Rabbim nasıl yaratmış kadını ya bu kadar güzel olabilir mi ya 15 dk dışarı çıktım o kadar güzel kızlar varki anlatamam ya kızlar neden bu kadar güzelsiniz ya of?
Güncellemeler
1 yıl
Kızlar nolurdu şefkatli değer veren erkekleri sevseydiniz ya
Şimdi şöyle makyaj gerçekten ama gerçekten insani baya güzelleştiren bi sey. Zaten kendide guzel ise makyaj ile cok daha güzel gozukebiliyor kadin ve kizlar.
Guzel olmak için illa sarışın mavi göze gerek yok turkan soray ve monica belluci de sarışın değiller ama dünyanın en güzel kadinlarindan ikisi de yani kıstas olarak aldığın şeyler komikmiş gerçi sende bir İtalyan erkeği değilsin ne de olsa
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Evet kardeşim kızlar olarak fazla güzeliz maşallah bize. Baktıkça hiç kimseyi yakıştıramıyorum kendime
Doğrudur
Şimdi şöyle makyaj gerçekten ama gerçekten insani baya güzelleştiren bi sey. Zaten kendide guzel ise makyaj ile cok daha güzel gozukebiliyor kadin ve kizlar.
Evet öyle ya
Bazılarını aşırı derecede güzel gösteriyor makyaj
Bu arada bu profil resim ile baskalarina kıro demek pehhh
Vücutla ne alakası var kirolugun
Ama haklısın biraz 😅
Yaşın doğrumu
O pozu koyma zihniyetin kıro luk ve bunu yazmama ragmen anlamamis olmanda ayri bi trajedi arkadasim
Sana ne yaşımdan ama yasim 20 olsaydida ayni seyi dusunurdum hakkinda
Ben senin yaşındaki kadınlardan hoşlanıyorum o yüzden dedim konuşalım dicektim ama nedense çok sert çıktın
Sakin ol
Ayy yine cin olmadan adam carpmaya calisan bir buyuyememis insan
Tamam konuşmuyorum bişey demiyorum
Ne bu sinir ya
Bana patladin geldin
Olgun kadınlardan çok hoşlanıyorum
Hakikaten erkeklerin aşık olduğu cinsiyetin güzelliğine bak bizde kıllı kaba saba şeylere aşık olup ömrümüzü tüketiyoruz
Harbiden ha
Sana göre güzel kızın tanımı ne fiziksel olarak
Temiz düzgün herhangi bir kız
Sarisin mi esmer mi kıvırcık mi düz saç mı kısa mu uzun mu zayıf mi balık etli mi
Siyah kömür saçlı dalgalı parlak saçlı beyaz tenli bembeyaz çok hafif balıketli gözleri güzel yüzü simetri bir kız
Hakikaten güzel gaci olurmus
Az önce öyle bir kız gördüm ama hepsi keko sevdalısı
Beyinsizlikleri güzelliklerini yok ediyor
Aynen maço üzen erkek seviyorlar mallar
Tabi tabi Türkiye de güzel yoktur
Var ya yinede
Birinin beyaz bacakları vardı pürüzsüz sanarsin süt ya
1000 de 1 işte
Turk kızlarının nesi güzel değilmiş pardonnn
Arada oluyor işte güzeller
@Sorusuolan1i Doğal sarışın ve mavi gözlü olmayan biri güzel olamaz. turkitede yoktur böyleleri Avrupa'da var
Bana göre kömür siyahi saçlı ay gibi beyaz tenli kız çok güzeldir
Guzel olmak için illa sarışın mavi göze gerek yok turkan soray ve monica belluci de sarışın değiller ama dünyanın en güzel kadinlarindan ikisi de yani kıstas olarak aldığın şeyler komikmiş gerçi sende bir İtalyan erkeği değilsin ne de olsa
Aynen doğru diyorsun temiz düzenli olmakta güzel yapıyor
@Sorusuolan1i benim için ne Türkan Şoray güzel nede Monica belucci
Ahahahahahah
Siz delşresiniz diye
Of ya benide güzel bir kız sevse
Çabuk uyu rüyanda olabilir