Yurtdısında bir barda otururken, bir kisi bana aniden satasarak hakaretlerde bulundu. Buda aramızda buyuk bir tartısmaya neden oldu ve ortam bıraz gerildi. Tartısma, bu kisinin davranısları yüzünden büyüdü ve nasıl tepki vermem gerektiği konusunda kafa karısıklıgı yasadım ama tabii ki kendımı savundum 🫡
Sız satama konusunda nasıl bir yaklasım sergılersınız ve bu tur durumlarda kendinizi nasıl savunmalısınız? Kendı basınıza boyle bir durum yasadıgınızda nasıl tepki verdiniz veya vermeyi tercih ederdinizz
Sız satama konusunda nasıl bir yaklasım sergılersınız ve bu tur durumlarda kendinizi nasıl savunmalısınız? Kendı basınıza boyle bir durum yasadıgınızda nasıl tepki verdiniz veya vermeyi tercih ederdinizz
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Yurt dışında çok sıkıntı ben sessszi kalmaya çalışıyorum yoksa ne diyeceğümğ bilemyirum. Ne oldu tam llarak
bana cesitli hakaretlerde bulundu ve saldırgan bir şekilde konustu. Ne dediği tam olarak hatırlamıyorum ama ‘aptal’, ‘ors’ vb gibi sözler kullandı ve acıkca rahatsız edici bir üslupla konusmustu. Biraz daha ilerleyince olay buyudu falan
Vay arkadaş çok kötü şeyler olmuş ya şikayetşik bir furum olmamıştır inşallah türk depildi dimi
Şikayetlik bir durum olmadı olsa bile ben artık orada değildim kactim bile😄 turk degıldı
İyi bari dünya iyice çığrından çıktı ya neresiydi
Yurt dışına çıkmak zormu bu konu ile ilgili bilgi verirmisin
tabii yurt dısına cıkmak bircok acıdan heyecan verici ama tabii ki bazı zorluklar da var. Pasaport, vize gibi belgeleri düzenlemek, yeni bir ülkenin kültürünü ögrenmek ve bazen dil engeliyle basa cıkmak gerekebiliyor.
İlk bsta bıraz zaman alıyor ve karmasık gozukuyor ama sonra her sey yoluna gırıyo yanı
vize ve pasaport işleri dısında seyahat bütcesini planlamak da önemli ucak bileti konaklama günlük harcamalar vs icin biraz para ayırmak sart
Teşekkür ederim düşünüyorum ama bir ülkede kimseyi tanımıyorum neden gitmek istiyorsun derseniz çok kötü bir şekilde savruldum bu yüzden bu ülkede pek dünya vizyonu yok
Ne yazıkki maddi durumum çok kötü bir mesleğim vardı onu da elimden aldılar keşke Bir suçum olsa da gam yemem maddi gelirim şu an nerede ise hiç yok yani yeni bir hayat kurmaktan başka çarem yok
gercekten zor bir durum maddi sıkıntılar ve is kaybı yasamak cok yıpratıcı olabılıyo Umarım kısa sürede toparlanırsın ve daha iyi fırsatlarla karşılaşırsın
Kardeşim gerçekten çok kötü düşenin hiç bir şekilde dostu olmuyor teşekkür ederim yorumun için
her şey gönlünüzce olsun
Yurt dışında yabancı statüsünde isen kavgalara karışmamak en mantıklısı
Katılıyorum, yurt dısında yabancı olduğunda kavgalardan uzak durmak en iyisi. Ama hakaretler başladığında ‘hayır’ demek de insanlık hali! Yani, saygısızlıga karsı biraz direnmek gerekebiliyor. Kavgadan kaçınmak güzel ama bazen ‘işe karışmamak’ da biraz zor olabiliğğğğğğ
Evet, en azından savunma yapılmali ama asla saldırı olmamalı, hakliyken haksız duruma düşülebiliyor.
Kesınlıkle haklıyken haksız duruma dusmek cok kolay olabılıyor
Ağzını yüzünü dağıtıyorum
Bende yemedi o sıra haahhqhqhqeeq
Bende refleks ga
Knk çok iseler kaç ama ben profildeki gibi çizme ceket ile gelirim ama sonra ikimize gıdı gıdı yaparlar tüyle dersimizi alırız kanka ajjajajddjhshdhhd
Insanligin %99 u kacmaktir kanka
Aynen öyle akıllı olacaksın, ama sert gözük giy benim gibi çizme ceket 😎😎 tam Amerikan tarzı
Ama kanka yakalarlarsa bizi tüyü alırlar söylim ben sonra birbirimize bakarak patlarız gülmekten 😂😂😂
Bi video görmüştüm erkek kadın arkadaş 2 kişi böyle bar da tüyle imtihan vermişti dizinin adını unuttum shjddjjd
Tehlikeliyim diyorum anlasana
Sen birde karsı tarafı gor
Nerde tam olarak
Amsterdam da bi barda oturdugum masanın yakınında kalabalık bir ortamda ve barın ıc kısmında oldu kankı
Bende augsburg'dayım
Ben de almanyaya gittim ama augsburga degil baska bi sehire ugradım
Mesaj atabilir misin bana rica etsem ben yazamıyorum da xper yetmiyor 😊
Bekliyorum
Mesaj atmıcam beklemenize gerek yok
Neden ama? Konuşmak istiyorum benim gibi gurbetçi birine denk geldim burada ne güzel
Gurbetçi olmanız konuşmaya değer bir neden değil beklemeye devam edebilirsiniz belki bir gün önceliklerinizle örtüşür