Bir kiracı ilanı:
— Boşuna Tıklama (@bosunatiklama) July 26, 2024
"Bekar olarak tutan herkesin evlenerek çıktığı daire tekrar boş." pic.twitter.com/vsvTAMV5n0

Bir kiracı ilanı:
— Boşuna Tıklama (@bosunatiklama) July 26, 2024
"Bekar olarak tutan herkesin evlenerek çıktığı daire tekrar boş." pic.twitter.com/vsvTAMV5n0

Buradan iyi ticaret yapılır. Evlendiren ev. Aşk arıyorsunuz ama aradığınız aşkı bulamııyor musunuz, yalnızlıktan sıkıldınız mı, hayatnızda değişim mi arıyorsunuz. Evlendiren evle sizinleyiz. 50000 lira kira ile 1 ayda hayatınızın aşkı kapıda :D
Evlenmek çok basit ama bir o kadar da zor. Seçici olmasan herhangi biriyle haftaya bile evlenebilirsin. Seçici olmayanların bu eve gitmeye ihtiyacı yok.😂
Cevap
21Cevap
Adam güzel reklam yapıyor gadası
Kısmet denen şeye inancım yok
İnşallah eski kiracılarının hepiciği mutluluğa kavuşmuştur da belalarını bulmuş olma ihtimalleri de var. Yani şans mıdır vadedilen lanet mi belli değil; talip olacak olanlar bi düşünsün derim :D
Bu ev sahibinin pazarlayamayacağı hiçbir şey yok. Zekâ küpü maşallah. Türkiyedeki genç nüfusun büyük çoğunluğunun derdini çok iyi biliyor
Artık hiçbirşeye çünkü hayatım bitti bu yaşa kadar bir ağaca dal olmamış sevilmemiş ilişki yaşamamış kız eli değmemiş sevgilisi olmamış birinin ilanda ki eve de gitse mumda yaksa sihirli güçleri de olsa boş tip boy pos olmadıktan sonra
Misafir odasında yatan evlendi 😅 ama gerçek hem başkalarından hemde kendimden biliyorum..
Aaaaa size b gece gelebilir miyim 🥹🥹
Yok kendi evinde misafir odasında yatman lazım sürekli..
İnsanlar bazen nasıl reklam yapacaklarını şaşırıyorlar. Neyse ki böyle şeylere itimat etmiyorum.
Yahu bu da yeni mi türedi denilecek cinsten bir satış politikası diye yorumladım.
Söylesinler de oraya taşınmayayım bghjngjngjnfh Allah korusun
Instagram yorumlarına göre böyle çok olay olmuş. İnandırıcı geldi. 😊
Neresi olduğunu da söyledin de yanlışlıkla tutmayalım.
Bu tarz saçmalıklara inanmıyorum. Kişi psikolojikmen kendisini neye inandırırsa o olur zaten.
bende iyi kısmet açarım burada benle konuşan kızlar evleniyor
Hahaha düşüyo mu öyle
kimseye düşsün diye böyle bi cümle kurmadım ama :D
Napıyor ev sahibi, etrafında evlenmek isteyen bekarları kiracısına mı ayarlıyor? :d
Benimkinde de keramet var.
Kim canlı veya foto olarak gördüyse iki aya kalmaz evleniyor.
Raklamın böylesi
Reklamın
Dolandırıcılık tuzağaiı
hiçbir şeyin kısmet açtığını düşünmüyorum
Ahhaha konsept güzelmiş
Umarım evlenenler mutludur
Keramet evde olsaydı ohoooo
Ahahahah merak ettim cidden bak şimdi
Ev sahibinden güzel bir pazarlama taktiği 😄
Galata kulesi mi la bu
Şu kızların batıl inançları yok mu 🤯
Vay be benim o evi acil tutmam lazim