Oğlumdan çok mu utanıyorum?

Merhaba, size bekar bir anne olduğumu söyleyeceğim çünkü kocam oğlum 3 yaşındayken bizi terk etti. Ona karşı her zaman çok karşılıklı güven ve diyalog içerisinde olduk. Sabah kalkınca ya da gece yatmadan önce oğlum 8 veya 9 yaşındana gelene kadar banyoyu paylaştık. Hayatım boyunca sevdiğim oğlum şimdi bir genç oldu, daha yeni 15 yaşına girdi ve gerçek şu ki derslerinde çok iyi ve o konuda ilgili büyük bir sorunum yok., ancak zaten küçük bir adam haline geldiğini anlamak istemediğini ve ona annesi olduğum için benimle daha edepli olması gerektiğini söylediğim oldu. Benim önümde çıplak görünmekten utanmıyor ve onu çok azarlıyorum çünkü bazen banyodan havlu almak için çıplak çıkıyor ve onu gördüğümde utandığım için onu azarlıyorum. Benden böyle utanmıyor ve bu beni çok rahatsız ediyor. Bazen önümde giyiniyor ve ben ona kapıyı kapatmasını söylüyorum. Dün onunla çok sert bir şekilde tartıştığım ve sinirlendiğim oldu. Çok sinirlendim çünkü odamda giyiniyordum, tamamen çıplaktım ve o bir uzaktan kumanda almaya geldi ve beni tamamen gördü ve gerçek şu ki beni çıplak gördüğü için çok utanmıştım ve bu yüzden onu çok sert bir şekilde azarladım, bana sadece aptal göründüğümü söyledi ama bu konuda biraz sinirliydik bu yüzden çok sinirlendim ve onu azarladım, Oğlumun beni çıplak görmesi benim onu görmem beni gerçekten çok üzüyor,
Yaptığım doğru mu yoksa abarttığımı mı düşünüyorsunuz? Ya da ne yapmam gerektiğini düşünüyorsunuz?

Oğlumdan çok mu utanıyorum?