Aklı basında okumuş meslek sahibi hemşireyim. 24 yasındayım. Ergen değilim. Ailemle sevgili konusunda tartıştık. Sevdiğim kisiyi istemiyorlar.(tanımıyorlar tanışmayıda kabul etmiyorlar)(yani ailen diyorsa bi bildikleri vardır da demeyin) Dışarı cıkmamdda engel oluyorlar. Baskı ve kısıtlama var. Ağzıma ediyorlar yani. Kaçmak maçmak cocukca. İnt*harda etmem. Bana onların gözünü nasıl korkutabilirim söyler misiniz? Yalandan bi int*ahar ilaç içmis gibi. Ya da saatlerce haber vermeme. Nasıl korkutup üzüp vicdan yaptırabilirim. (Size yemin ederim ki hak ediyorlar) kendi ailenizle karıştırıp vicdan yapmayın. Şu an benim onlra vicdan yaptırıp kıymetimi bilmeleri lazım. Sizden ciddi güzel cevaplar bekliyorum. Yalvarırım akıl verin
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
bence direk konuşun onunla
Konuştum çaresi yok
24 yasina gelmissin zerre karisma haklari yok tepkini koy ortaya her dediklerini yapinca daha fazlasini istiyorlar herhalde eve kapatip evlenmeni de istemiyorlar elinde ne güzel meslegin var oyle bir ev ortamina da katlanilmaz ya
Beddular Çok yaşa Allah uzun ömür versin falan diyorlar. Yani onları pişman etmek için bir şey yapmıyım mı? Bugün mesela çıkıcaktım kuzenimle ortalığı ayağa kaldırdılar. Gitmiceksin sana güvenmiyoruz üstüme yürüdüler. Bugün durdum. Bidahakine dinlemeden çıkıyım mı?
hiçbir laflarini dinleme tepkini koy ortaya bu şekilde davranmaya devam ederseniz çekip gidecegim de her dediklerine boyun egince yüz buluyorlar evden gitmekle tehdit edebilirsin aslinda belki biraz sakinleşirler
Daha hiç tehdit etmedim. Ama bundan sonra tehdit edicem. Doğru söylüyorsun. Bu yaşıma kadar hiç sözlerinden çıkmadım. Ondwn böyleler zaten. Peki ilaç milaç ya da habersiz bırakma konusunda ne düşünüyorsun
Benim aile de senin gibi her dediklerini yaptim Şu an sacma sapan seyler istiyorlar.. Habersiz birak bence iyiyce meraklansinlar
O zaman pazartesi işten cıkınca cıktım diye haber vermiyim telefonu sessize alıyım. Geç saatte döniyim mahallede otururum
Aynen öyle yap bir süreden sonra kendilerini suçlu hissedecekler eve döndüğün zaman sana eminim hesap soracaklardir neredesin bu saate kadar falan diye beni siz bu duruma soktunuz dersin daha da vicdan azabı ceksinler
Nerdeydin derlerse
sizene dersin
24 yaşına gelmişsin mesleğin var neden aileni çekiyorsun ki herşeyini ayarla ayrı eve çık nerede kaldığını söyleme telefonlarına çıkma o zaman biz kızımızı çok bunaltmışız derler
Bunların hepsinin yerine ailene soğuk davran. Yemek yeme. Böylece korkmamış olurlar. Ve senin ciddiyetini anlarlar.
Onlarıda yaptım. Dayak bile yedim bu yaşımda. Beddular Çok yaşa demeler. Yerimde kim olsa bi dakka durmazdı. Ben yine iyi dayandım. Bunlar dışında korkutmam lazım.
Hmm
Eminim daha mantıklı çözümler vardır. Sevgili dediğin zatın onların gözüne girmesini sağla. Jest yapsın. Planlı tesadüfler gibi.
Korkutarak senden soğumalarına müsade etme. Zorbalık yaparsan onlardan ne farkın kalır ki
Hiç es vermiyorlar. Yani adını bile ağzına almıyorlar. Onları nasıl denk getircem hiç bilmiyorum. Hayatımdaki kiside 3 yıldır beraberiz. Bi görüp tanısalar sevecekler. Ben zaten onlara yakısmayan bana yakısmayan birini sokmam bu eve. Çok yoruldum anlıyacağın. Korkutursam benden soğumak yerine vicdan ve pişmanlık yşamazlar mı
Yaşamazlar. Ailen belli ki gelensel bir kültüre sahip. Kıskanıyorlar ve korkuyorlar. Seni bir erkeğin sevgili olarak hakketmediğini seni kullandığını vs çok yönlü düşünceleri var. İşte tam bunları aşmak için ÇOKÇA BEĞENDİĞİN ŞAHISI ONLARIN DA BEĞENMESİNİ SAĞLA. KALDI Kİ bu soruyu herif sormalı sen değil. O dert etsin sevdiğimin ailesini nasıl ikna ederim vs.
O zaten eniştemle falan konuştu napsak ne etsek diye düsünüyor. Ama dayak yedim. Zor tuttum onu. Bisey yapsam ucu sana dokuncak diyor. O evde olduğun sürece elim kolum bağlanıyor diyor. Mezhep farkından istemiyorlar bizimkiler. Mezhep değiştirdi.
Sen kürt müsün? Herifi Hanefi mi yaptın?
Ben caferi o sünni
Caferi duydum ama nedir bilmiyorum. Alevi ya da şii gibi mi? Sünni dediğin 4 mezhepten oluşuyor. Kafam karıştı açıkla bana mezhebini lütfen. İranlı mısın?
Şii’yiz. Azerbaycan göçmeniyiz.
Aa çok şaşırdım. Nerde yaşıyorsunuz? Biraz bişeyler sorabilir miyim sana bu konularda.
Sorabilirsin
Takip edecek misin?
Konusarak çözemiyorum bu şekilde hiç cozemezsin
En azından biraz pişman olmazlar mı vicdan merhamet falan
Dediğin gibiyse olmazlar sevgilini neden istemiyorlar
Mezhep farkından dolayı istemiyorlar
Senin iş aslaa ollmaz ozman
Deme öyle ya allah askına
Insalalh ikna edersin
gercek bisi olsa verirdik
Nasıl yani