Evet pişmanım ama annem ablmala konuşrken babamın onu ağlatını imha etti 2 3 gun once dışarı gitti geldi sorna duşa girdi ordan varmış bu konuya malum havalarda çok sıcak babamda işi gereği çok terleryen biri hatta bende onla gidiyorum o zaman bende çok terliyorum neyse annemin bu kanıya vurmasınin sebebi babam dışarıdan geldi zaman duşalması koltuk altım falan çok kokmaya başlayıp duş alması ama terli olmaması bende ağlatıyor falan diyince sinirlendim gitim sen babama nasıl ihtam ediyosun lan dedim pişmanım ama değilim
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
anneci erkek de kötü, annesiyle arası iyi olmayan erkek de kötü. şunu bi ayarlayamadınız gitti
Anneler, hayatlarımızdan çıkartmamız gereken kötü enerjilerdir.
sen çıkartırsın hem senden kurtulmuş olur
Annemle aram normal aslinda ama o evlenen ablamı gunde 5 kere uniye giden beni 9 ayda 3 kere arayan beni aradığı için kötü dip not ablam 30 dk lik mesafde ben 7 saatlik mesafede
kadınlar gun icinde is yaparken bile biriyle konusabilir ama unideki sen oyle degilsin, sosyal bir hayatın var ondan olabilir. rakamlar gercekse bile yine haklı degilsin. iletisimi azaltırsın biter. ebeveynlerimiz bizi sevmek zorunda degil, biz de onları sevmek zorunda degiliz 👍🏻
Anneler yer yüzünün en berbat varlıklarıdır. Onlar en korkunç şeyleri duymayı hak ederler.
EJJRJEJDJDJ nefret halis mi
Evet, onlar bir tabutta çürümeyi hak edecek kadar kinli ve nefret dolu mahlukatlardir.
Kardeşim annenden dolayı yüzün gulmediyse diğerlerinin ne suçu var
Her anne bir degildir anneni bilemem fikrim yok dbdhjd benimde sinir oldugum noktalar var hayatimin anlami diyecek kadar sevgim yok ama nefretimde yok annem sonuc itibariyle buyutmus emegi gevmis o kadar
Eğer annem beni değersiz bir bokmuşum gibi büyüttüyse yer yüzünde bütün anneler kızlarına bunu yaşatmalı. Kızına değer veren bütün anneler ve annesinden değer gören bütün kızların canı cehhenneme gitsin. Yatacak yerleri yok, gün yüzü görmeyi hak etmiyorlar.
O kadarda değil av
DNDJFNFJ hehe kardes gun yUzu gorMeyi Hak EtmiyoRlar fhennejsnd senin su mesajlarina guler gecerim anca eglence icin sagol bir daha olmasin😉
Kapa ceneni, annenin prensesisin sen. Beni nereden anlayabilirsin ki? Şimdi defol git onun yanına
Niye sen annenden gün yüzü görmedim diye niye bı baskasi ceza çeksin benim annemde bana hocbisekilde değer vermedi bana bakarken yüzünü eksitiyordu halbuki fıstık gibi kızım başkası goruce bayılıyor ama anamla bı yıldızımız barışmadı beni hiç bı konuda desteklemesi aksine köstek oldu millete bizi kötü gosterdi ezik gösterdi kucukligumden berri ezik gibi yaşadım ama yine de anne işte atsan atılmaz satsan satılmaz en azından doğurdu büyüttü bugüne getirdi diyorum senin de ergenligine veriyorum çünkü bende ergenken aynı senin gibi konuşuyordum
Biz bunları yaşarken başka kızlar annesinden prenses muamelesi görüyor. Bu hiç adil değil. Bu konuda normal bir psikolojiye sahip olamam zaten, imkansız.
Yaşım 20 ayrıca
Dedim ya ezik gibi yaşadık millet bize bakar sukrederdi şu an 20 yaşındayım yavaş yavaş o ezikliği üstümden atmaya başladım anneminde hayatıma müdahil olmasına izin vermiyorum makyajdan tut giydigim kıyafete baktığım yere yürüdüğüm ayağıma bile laf ediyordu ama ağı ağzına tikiyorum artık
Başkaları bizi ilgilendirmez canım başkalarına bakarak niye hayatı kendine zindan ediyorsun ki sen bak ben de hatta geçen seneye kadar belki senin gibiydim ama düşündüm ben niye buna izin veriyorum normal konuşmadan anlamıyor bende bağıra bağıra tepkimi gösteriyorum böylelikle yerini biliyor ama yapacak bir şey var mı sen kötü konustukca kötülük hep seni bulacak ama biraz güzel düşün Allah'a dua et ağzından kötü hayırsız bir şey çıkmasın dua olarak geri sana döner salla elalemin anasını kızını onlar yine mutlu olsunlar Allah bizim ailelerimize doğru yolu bulmalarını sağlasın
Haklısın ✨️✨️
Özür dilersin olur
Özürden anlamıyor
Annesine neler söyleyenler var
Agam doğru ama bizimki beni sevmiyo ablamı seviyo asıl sorun orada beni üniversiteye gittimden beri 3 kere aradi 9 ayda ablami 30 dk mesefade oturanı günde 5 kere ariyo ben 7 saatlik mesafede okuyorum
Seni neden sevmiyor ki
Bilmiyorum
Belki de kardeşin babandan değildir o yüzden onu seviyordur
Yoğ *
Knk okdar değilde ablam annemin kopyası o yüzden
Annene benzemesi normal çünkü o doğurmuş babana berzerliği var mı
Evet hatta yuzu babamin aynisi
Ben sadece bir tahmin yaptım
Peki annen neden onu daha çok seviyor sence
Sanrim onun istediği gibi bi evlat oldgu için namaz kilma siyasi goruş vb
Dinci ve yobaz zihniyete sahip yani
Asıl onlardan korkmak lazım