Doğu sıkıntılı terör bölgesi kürt diyorlar ulaşım sıkıntı falan çaresizlikten yazıyorum sevdiğim bölüm ama saçma sapan şehirde 2 yillik spor yönetimi artvin vve spor yöneticiliği artvin yazcam birinci tercihe ikinci üçüncü iğdır ve ardahan yazcam artvin umut bekliyorum
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Iğdır doğudaki güzel illerden biridir, yeşillik, iklimi komşu illere göre çok daha ılıman, şehrin yarısı Kürt yarısı azeridir, Ardahan'la kıyaslanmaz.
Evet öyle araştırdım
Ben araştırmadım 3 sene kaldım
Tek igdir yazmaliyim
hikaye dedigin yerler gayet iyi yerler ben mardinde kaldım 5 yıl önce öyle terör var felan diyenlere aldırma sen ögretmensin netice kimse bisey demez artı dedigin yerlerde terör olayları yogun olmaz
Korkmuyor değilim hakkari diyarbakır şırnak farkı yok gibj
yok be oralar olsa tamam öyle ama ıgdır felan yogun degil gerci sen bilirsin insallah atanırsın kolay gelsın sana iyi geceler
Igdira gittin herhalde biliyorsun
yok ama mardin batman diyarbakır urfa antep oralara gittim sırnakta artık temiz yogun degil bu saydıgım yerlerde yogundu ama temizleniyo merak etme korkmana gerek yok
Kürt abaza yobaz tiplerden korkmamak mümkün değil öyle bir anlatılıyor ki doğu bölgesi
Ardahan araştırdım gelişmiş o bölge igdir ardaha göre daha güzel benziyor
yani sen kendini bildikten sonra bisey olmaz muhatap olmuycaksın tutcagın evde merkezin icinde olursa iyi olur
Uzun süre kalmicam yatay geçiş yapma planim var umarım olur
Mezuna kalmak istemiyorum Ankara tutturmak zor puanim da bu vardı
Ankara zordur bende ilk mardını sectim orada görev yaptım 3 yıl sonra buraya geldım yoksa Ankara cok yüksek istiyo maalesef
Çaresizlikten seçiyorum o kadar emek verdim mezuna kalacak gücüm yok artvin yazdım ilk siraya artvin çıkarsa mutlu olurum ihtimal olan şehir artvin ama ıgdir ve ardahan net gelir yazsam kararsizlk kötü
inan korkma yaz dedigin iller terör bölgesinden uzaklar ankaradamı ikamet ediyosun
Evet Ankara'da yaşıyorum kırıkkale gittim okul dagin başında ulaşım sıkıntılı ardahan iğdır öyleyse yasanmaz zaten yazmazsam acikta kalmak var şehirlere bu ne derler zaten
Kırıkkale ic anadolu dağın başında hayal kırıklığı yaşamak kadar kötü bir duygu yok
yazmassanda yerlesemessin bence senelerini heba etme yine bu dertleri yasarsın söleyim gidince 3 yıl sonra tayin hakkın olucak zaten
biliyorum kırıkkaleyi evet ama yapcak bısey yok bi 3 yıl dısını sıkcan belki bakarsın birini bulur gelırsın tayın olursun icini karartma
Ailem şehir dışı izin vermiyor kişi kadar kimse üzülmez o kadar emek verdim bir sene kalcam iyi bir yere gecicem soylicem inşallah kyk yurdu kredi burs çıkar manevi olarak ihtiyacım karşılarim
Bende yazmayı düşünüyorum bir senem heba edemem sadece artvin yazim 4 yillik spor yöneticiliği birde artvin 2 yillik spor yönetimi 4 yillik dgs sinav uğraşamam tek sorun şehir iste
hayırlsı olsun
Ardahanlıyım. Halkın çoğu Kürt değil, terör vs olayları olmaz ama çok küçük bir şehir ve aşırı soğuk. Artvin de aynı şekilde küçük ve çok engebeli. İkisinde de ulaşım sorunu yaşayabilirsin
Hiç sevmedim yerler. seni bilmem ama ben gitmek istemem.
Keyfimden gitmiyorum çaresizlik yatay geçiş düşünüyorum mezun kalmak istemiyorum
Mezun kal yine gitme
Ben mezuna kalırsam iyi olamam
O kadar emek verdim kolay değil mezuna kalacak gücüm yok
Sen bilirsin.
Iğdır çok güzel gece hayatıda iyi orada görev yaptım
Iğdırda yaşıyorum, gayet iyi yer
Hayatının hatasını yaparsın.
Sıkıcı yerler