Keşke. Her gün Allah'a bunun için dua edip kalkıyorum. Yatarken de böyle bir eşimin olup bana böyle davranmasını tasavvur ederek yatiyorum. O kadar istiyorum.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Evet çok isterim ipler onun elinde olsun o yönetsin
Beraber yaşasan, yalnızlık güzel diyeceksin. Ama yalnızlık güzeldir. İnsan gibi insan çıkana kadar devam. Ama çıkmayacağı için simsiyah gecenin koynundayım yapayalnız 😁😁😁
Benle yürümüyor öyle olunca. İlişkiyi yöneten genelde benim. Başlatan da bitiren de devam ettiren de benim. Hakkımda söz sahibi olmak istiyorsa zeki olacak 😁😁😁😉😉
Elbette öyle ama insana özgü ne olursa olsun kaybetme korkum hiçbir zaman olmadı. Sevdiğim insandan gerekli ilgiyi görmeyince tek laf etmeden siliyorum. O seviyormuş veya sevmiyormuş umurumda olmuyor.
Belki de gerçekten sevecegin biri çıkmadı karşına sana değer veren inşallah gönlüne göre biri çıkar diyelim ama hepimizin karakteri ve yapısı gerçekten farklı eğer olduğumuz gibi mutluysak gerisi bi şekilde oluyor bence..
Her şey düşünceyle başlar düşünceyle biter. İstekte akıldan gelir. Mantıklı olanı düşünürsün ve istersin. Ama çıkarların doğrultusunda istersen yanlış sonuca varabilrisin.
Düşüncelere sürükleyen yaşadıklarımızdır mantıklı düşündüğümüz her şey mantıklı olmayabiliyor çünkü çıkar ve kendi isteklerimiz yanlışa sebep olabiliyor belki bencilligimizi ortaya çıkarabiliyor bunlar.
Kafanın içinde bin bir tane düşünce var. Kimisi seni huzursuz ediyor kimisi mutlu. Seni huzursuz eden şeyi kafandan sildiğin zaman hayatından da silmiş olacaksın.
Huzursuzlukları ne kadar silsekte çevremizde huzursuz eden etkenleri de yok etmeyi de başarmamiz gerekli biz kendi düşüncelerimizi kontrol etsek de çevre de bunlar etken değil midir.
Fazla uzattım kafanı sisirdim kusura bakma yazdıkça gider bu tarz konularda uzun sohbetler güzel oluyor ama kimseyi de uzun uzun burada rahatsız etmek istemem :) sohbet için teşekkür ederim :))
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
evet kesinlikle böyle bir kadın tercihimdir. hatta tek tercihim olabilir. sert otoriter ve istediği yapan yaptıran kadın. aşırı kışkırtıcı. isterim
Çirkef olmayacak, dozunu arttırmayacak şekilde. Öyle insanın erkeğine de kadınına da tahammülüm yoktur 🤗🤗
suistimal etmeyecek... kendini de ne istediğini de bilecek. Kesinlikle öyle. yani zeki ve akıllı olacak... offf olsa öyle bi kadın
Aslında insanın sahip olması gereken özellik
kesinlikle öyle. ve bence bir kadına, daha çok yakışıyor...
Ne yaptığını bilen zeki kadın her zaman gözümde +1 dir
Benim için; ne yaptığını, yerini yurdunu bilen erkek veya kadın bir adım önde olur.
Oda olur ☺️
Denk gelmedi hiç ondan dolayı bir şey diyemeyeceğim.
Bu yerine göre ya da bi oyun olarak hoşuma gider evet
Emir vermek bana sjsj
Senden çocuk da para da düğünde istemiyorum, yapmayacağız dediğimde ne cevap vereceksin?
Yapmayacağız zaten evlenmeyeceğim çünkü ghjm
Hiç belli olmaz
Kendimi biliyorum niye seninle evleneyim djsh
Yaşın küçük olmalı. Hayatın ani sürprizlerinden haberin yok sanırım. ÖLÜM gibi...
31 yaşım
ben istemem tabi o ister bu ister ayrı ama ben istemem
Keşke. Her gün Allah'a bunun için dua edip kalkıyorum. Yatarken de böyle bir eşimin olup bana böyle davranmasını tasavvur ederek yatiyorum. O kadar istiyorum.
Evet çok isterim ipler onun elinde olsun o yönetsin
güzel olgun bayan size nasılnulaşabilirm acaba😂
Aleykum selam Bana bakacaksa ssk mi yol parami uzerime ev filan alacaksa olabilir
Bu devirde sen bile bir kadına bakamazsın 😁😁😁
Beraber yasayalim o zMan
Yalnızlık her zaman güzeldir.
Onu savunan halt etmis 23 yasimdan beri yalniz yasiyorum hicte guzel degil
Beraber yaşasan, yalnızlık güzel diyeceksin. Ama yalnızlık güzeldir. İnsan gibi insan çıkana kadar devam. Ama çıkmayacağı için simsiyah gecenin koynundayım yapayalnız 😁😁😁
E ne var azicik da brnim koynumda uyusan😂sòz elleşmeyecem sana
Komik
Olabilir oje sürmüşlüğüm var
Takip
Takip yok.
Fikirlerini zevklerini merak ettim
hayır sevmem
Neden
ben sert severim ve otorite bende olmalı
Hayir hiç istemedigim tip
Bende erkeğin bir kadını yönetmesinden, yönlendirmesinden nefret ederim.
Erkek yönetir ama ilişkiyi olması gereken bu
Benle yürümüyor öyle olunca. İlişkiyi yöneten genelde benim. Başlatan da bitiren de devam ettiren de benim. Hakkımda söz sahibi olmak istiyorsa zeki olacak 😁😁😁😉😉
Sana düzgün erkek denk gelmemiş normaldir yoksa direkt hizaya geçerdin😄
Denk geldi fakat kendini çok erken belli etti ya tokat nedir ya. 😂 Dedim ki evlenene kadar dayanamadın mı daha evlenmeden vuruyorsun 😂😂😂
Demem o ki Türkiye de insan gibi birisi yok. Ya mal çıkıyor ya da kadınyoksulu... Kadınlar içinde maalesef durum böyle...
Otorite derken yok o kadar da değil ya şiddete karşıyız insan sevdiğine vurmaz
Erkekler için de kadınlar içinde düzgün insan sayısı az haklısın. Ülkenin çivisi çıktı herkes Bi garip
Hepsi bolluktan 😁😁😁😁 yiyorlar yiyorlar azıyorlar.
Hayır minnoş minyon tatlış bir şey olsun
Hem öyle hem otoriter. Önemli olan cüsse değil işlevdir. Yani her zaman 🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Sevmiyorum öyle tipleri bazen çok ileri gidiyorlar rolleri unutuyorlar
Dozu kaçırmayacaksın hiçbir zaman. O şımarıklık ve dalkavukluk..
Yok ya tartışma veya başka şeyde kesin olur o bir bakmışsın veya başka biri olunca benden uzak olsunlar
Bence zor bulunur öyle birisi🤔🤔
Kaybetmekten korkmayan, sahiplenilmeyi sevmeyen insan böyle olabilir ancak.
Bilemedim bezen herkes kaybetmekten korkar bu da bir gercek hiç sevmeyen insan bile birilerini sever farkında olmadan bence🤔
Elbette öyle ama insana özgü ne olursa olsun kaybetme korkum hiçbir zaman olmadı. Sevdiğim insandan gerekli ilgiyi görmeyince tek laf etmeden siliyorum. O seviyormuş veya sevmiyormuş umurumda olmuyor.
Belki de gerçekten sevecegin biri çıkmadı karşına sana değer veren inşallah gönlüne göre biri çıkar diyelim ama hepimizin karakteri ve yapısı gerçekten farklı eğer olduğumuz gibi mutluysak gerisi bi şekilde oluyor bence..
Aslı zaten ne olursa olsun huzurlu olmak gerisi boş.
Bence de öyle zat3n sürekli bi akışa kapılıp gidiyoruz..
Evet, aklımızı yönetsek aslında bu akışa kapılmayacağız ama işte akıl bizi yönetiyor.
O zaman bizi yöneten aklımız mi yoksa kendi isteklerimizin sonucu mu ya da o anki seçme zorunluluğu hissine kapılmamız mi akışa mi neden oluyor.
Her şey düşünceyle başlar düşünceyle biter. İstekte akıldan gelir. Mantıklı olanı düşünürsün ve istersin. Ama çıkarların doğrultusunda istersen yanlış sonuca varabilrisin.
Düşüncelere sürükleyen yaşadıklarımızdır mantıklı düşündüğümüz her şey mantıklı olmayabiliyor çünkü çıkar ve kendi isteklerimiz yanlışa sebep olabiliyor belki bencilligimizi ortaya çıkarabiliyor bunlar.
Ama aklı olmayanda düşünemez. Düşünceleri kontrol altına almak gerek. Aklımızı yönetmek derken bunu kastettim.
Kafanın içinde bin bir tane düşünce var. Kimisi seni huzursuz ediyor kimisi mutlu. Seni huzursuz eden şeyi kafandan sildiğin zaman hayatından da silmiş olacaksın.
Huzursuzlukları ne kadar silsekte çevremizde huzursuz eden etkenleri de yok etmeyi de başarmamiz gerekli biz kendi düşüncelerimizi kontrol etsek de çevre de bunlar etken değil midir.
Sen kafada bitirdiğin zaman o çevreden de uzaklaşmaya başlarsın.
Fazla uzattım kafanı sisirdim kusura bakma yazdıkça gider bu tarz konularda uzun sohbetler güzel oluyor ama kimseyi de uzun uzun burada rahatsız etmek istemem :) sohbet için teşekkür ederim :))
Estağfurullah, hayırlı günler.
Teşekkür ederim sizede güzel günler geçirmeniz dileğiyle:))
Aleyküm selam yerine göre her zaman değil
Nikahı direk basarım
ancak rica da bulunabilir.
Ya sen emir verebilir misin?
veririm. ancak vermek istemem karşıdaki kırılmasın diye
Emir verilmesini istemiyorsun ama sen emir veririm diyorsun. Garipmiş.
iyi oku bence
Bence sen iyi oku 😉😉😉 emir vermek istiyorsun demiyorum, veririm diyorsun diyorum. 🤗🤗
Aleykümselam İstemem
Hayır iğrenc