@zeynepblaaaa iyi günler, sitede yeniyimde bir soru sordum kaldırıldı. İlk seni görüp yazdım rica etsem mesaj atar mısın bişey soracağım. Ben atamadım xpermi ne yetmiyormuş. Çok kısa bişey sorucam
@zeynepblaaaa iyi günler, sitede yeniyimde bir soru sordum kaldırıldı. İlk seni görüp yazdım mesaj atacaktimda xperim mi ne yetmiyormuş. Mesaj atabilir misin çok kısa bişey sorucam
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
@zeynepblaaaa iyi günler, sitede yeniyimde bir soru sordum kaldırıldı. İlk seni görüp yazdım rica etsem mesaj atar mısın bişey soracağım. Ben atamadım xpermi ne yetmiyormuş. Çok kısa bişey sorucam
Burdan sor
Özel ya
Sorabilirsin
Yazsana knk
Güzelsin diye sana sormak istedim ya sen begenirsen herkes beğenir diye düşündüm
Biz masumduk tek düşüncemiz oyun oynamak eğlenmekti hey gidi eski günler
Hiç bir çıkar yok, hiç bir yalan yok keşke hep o zamanda yaşasak…
Çocukken ileride çok güzel olacağına dair bir belirti veriyorsun ama sonuç hayal kırıklığı
Büyürken yaşadıklarımız etkiliyor sonraki dönemlerimizi olan bu.
@zeynepblaaaa iyi günler, sitede yeniyimde bir soru sordum kaldırıldı. İlk seni görüp yazdım mesaj atacaktimda xperim mi ne yetmiyormuş. Mesaj atabilir misin çok kısa bişey sorucam
Sorr
Evet ama o kadar olmasam bile yine ne olursa olsun kalbimin temiz olduğunu düşünüyorum
Bende öyle dusunuyom
Bu zamanda böyle kalabildiysen büyük başarıdır knk
Boyun kilon kaç manken misin
Bence ben hala masumum aynı değişen bir şey yok
Hâlâ çocuksun
Yok bee buyudum
Çocuk kalmaya da devam edeceksin
Çokda değil yaramazdım😏
Fikir olarak masumduk
Aaa orası çok başka saftık temizdik kendi küçük dünyamızda mutlu idik
Çocukken daha b*ktum😂😂😂
Harbi ya eski olan her şey güzelmiş