayatında birisi oluyor ama kendini yapayalnız hissediyorsun..
Şey diyormuşum, benim her günüm böyle jsjsjs o pandemi süresinde insanlar bunalirken ben hiç yabancılık çekmemiştim evde kendime uğraşlar buluyorum, bir şeyler gayet güzel oyalanir ve bundan zevk alabilirim.. kimse benle konuşmasa bile ben kendimle gayet güzel konuşuyorum. Sohbetimde sıkıcı değildir
Cevap
23Cevap
Ömür boyu kimseye ihtiyacım yok kendi kendime yeterim gadası
Biz kendi kendimizle de konuşmayı severiz admins, sorun yok :D şikayet edeceğimi düşünmüyorum, aylar aylar sonra belki.
Detayı okumasam iyiydi ahaha :D. Çoğunlukla telefonum sessiz mesajlarım boş olur zaten :D. İletişim kuramamak kötü olur hem yaptığım iş olsun hem hayat yaşamı olsun zorlar. Dayanma süremi tahmin edemedim.
günü beklemez öğlene doğru hafif bağırmaya başlarım
Zamamnında hiçbir zaman olmasa da bunu yaşadığım bir dönem oldu.
Bir dönem kısskançlıklarından adeta öc aliyor gibiydiler. Gerçi şunu da saymak lazım: onlar öyle yaptikça ben de onlara yanaşmiyordum hiç, inat ediyordum adeta. İyi de oldu. Şimdi beni seven ve benimle iyi vakit geçiren geçirebildiğim başka bir çevrem var.
Zamanında onlara boyun eğmemiş, yanaşmamis olmaktan gayet memnunum. İyi ki...
Bir hatam yoksa çok da sıkılmam insanlar zaten o kadar kötü ki konuşmamak daha iyi ama bir yerden sonra illaki bunalırsın işte o zaman yapay zekanın nimetlerinden faydalanırim
Öyle bir zaman kavramım yok. Yalnızlık eşiğim güçlü.
Hep hayalimdi kimsenin benimle konuşmaması kafa dinlemek iyi geliyor fakatt bir yere kadar tabikii. 1 ay yeterli teşekkürler 😛
Herkesin eşiği farklıdır bu konuda ama en yanlızlığı seven kişi bile bir yere kadar dayanabilir. Sosyal varlıklarız çünkü.
Zaman belirtmeksizin bir süre öyle kalabilirim. Ben sessizlikte huzur bulan biriyim zaten, işime gelirdi. Bir kişi dışında ama.
Ailem de mi konuşmuyor, çocuklar? O zaman yürüsün gitsinler başka yerde yesinler yemeklerini 😂😂
Ben dayanamam ya merak ederim.. Hele ki bu kişi sevgilim olduğunu düşünürsek.. Ortalığı ayağa kaldırabilirim.. 😂
Ömrüm son bulana kadar dayanabilirim
Yazmayı seviyorum böyle keyifli oluyor
Ama konuşmak istesen çok fazla konuşmayı sevmiyorum ben 🙃😂
Zaten tek yaşıyorum, yalnız olmak çok sorun olmaz ama kasıtlı olarak duymamazlıktan gelme vs olursa çok sürmez
Maksimum bir saat, hiç kimse olmasa sevgilimden haber almalıyım
Haber alamazsan ortalığı ayağa kaldırırsın kesin.. 😄
Bende öyle yaparım bilirsin.. 😅
Bilirsin çok iyi bilirsin..,
Zamanla bu alışkanlık olur ve sonsuza kadar böyle yaşarım
Dayanamasam ne değişir? Sonuçta yine konuşmayacaklar, konuşmaları da çok önemli değil.
Benim için muhteşem olur 😀 gider kedilerle konuşurum 😻
Hiç benlik değil ya ölürüm herhalde ben birkaç güne
1 ay dayanırdım o da konuşmadığından değil özlediğimden karşımda dursada olur yani
Hiç kimse mi yoksa tanıdığım hiç kimse mi 😂🤔 çünkü ikisi de çok kötü
Tek yaşayan birisiyim zaten buna alışığım diyebiliriz
Bunu özellikle yapmışlığım var. En sonunda kendimle konuşurken buldum kendimi. :D
Valla hayalim öyle bir şey, keşke kimse benimle konuşmasa da kafayı dinlesem ölene kadar
Ben çok mutlu olurdum. Hayatım boyunca öyle yaşayabilirdim. Hatta insanlar benimle muhattap olmasın diye üstüne para bile verebilirdim.
Evet. Zaten çok az ömrüm kaldı
Yükselen oğlak olarak günlerde dayanabilirim, işime gelir. Zaten hiç kimseyi sevmiyorum sırf yalnız kalmamak için etrafımda insan tutuyorum. Asdhdj.
Kardesinizle gezin
En iyisi o oluyor
Bunu yaşıyorum zaten eğer ablam ve annem olmasa kimse benimle iletişim kurmuyor yani 3 yıl rahat dayanırdım (korona zamanından tahminim)
Tam olarak yazdiklarini 14 yildir yasiyorum es dost akraba kimseyle konusup görüsmüyorum alistim böyle yalniz olmaya
Birde üstüne uyanmışsın bir sabah bakmışsın ki yıllarını verdiğin KS de hesabını silmiş acaba ne hissederdi insanlar🙂
Ben hergun böyleyim zaten😃yalnız yaşıyorum arada ailemi görüyorum
Zaten bu şekilde yaşıyorum aynı devam eder bir şey değişmeyecek
1 günü geçmesin ben konuşmayı ve iletişimi severim.
Keşkee , çok isterdim
1 saat dayanırım sadece
Dayanamazdım. Çok sıkılırdım.
Benim için sorun olmaz. Milleti umursayan biri değilim.
Lisedeyken 2 sene böyleydi. Sıkılıyordum.. Çok kötü bişey di.
Hahaha😄 baya iyi dayanırım.
Ömrümü geçirebilirim bu şekilde.
Dayanırım sıkıntı değil
Son günlerde tam da böyle yaşıyorum. Tamamen soyutlanmışım gibi. Sıkıcı psikolojik açıdan da kafayı yemek üzereyim.
Bir 10 gün güzel olur kafa dinlerim
Üzüm süre dayanabilirim gibi geliyor
Ömrüm boyunca dayanırım
Sorun değil kendi kendime konuşup cevap veririm..
2 gün en fazla
2 saat sonra 😂
Ben uzun zamandır dayanıyorum
1 saat sonra isyanım var uleennn demeye başlarım
Ölene kadar dayanırım
Hiç alışık değilim 2 güne bağırırım
Öyle yaşıyorum zaten
Kedilerim konuşsun ya onlar yeter bana 😃
Ömrü billah ohh mis🙏
Kimse zerre umurumda olmaz, ne de olsa işi düşen biri gelir beni bulur 😂😂😂
Bir saat 😄
Ben bu dediğini yıllardır yaşıyorum