Hep içiniz de kalan, kimseye söyleyemediğiniz bi'şey söyleyin
Birine itiraf edemediğiniz bi'şey de olabilir

Hep içiniz de kalan, kimseye söyleyemediğiniz bi'şey söyleyin
Birine itiraf edemediğiniz bi'şey de olabilir
Parayı mutluluk sanrdım mezun olalı 3 sene oldu çok güzel para kazanıyorum ama keyif alacağım hiç birşeyim yok sevgilimi bıraktım ilişki yaşamak istemediğimi söyledim ve sadece hayatımda iş yapıyorum hiç bir şekilde sosyal leş mi yorum hiçbir şey zevk vermiyor bana sadece sosyal medyaya bakıyorum.
Değişikmiş
Ve de ilginç
Yaşamak.
Yaşamıyor musun?
Erteliyorum sadece, sonra yaparım. Sonra gezerim, sonra giderim. Ertelemekten, çevremi dinlemekten kendime bakamaz istediklerimi yapamaz oldum.
Yaa, anladım şimdi. Sen de erteleme bi'kere, kendime söz verdim ve ertelemicem de erteleme, bi'kere yap bak devamı gelecek
Ertelemez içimden geleni yaparsam da zarar gören ben olabilirim. İstediklerim biraz uçuk çünkü
Ne gibi, yani söylemek istersen tabii
Mesela okulu vs bırakıp 5 dakikalığına bile Japonya'ya gitmek istiyorum. Dahası düşünüyorum ama başıma her şey gelebilir. Tek başıma o kadar uzak bir yere gidersem sağ dönemeyebilirim bile ama istiyorum yine de.
Yaa, değişikmiş evet, ama insanız işte ven de bi'anlığına evden kaçıp sevdiğim ülkeye gitmek orada yaşamak istiyorum, ama sonra sabredeyim okulumu okur bitirir öyle giderim diyorum
Mantıklı olanda o aslında ama bilmiyorum. Deli cesaretiyle yapma ihtimalim de var
Olsun yaa, hayata 1 kere geliyoruz zaten, içinden geldiği gibi davran
Cevap
2Cevap
Insanları sevmiyorum. Yalnız kalmamak için takılıyorum 😂
😅😅
Kardeşim dediğim adam sevgilisini aldatıyor ve bu beni çok rahatsız ediyor
Onu uyardın mı?
Kız çok mu seviyor peki, yani öğrense kırılacak kadar seviyor mu?
Yaa, çok kötü o zaman kızı uyar dicem ama arkadaşına ihanet etmiş olursun. Birine anlatabilirsin aslın da gidip kıza söylemesi için ikna et mesela
Söyle sende, yok mu güvendiğin biri
Hmm
Söyleyemem ama var bir kaç şey
Söyle
dünyada iki şey olmak çok zor
1. kadın
2. hayvan
3. bitki en zor olan ailesiz olmak
sevgilin olmaması asosyal olmak Parasız olmak
Hmm
Bunu burdan niye söyleyeyim ki
Ne zararı var ki?