Arkadaşlar merhaba bahsettiğim konu benim için çok önemli, düşündükçe aklıma geldikçe hayatımın tadını kaçıran bir durum. Hatta o kadar önemli ki yarın öleceğimi üzülmem ama bu yaşadığım durum benimle ömür boyu bir eksik olarak kalacak olması beni üzüyor.
Kendimi ifade etmekte zorlanıyorum mesele daha iyi anlaşılsın diye örneklerle anlatacağım. şu an 28 yaşındayım eskiden böyle miydim hatırlamıyorum. Sanki anlık yaşıyor gibiyim, bugünümden önceki günlerde yaşadığım bazı anıları, olayları unutuyorum. Mesele zaman önemli değil 2 hafta, 4 hafta veya 3 ay her zamansa aradaki zaman önemli değil geçmişte birileri aramda geçen tartışmada konuştuklarımız, söylediklerim ve duyduklarım, yanımızda bulunan kişileri hatırlayamıyorum. Bu olayla alakalı konular daha sonra tekrar gündeme geliyor ve biri bana "şu zaman şöyle bir durum olmuştu, orada şu kişi böyle böyle dedi mi demedi mi?" diye soruyor ve o konu benim kafamda büyük bir boşluk olarak kalıyor hatırlayamıyorum. Oysaki önemli bir mesele unutmamış olmam gerekiyor ve hatırlayanlar var ben hatırlayamıyorum. Ve ya bir kuzenim bana geçmişte birlikte yaptığımız bir etkinlikten bahsediyor fakat unutmuş oluyorum. Mesela kuzenle deadpoolun filmine gittik, filme gittiğimiz salonun yayın biraz kalitesizdi fakat arada bir giderim hep oraya giderim benim gözüm alışmıştı. Kuzenimde daha gittiğimiz bir salondan örnek vererek orası daha iyi demişti, bende en son oraya yıllar önce düğün dernek 1 filminde gittiğimi söyledim öyle hatırlıyordum çünkü o da aksini söyledi en son olarak avenger endgame filmine gitmiştik ve ben bunu unutmuştum oysa bu da unutulacak bir şey değildi. Bir başka mesele, ben ikili ilişkilerde insanlara bana karşı yaptığı yanlışlarında tartışmam 2. şans veririm. Başka zaman tekrar bana karşı yanlış yaparsa ilk hatasınız koz kullanmak için fakat unuturum. Geçmişte neler yapmıştı nasıl yapmıştı tartışma esnasında veya sonrasında aklıma gelmez unuturum. Bu durum benim çok canımı sıkıyor bir çok yerlerde farklı örnekler var fakat boş laf kalabalığı olur. Birazda uzun oldu kusuruma bakmayın. Fakat bu durum sizlerde de oluyor mu? Ben bu durumla nasıl başa çıkarım bilmiyorum ama çözmek istiyorum. Bu durum beni tartışmalarda veya bir olaya şahitlikte haksız tarafa düşürüyor. Arkadaşlar ne yapabilirim bu konuda tecrübeleriniz var mı ve ya fikirleriniz neler? Şimdiden çok teşekkür ederim.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer