Aile & Toplum İzini kaybettiğimiz düşünceler nereye gider? Yaban00 Takip Et Master Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Süper soru🥰🥰 İzini kaybettiğimiz düşünceler nereye gider? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 149b cevap paylaştı. genelde yok olurlar 1 0 Yorumla
melankolikMelaike Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Uzayda başka birine bela olmak üzere dönüp dolaşıyordur. Buraya gelmesine daha çok vardır. Birkaç yüzyıl sonra belki. 🤣 1 2 Yorumla Yaban00 1 yıl Çok haklısın. Allah onların yardımcıları olsun😂 Yorumla melankolikMelaike 1 yıl Bu dünya güzel insanların sebebiyle böyle dönüyor derler. 🤣🤣 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Beynimizde kalır bi yerde. Sonra hayatina devam ederken bir bakmissin "aa evet hatirladim" diye tepki verirsin. Yani kaybolmaz. 1 1 Yorumla Yaban00 1 yıl Haklisin Yorumla
SülfürükAsit Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Beyinde bi köşede duruyordur bence ve daha sonra o olayı ya da benzerini yaşayınca anımsayıp "dejavu" diyoruz 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Karadelik var uzayda, benim düşüncelerimi orası alıp götürüyor. hsjsjjdd 1 2 Yorumla Yaban00 1 yıl Oohhh mis. Bir daha gelemez sana Cevap sahibi 1 yıl Gelmesin. d
VaroluşsaL-Sancı Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Yeni fikirlerin üzerine inşa edileceği o alanın harcına karışırlar. 1 0 Yorumla
purpoless_creature Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 423 cevap paylaştı. Hicbiryere sadece saklanir derinlere olmadik zamanda olmadik bir ani da geri yuklenir 1 0 Yorumla
canli34 Takip Et Master Yaş: 39 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Gezmeye giderler lazım oldukça geri gelirler 😀 1 0 Yorumla
Kaipuu Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Bilinçaltı karadeliğine. 🤷♀️ 1 1 Yorumla Yaban00 1 yıl Kesinlikle
minelhubb Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 470 cevap paylaştı. Bilinçaltında bir köşeye kıvrılırlar. 1 0 Yorumla
dorelendiniz Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 392 cevap paylaştı. Soruyu anlamadım 🥲 1 1 Yorumla Yaban00 1 yıl 😂😂😂😂 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,5b cevap paylaştı. Sonsuzluğa 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
genelde yok olurlar
Uzayda başka birine bela olmak üzere dönüp dolaşıyordur. Buraya gelmesine daha çok vardır. Birkaç yüzyıl sonra belki. 🤣
Çok haklısın. Allah onların yardımcıları olsun😂
Bu dünya güzel insanların sebebiyle böyle dönüyor derler. 🤣🤣
Beynimizde kalır bi yerde. Sonra hayatina devam ederken bir bakmissin "aa evet hatirladim" diye tepki verirsin. Yani kaybolmaz.
Haklisin
Beyinde bi köşede duruyordur bence ve daha sonra o olayı ya da benzerini yaşayınca anımsayıp "dejavu" diyoruz
Karadelik var uzayda, benim düşüncelerimi orası alıp götürüyor. hsjsjjdd
Oohhh mis. Bir daha gelemez sana
Gelmesin. d
Yeni fikirlerin üzerine inşa edileceği o alanın harcına karışırlar.
Hicbiryere sadece saklanir derinlere olmadik zamanda olmadik bir ani da geri yuklenir
Gezmeye giderler lazım oldukça geri gelirler 😀
Bilinçaltı karadeliğine. 🤷♀️
Kesinlikle
Sonsuz boşluğa
anılara yolculuk eder :D
Bilinçaltında bir köşeye kıvrılırlar.
Beyinin RAM bölgesine
Soruyu anlamadım 🥲
😂😂😂😂
Uzay boşluğuna
Sonsuzluğa
geçmişe canım