https://vt.tiktok.com/ZSYTB7WSG/
Keşke kimsenin sevgisine muhtaç etmeseydin beni baba.. ailesi tarafından sevgi gören kız çocukları benim gözümde çok şanslılar.. sevgisiz büyüyen çocuklar hep bir yanı eksik kalır

https://vt.tiktok.com/ZSYTB7WSG/
Keşke kimsenin sevgisine muhtaç etmeseydin beni baba.. ailesi tarafından sevgi gören kız çocukları benim gözümde çok şanslılar.. sevgisiz büyüyen çocuklar hep bir yanı eksik kalır

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Çok şey istemedim sadece sevilmek.
Alışmak gerekiyor sadece
zamanında bende hiç görmedim alıştım şu an şahsen görmekte istemiyorum özellikle de ailemden :D
Alışıyorsun zamanla
alışmakta öyle bir alışmak ki şu an sevgi ilgi gösterseler bana tuhaf geliyor. eskiden göstermemeleri garip gelirdi şimdi gösterince garip geliyor istemiyorum bir yandan da :D
Peki arada duygusallık oluyor mu aile konusunda
Özellikle kız çocukları çok hissediliyor bunu
Evet, daha hassas yapıya sahibiz çünkü
Kız çocuklarının ilk aşkı babası olurdu hani😔
Bende seninle aynı şeyleri yaşıyorum ve sevgi görmediğimiz icin sevgiyi dışarda arıyoruz
En kötüsü de bu
Ben büyük yaşta insanlsrdan hoslaniyordum arkadaslarimda baban çok sevgi göstermediği için olabilir demişti gerçekten çok kotu olmustum o lafı duyunca
Yaa🥹 Acaba bende o yüzden mi.. 😐
Sendemi yasca büyük insanları seviyorsun
Yani samimi konuşmaları hoşuma gidiyor
Benimde bı olayım vardı ama burada naisl anlaticsm bilmiyorjm
Yaz bana
Puanım yokki
Sana da mesaj gönderilmiyor😅
burada analtayim bişey olmaz sinfta bı hocamız vardı ama nedense benim çok hoşuma gitti ama yaşı biraz fazlaydı ve ben sadece onun derslerine çalışmaya başladım kurslarına faln gittim ama nedense çok soğuktu herkese karşı birgün derste gelip yanıma oturmuştu nedense çok garip hissettim şimdi beni sapik flan zannedicekler djdndn
Hoca sapık çıkmasın 😅
Yok
Arada oturuydu herkesin yanina
Ben biseyler hissettiğim için bana farklı geliyor ama yaş farkı baya vardi
Nedense olgun erkekler hoşuma gidiyor benim ergenlik ten olabilirmi acaba
Herkesin sapığı 😅
Olabilir
Sen hiç buyim birinden hoslandinmi
Büyük
Bir dönem öyle oluyor ama geçiyor
Benimde öyle oluyo
Ergenlik dönemlerinde oluyordu
Kimsenin sevgisine de muhtaç olma
Birak onlar değerini anlasin
alışıyorum zamanla ama bazı şeyler çok koyuyor
Olsun eskiyi degil yasayacagin yeni gunleri kendi ozguvenin ile mutlu olmak için yasa
Aynı evde yabancı olduğumuz bir ailede mutlu olmak mümkün mü abim benim
Mumkun :)
Ağa be... Bana sigara yaktırıp viski içirttin şimdi.
Harbi mi😅 duygusala bağladım dün biraz
Valla içtim cidden.
Aynı şeyleri yaşadığın için mi
Karşı cins tarafından sevgi görmedim. Annemi geçen sene kanserden kaybettim. Ailede sorun yok pek ama çevre konusunda yalnızım.
Mekanı cennet olsun.. çevre konusunda aslında çoğu kişi yalnız ve insanın sevgiye cidden ihtiyacı oluyor ama olmayınca olmuyor işte sonra alışıyorsun sadece
Galiba haklısın, sonra sanaldan medet umar hale geliyoruz; tanımadığımız uzak insanlara.
Evet, bizi başkalarının sevgisine muhtaç ediyorlar
Galiba öyle.
Herkes sevgiye muhtac istedigin kadar sevgi gor karsi cins sevgisi bambaska
Çok mu şey istedim bi sik istedim o da elimize geçmedi ağzımıza geçti :) :)
Niye böyle dedin bee babam da yok benim sen yaktin yüreğimi bee abicim
Ah be abim🫂
Babanla iyi de olsa kötüde olsa het anının kıymetini bil tabiki anenninde
Anımız mı var be abim
Olsun bak cidden aranı düzelt sen konuş sen program yap onuda kat kiz çocuğu herseyi dır babanın
Kaç defa samimi olmaya çalıştım ben adım attıkça onlar uzaklaşıyorlar gibi hissediyorum benim duygularım, hissettiklerim onlar için önemli değilmiş gibi sanki
Valla ınsllah düzelir bak ben kizimla dolu dolu eğleniyorum hep oyunlar oynamaya çalışıyorum ablası okçu kendisi sürekli antrenmana beraber gideriz ve sürekli oyun oynayıp zamn geçiriyoruz hep onlarlayim babami kaybettikten sonra anladim ki cok değerli zamanlar
Düzelmiyor alışıyorsun sadece. Çocukların çok şanslı abim Allah hayırlı mutlu ömürler versin
Amin sagolasin
Merhaba efendim kusura bakmayın rahatsız ettim
evet çok büyük şey bu istediğin
Hayat böyle işte
Hiç adil değil ama
Maalesef
Ahh beee işte buna içilir
Şerefe 🥂
🥂
Yooo istememistin
Çok değil
Evet
Yok be isteklerimiz hep masum seksi şeylerdi
Boş laflar da bugün
Boş olan ne?
Boş iste
Neyin boş olduğunu söylüyorum. Cevap veremiyeceğin şeyler söylemicen o zaman
Bunu insanlara belirtmen boş bilen biliyor bilmeyenin umrunda degil
Tamam da bundan sanane? Bu bana ait bir soru. Asıl senin şu an yaptığın yorum çok boş
Yorumu kaldır ozaman