Kız adama ısrarla abi diyor, adam ısrarla fotoğraf istiyordu.

Kız adama ısrarla abi diyor, adam ısrarla fotoğraf istiyordu.

Ben bunu cinsel sapkınlık olarak nitelendiriyorum 30 yaşındaki bir adamın 18 yaşında bir kızla ne işi olur ısrar etmesi ayrıca tacize girdiği için yasal bir suç teşkil eder
Aynen öyle ablam benim 🙏🏻
Abi denilemez böylelerine başka bir şey denir de neyse yazmayayım , bunun adı sapıklık tacizlikten başka bir şey değil , eşek kadar adam o kadar küçük bir kızdan fotoğraf sübyancılık bu da kız istesede istemesede sübyancı sapıklar...
Bence de kanka yazık. Yani normal resim bile istenmez küçücük kızdan
Kesinlikle öyle katılıyorum kanka
Ne adamı, ne abisi.. biz bunlara insan bile demiyoruz. Nasıl hastalıklı bir ruhu ve aklı varsa... Böyleleri falakaya yatırıp döveceksin. Akılları başlarına gelmez. Başka seylerde varda... Bakma site kaldırır.
Sorma kankam sormaa
Edecekmiş zaten 🙏🏻
Temel Safinaza aşıkmış ama öyle böyle değil deliler gibi, hatta ıspanağa olan aşkı sırf Safinaz seviyor diye başlamış. Ne oldu dersin? Sen Kabasakal kalk Safinaza asıl, Temel’in ilk düşmanıdır herkes bilir.
Aaaa bak sen😊
Cevap
2Cevap
Köpekliğin adı da abilik olmuş, biz öylelerine şerefsiz diyoruz 😉 biliriz böyle şeyleri. Tavsiyem çevrende böyle biri varsa topuklaman :)
Yok benim hayatıma öyle birisi giremez zaten, girerse çok pis dayağımı yer. Kendisi uzakta şanslı bayağı. 😄
Öyle mi? Hmm.
Hıhım, Twitter'da gördüm kendilerini. Kız sormuş paylaşmış hatta mesajları yayınlamış. KVKK gereği paylaşamıyorum burada.
Ben bilirim öylelerini. Bakarım, görürüm, bilirim :) söylemeye gelince kişinin şerefine bırakırım.
En güzeli Befo.
Olması gereken diyelim.
Ben onun yerinde olsam şikayet ederim çünkü sapık
Umarım eder
Abi, abi değilmiş demek... ısrar varsa uzak durun numara foto ısrarla alınmaz ısrar edilmez
Net şekilde. Kızın yorumlarını okudum, kız sonrasında engellemiş. Ben de merak edip sormak istedim 😊
Uzak durun öyle karaktersizlerden...
Durmak gerekiyor valla hanımefendi...
Burada da var o tiplerden görüyoruz duyuyoruz yazık diyorum sadece benden de uzak dursun ben o 17 yasindaki kiz degilim
Evet abla ya, benim sevgilimin hesabinda 18 görünüyor. 25 yaşında kız oysaki. Değiştiremiyoruz da
KS ye yazin düzeliyor bir kereliğine
Deneriz abla sağ ol
30 yaşındaki adam cıplak resmini ver diyiyordur sonrada kızda abib abi diyiyordur.
Yok, kızla abi kardeş gibilermiş ama ne hikmetse bir süre sonra adam kızdan resim istemiş. Twitter'da gördüm. Nude resim vs. belirtmiyor
Erkeklerin çoğunun böyle olması şaşırttı mı tabiki de hayır
Yine herkese giydirmişsin sağ o ljsjsjdu
sağ ol*
Haha tamam tamam 😄
40 yaşındayım, ben de istiyorum. Tabi ısrarla değil usulünce
30 yaş üstünden iste abi. 40 yaşındaki adamın 20 yaşında kızı olur kusura bakma
30 yaş üstü nadiren atıyor ama 18-25 yaş arası içinden gelerek atıyor.
@Alpp035 pusta bak, sanki biri kendisine nude atınca utanacak
Abi kelimesini hak etmediğin için abi demiyorum ama şuana kadar hiç kimseden böyle saçma bir şey istemedim her türlü saçma bir şey ki senin 40 yaşında olup 18 20 yaşındaki birinden istemen, kim olursa olsun senin yerine kendi insanlığından utanır, bunu normal bir şey olarak görüyorsan çok büyük sorunlar var demek, bir psikologa görünmen lazım
sapık olduğu için ve karaktersiz olduğu için
Net bence öyle kanka. Tutuklanacak zaten tacizden şikayetçi olmuş kız.
çok iyi
Niyeti belli de 18 yaşında kızın 30 yaşındaki adamla işi ne oda var
Net olarak taciz 👌🏼
Net 😇
İnsan değil bunlar sapık utanmıyorda
Hahaha sorma yav 😂
Ne olacak, zamparalık işte.
Aynen kanka.
sözde adamın sapık karaktersiz olması
Ben bir şey diyemiyorum görüşlerim kalkmasın diye. :)
ısrarla alınmaz bu nedir böyle
Aynen öyle
Evet adam sapıktır. Net
Net 😊🙏🏻
😊🙏🏻
Cinsel açlık.
Net.
Sapıklık.
Net sapık
Terbiyesizlik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?